Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama gözle görülmüyor diyorr benden başka bmyle şey gören var mıı predictorda silik olanın bunda böyle çıkması normal gibii
Canım negatif değil ki bn hayali bi çizgi görüyorum
Hayırlısı olsun oyle düşünce belki geç döllenme falandır sonuçta hastalanmadin daha bekle bakalm insallah hastalanmazsin da gebelik vardır gec belli olacaktır
Valla kızlar gözle hiçbi şey görülmüyo bembeyaz bakalım bugün yarın hastalanmazsam tekrarlarım testi

Ben ilk kızıma femarayla hamile kalmıştım. Şimdi yine kullandım bugün bitti doktorum gel dedi gidiyorum bakalım kontrole inşallah buyuyolardir
Yaa hadi insaAllah buyumustur ben gecen ayda kullandim buyumuslerdi, catladida ama olmadi malesef. Bu ayda rahim filmi cektirdim sag tupum tikaliydi onu actilar bakalimm femara kullandim catlatma ignemide vuruldum bugun 5. Gun ignenin dun kontrolum vardi 2 tne yumurtam catlamisti. Bitane daha kendi kendine buyumus o duruyordu oyle. Bakalim nasip kismet

Yok canm yani esim gelmeden önce kontrole gittim hiçbir sorun yok dedi hormonlara baktı alttan muayene etti adetin 2 yada 3 günüydü göremedi problem
Benimde o zamn yoktu canm sonra 3 yumurtam gelisti bir tanesi buyudu catlamadi kiste donustu. Umarim sizin gebelktir. Cunku gebelikte de boyle koyu cikio ovulasyonlar

Kızlar dün böyle bir yazı yazmıştım. Bugün embriologu aradık. Ben fikirlerimi tam ifade edemem diye görümceme kendi dilimizde söyledim, o rusça konuştu embriologla. Embriolog bana bizim karıştırtırdığımızı, 2 tane lider embriyo lafını kullanmadığını söyledi, evet bana transfer edilen a kaliteymiş, ama başka diğerleri b miş, ve içi boş olduğu için 1 güne kötüleşmiş ve c olmuş, o yüzden dondurmanın anlamı yokmuş, hemen çöpe atmışlar. Bizde 2 tane a yokmuş güya. Ama yemin ederim öyle söyledi. Ama ispat edilemez bu. Çünkü orda jinekolog embriolog ve karnıma ultrason yapan hemşireden başka kimse yoktu ve tabi ki onlar onun tarafını tutar, ben sadece bir hastayım. 5 embriyodan 2 tane lider dedi, ama diğerleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Belki de onlar da A kaliteydi. Sadece 2 tanesini söyledi,çünkü maksimum 2 tanesinin transferini isteyebilirdi doktor, ama 1 tanesini transfer etti. Kısaca yani gördüğüm gibi 2 tane a değil de 1 tane transferi edilenin a olduğunu söylemesi bile yalan söylediğini apaçık belli ediyor. Hem içi boş olan yumurtaları dölleyemezdi bile, döllese bile 4.güne kadar gelip, 5ci gün içi boş denilemezdi

Benimde o zamn yoktu canm sonra 3 yumurtam gelisti bir tanesi buyudu catlamadi kiste donustu. Umarim sizin gebelktir. Cunku gebelikte de boyle koyu cikio ovulasyonlar
Insallah canm bılmıyorum iste esim gelmeden önce gittim sorun yok demişti tabi ki yine de bılmıyorum çünkü yeni evliyim desem durumu söylesem bakmayacakti bnde 2 senelik evliyim hiç korunmadan 10 aydır istiyoruz dedim halbuki 10 qylik evliydim oyle deyince baktı falan ama yok sorun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…