Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Seninki erken gebelik testi miydi canım ?
Canım annem almıştı ben normal sanmıştım meğer erken gebelik testiymiş normalde çıkmazdı zaten ikinci gün çok daha az göründü daha belirgin olması gerekirken o yüzden takılma bunlara inş pozitif sonuçlarını al da görelim birlikte rabbim yüzünü güldürsün

Moral oldun canım Allah razı olsun

Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı resmen
Yaradanin zoruna gider yıkılmasin birakmamalisin kendini canim.
Biz O'ndan daha iyi bilmiyoruz yaa..
Üzülur insan elbette hayal kirıkliği ama zaten bunu öncesindede cok yasamadikmi.
Hem dur daha hasta olmadin ki.

Kızlar sabah aradılar uç embriyom var su an küçük olan da dollenmis bekleyeceğiz artık bence 3. Gün embriyosu icin çağırırlar değil mi?
Evet cagirirlar cunku zaman kaybedilmeden transfer olur izlicekler buyuk ihtimal..
Duruma gore haber verirler hadi hayirlisi..

Evet cagirirlar cunku zaman kaybedilmeden transfer olur izlicekler buyuk ihtimal..
Duruma gore haber verirler hadi hayirlisi..
İnsallah bakalım her an korkuyla bekliyorum ama yarin hepsi de bölünmedi diyebilirler umarım sonucu iyi olur.Negatif alan arkadaşlara da çok üzüldüm sanki kendim görmüşüm gibi negatifi en kısa zamanda herkes kavuşur bebeğine insallah.Bir tane olunca bitmiyor iste ben de ikinci icin uğraşıyorum...

Cok sukur ilkiniz var ikincide gonlunuze gore olut insallah.
Tabiki her ihtimal var gelisir de gelisemeyebilir
De.. kimsede bunun garantisi yokinsallah aksilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…