Canım annem almıştı ben normal sanmıştım meğer erken gebelik testiymiş normalde çıkmazdı zaten ikinci gün çok daha az göründü daha belirgin olması gerekirken o yüzden takılma bunlara inş pozitif sonuçlarını al da görelim birlikte rabbim yüzünü güldürsünSeninki erken gebelik testi miydi canım ?
Çok korkuyorum bugün 8. Günüm daha fazla bekleyemedim
Günaydın kızlar şimdi doktora geldim cuma günü Allah’ın izniyle yumurta toplamaya karar verdik
Moral oldun canım Allah razı olsunCanım annem almıştı ben normal sanmıştım meğer erken gebelik testiymiş normalde çıkmazdı zaten ikinci gün çok daha az göründü daha belirgin olması gerekirken o yüzden takılma bunlara inş pozitif sonuçlarını al da görelim birlikte rabbim yüzünü güldürsün
E nabızdan bakacağım canım eve geldimHastaneye gitmeden hastanenin lab sonuçlarına girip öğrendim ben varsa oradan bak yorulma uzaksa
Kan vermeye geldim dayanamadım
Günaydın.. bu sabah normal gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı çok kötü oldumboşuna umutlanmışım
Kaçıncı gün embriyosu ve değer kaç çıkmışKan testim negatif..
Canım erkendir daha burda çok yazılmış lekesi gelip bile sonradan olumlu olan dur bakalım bi iki sonra tekrarla hakkında hayırlısı olsun Canım sıkıntı yapma kendineKan testim negatif..
Canım biz erken çıkana göre koşuluyoruz kendimizi doktorların bekleyin demesi herkesin erken çıkmadığı için bekleyelim bozma moraliniKan testim negatif..
Yaradanin zoruna gider yıkılmasin birakmamalisin kendini canim.Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı resmen
Canım çok iyi anlıyoruz seni ama 8. Gün çıkmama ihtimali de kuvvetli yani bu ihtimali bilerek kendini bırakma bu kadarDesteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı resmen
Canim benim 9. Gün 15 çıkmıştı. Değer anca yükselecektir. Üzme kendiniDesteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı resmen
Evet cagirirlar cunku zaman kaybedilmeden transfer olur izlicekler buyuk ihtimal..Kızlar sabah aradılar uç embriyom var su an küçük olan da dollenmis bekleyeceğiz artık bence 3. Gün embriyosu icin çağırırlar değil mi?
İnsallah bakalım her an korkuyla bekliyorum ama yarin hepsi de bölünmedi diyebilirler umarım sonucu iyi olur.Negatif alan arkadaşlara da çok üzüldüm sanki kendim görmüşüm gibi negatifi en kısa zamanda herkes kavuşur bebeğine insallah.Bir tane olunca bitmiyor iste ben de ikinci icin uğraşıyorum...Evet cagirirlar cunku zaman kaybedilmeden transfer olur izlicekler buyuk ihtimal..
Duruma gore haber verirler hadi hayirlisi..
Cok sukur ilkiniz varİnsallah bakalım her an korkuyla bekliyorum ama yarin hepsi de bölünmedi diyebilirler umarım sonucu iyi olur.Negatif alan arkadaşlara da çok üzüldüm sanki kendim görmüşüm gibi negatifi en kısa zamanda herkes kavuşur bebeğine insallah.Bir tane olunca bitmiyor iste ben de ikinci icin uğraşıyorum...