Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

canim hayirli olsun ons saglikla bolunurler

Çok teşekkür ederim. Beni de hastaneye çağırdılar. Kistimin bulunduğu sağ overde bir yumurta 18,5 mm’e ulaşmış, soldakiler henüz 16 mm’lerde ama doktor bu riski göze alamayız diyip Cuma OPU’ya çağırdı. Artık kaç tane toplanırsa kabulüm.

Reactions: H M
Yumurta sayin belli mi canimki. Ohss de yumurta pek gorulmez sayi olarak cok oldugu icin.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah buyumusler nerdeyse.

OHSS şüphesiyle hastaneye çağırdılar ama değilmiş çok şükür. Sadece kistimden dolayı erken olacak biraz OPU.
Himm anladim kistin degerini artirmis oyleyse..
Insallah guzel sonuclar olur.doktor eger aksilik olmassa transferini yapicakmi.

Himm anladim kistin degerini artirmis oyleyse..
Insallah guzel sonuclar olur.doktor eger aksilik olmassa transferini yapicakmi.
Erteleme gibi bir durum söz konusu değil galiba şu anda. En azından doktorum öyle bir şey söylemedi. Allah hayırlısını nasip etsin her birimize. Biraz stres yaptım açıkçası. Neyin stresi, neyin korkusu bilmiyorum ama huzursuzum.

Bu hastane işleri insani cok strese sokuyor bu gercek.. gitmesen bukadsr girmiyorsun strese de..
Gecicek bunlarda ne diyelim başa bu düştü.. hayirlisi diyelim

Beni de cuma opuya çağırdılar aynı gün inşallah herşey yolunda gider hakkımızda hayırlısı olsun

maşallah olsun 8 tane olgun ve dollenebilir yumurta mi? inşallah güzel.haberlr alırsiniz ve sağlıkla transferiniz de olur

Doktorumla görüştük 8. Gün böyle beklemiyordum dedi o şaşırdı. Artık umudum iyice tükendi
selam sen her zaman gittiğin hastanade mi yaptırdın testi yoksa başka bir merkezde mi e deger ne cikmis ?ayrıca ben senin silik idrar testini görmüştüm tekrarladın mi

Canım hayırlı olsun inşşş hepsi kaliteli kaliteli olsun güzel embriyocuklar olursunlar bu arada nasıl geçti Benimde cuma günü olucak kısmetse ağrı felan oluyormu

Insallahhhh.. hadi guzel haberler olsun..

Canım hayırlı olsun inşşş hepsi kaliteli kaliteli olsun güzel embriyocuklar olursunlar bu arada nasıl geçti Benimde cuma günü olucak kısmetse ağrı felan oluyormu
Bu benim 3.yumurta toplama operasyonum..daha öncekilerden bir tık daha sancılı ve lekelenmeli geçti..Şimdi daha iyiyim..anestezili bir işlem olması büyük nimet..benim peşimden işleme alınanlar hemşireyle sohbet ede ede odaya geldiler..hemen de ayaklandılar..kişiye göre çok değişiyor..inşallah sizinki de kolaylıkla geçer, hiçbirşey anlamazsınız bile..

maşallah olsun 8 tane olgun ve dollenebilir yumurta mi? inşallah güzel.haberlr alırsiniz ve sağlıkla transferiniz de olur
Çok teşekkür ederim..8 yumurtanın ne kadarı olgun bilmiyorum..onun da bilgisini yarın verecekler sanırım..bizde zaten sıkıntı eşimin sperm kalitesi..bir de bu sefer e2 değerim yüksek çıktığı için embriyomuz oluşsa bile -ki inşallah en az 1 tane olsun oluşur- bir sonraki ay transferim olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…