canim hayirli olsun ons saglikla bolunurlerİnsallah bakalım her an korkuyla bekliyorum ama yarin hepsi de bölünmedi diyebilirler umarım sonucu iyi olur.Negatif alan arkadaşlara da çok üzüldüm sanki kendim görmüşüm gibi negatifi en kısa zamanda herkes kavuşur bebeğine insallah.Bir tane olunca bitmiyor iste ben de ikinci icin uğraşıyorum...
Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben çok kötüyüm dünya başıma yıkıldı resmen
[/QUOTEbelki gec tutunmustur hic uzulme dur bakalim daha erken
Çok teşekkür ederim. Beni de hastaneye çağırdılar. Kistimin bulunduğu sağ overde bir yumurta 18,5 mm’e ulaşmış, soldakiler henüz 16 mm’lerde ama doktor bu riski göze alamayız diyip Cuma OPU’ya çağırdı. Artık kaç tane toplanırsa kabulüm.Ben canim. Ama yumurta coklugundan kasık agrisi filan tuzu biberi oluyor artik..
Ben mide bulantisi halsizlik nefes darliği cektim bi sure su icemedim cnku icecek yer kalmamisti karin boşlugumda sivi birikimi vardi birde yumurtaliklar buyumus.sonra rahatlsdikca catlatma ignesinden dolayi bthcg azaldikca birazdaha rahatladim.
Birde vc ye hic cikmamak sknti cikmak lazm ben zorlada agriyla siziyle idrara cikiyordum ama kivranarak..
Yumurta sayin belli mi canimki. Ohss de yumurta pek gorulmez sayi olarak cok oldugu icin.Çok teşekkür ederim. Beni de hastaneye çağırdılar. Kistimin bulunduğu sağ overde bir yumurta 18,5 mm’e ulaşmış, soldakiler henüz 16 mm’lerde ama doktor bu riski göze alamayız diyip Cuma OPU’ya çağırdı. Artık kaç tane toplanırsa kabulüm.
OHSS şüphesiyle hastaneye çağırdılar ama değilmiş çok şükür. Sadece kistimden dolayı erken olacak biraz OPU.Yumurta sayin belli mi canimki. Ohss de yumurta pek gorulmez sayi olarak cok oldugu icin.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah buyumusler nerdeyse.
Himm anladim kistin degerini artirmis oyleyse..OHSS şüphesiyle hastaneye çağırdılar ama değilmiş çok şükür. Sadece kistimden dolayı erken olacak biraz OPU.
Erteleme gibi bir durum söz konusu değil galiba şu anda. En azından doktorum öyle bir şey söylemedi. Allah hayırlısını nasip etsin her birimize. Biraz stres yaptım açıkçası. Neyin stresi, neyin korkusu bilmiyorum ama huzursuzum.Himm anladim kistin degerini artirmis oyleyse..
Insallah guzel sonuclar olur.doktor eger aksilik olmassa transferini yapicakmi.
Bu hastane işleri insani cok strese sokuyor bu gercek.. gitmesen bukadsr girmiyorsun strese de..Erteleme gibi bir durum söz konusu değil galiba şu anda. En azından doktorum öyle bir şey söylemedi. Allah hayırlısını nasip etsin her birimize. Biraz stres yaptım açıkçası. Neyin stresi, neyin korkusu bilmiyorum ama huzursuzum.
Çok teşekkür ederim. Beni de hastaneye çağırdılar. Kistimin bulunduğu sağ overde bir yumurta 18,5 mm’e ulaşmış, soldakiler henüz 16 mm’lerde ama doktor bu riski göze alamayız diyip Cuma OPU’ya çağırdı. Artık kaç tane toplanırsa kabulüm.
Doktorumla görüştük 8. Gün böyle beklemiyordum dedi o şaşırdı. Artık umudum iyice tükendi
maşallah olsun 8 tane olgun ve dollenebilir yumurta mi? inşallah güzel.haberlr alırsiniz ve sağlıkla transferiniz de olurBugün yumurta toplama işlemim vardı..8 adet yumurta toplamışlar..beklediğimden az..yarın 11 de embriyoların durumu hakkında bilgi verecekler..heyecanla habere kilitlenmiş durumdayım..inşallah en az 1 embriyomuz oluşmuştur diye her dakika dua ediyorum..
selam sen her zaman gittiğin hastanade mi yaptırdın testi yoksa başka bir merkezde mi e deger ne cikmis ?ayrıca ben senin silik idrar testini görmüştüm tekrarladın miDoktorumla görüştük 8. Gün böyle beklemiyordum dedi o şaşırdı. Artık umudum iyice tükendi
Sabır hayırlı ce güzel haberler alırız ine.maşallah olsun 8 tane olgun ve dollenebilir yumurta mi? inşallah güzel.haberlr alırsiniz ve sağlıkla transferiniz de olur
Canım hayırlı olsun inşşş hepsi kaliteli kaliteli olsunBugün yumurta toplama işlemim vardı..8 adet yumurta toplamışlar..beklediğimden az..yarın 11 de embriyoların durumu hakkında bilgi verecekler..heyecanla habere kilitlenmiş durumdayım..inşallah en az 1 embriyomuz oluşmuştur diye her dakika dua ediyorum..
Insallahhhh..Bugün yumurta toplama işlemim vardı..8 adet yumurta toplamışlar..beklediğimden az..yarın 11 de embriyoların durumu hakkında bilgi verecekler..heyecanla habere kilitlenmiş durumdayım..inşallah en az 1 embriyomuz oluşmuştur diye her dakika dua ediyorum..
Bu benim 3.yumurta toplama operasyonum..daha öncekilerden bir tık daha sancılı ve lekelenmeli geçti..Şimdi daha iyiyim..anestezili bir işlem olması büyük nimet..benim peşimden işleme alınanlar hemşireyle sohbet ede ede odaya geldiler..hemen de ayaklandılar..kişiye göre çok değişiyor..inşallah sizinki de kolaylıkla geçer, hiçbirşey anlamazsınız bile..Canım hayırlı olsun inşşş hepsi kaliteli kaliteli olsungüzel embriyocuklar olursunlar bu arada nasıl geçti Benimde cuma günü olucak kısmetse ağrı felan oluyormu
Çok teşekkür ederim..8 yumurtanın ne kadarı olgun bilmiyorum..onun da bilgisini yarın verecekler sanırım..bizde zaten sıkıntı eşimin sperm kalitesi..bir de bu sefer e2 değerim yüksek çıktığı için embriyomuz oluşsa bile -ki inşallah en az 1 tane olsun oluşur- bir sonraki ay transferim olacak..maşallah olsun 8 tane olgun ve dollenebilir yumurta mi? inşallah güzel.haberlr alırsiniz ve sağlıkla transferiniz de olur