Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin. Ben çok sıkıntı yaşamıştım bu konularda ilk oldugu icin hiç bireyden haberim yoktu. Gidip gele gele öğrendim bende sen sor herşeyi zorluk yaşama benim gibi. Canım bizim kini devlet karşılamadı rapor çıkmadı yani. 3720 hastaneye yumurta toplanacağı gün verdik. 122 tl Prof e verdik. 3500 ilaçlarım tuttu hemen hemen. Biz 15 gün Erzurum da kaldığımız için 1500 tl de öğretmen evine verdik. Yeme içme, kalma, ilaç, hastane, Dr derken 12 bin rahat bi şekilde verdik. Mümkünse transfer günü bir yerde kal yolculuk yapma. Ben transfer günü de kalıp ertesi güne yola çıktım. Bizim şahsi araç olduğu için arka koltukta uzanarak geldim 4 saatlik yolu. Rabbime şükür pozitif oldu sonucum. İnşallah sanada nasip olsun. Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Inşallah cnm geç olsun güç olmasın zor aşamayı geçtikten sonra biraz dinlenir kafa dağıtırsın ilaçların etkisi geçer vücut toparlar rahat rahat transfere hazırlanırsın inşallah

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatli bir şekilde sana bağışlasın kucağına aldığın günleri gör inşallah
Aminn canım inş.
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalır
Aminn çok teşekkür ederim inş
Ne güzel inş minik mucizemde bana sımsıkı tutunmuştur
Hepimize dua ediyodum canım ama sana özellikle edicem, inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğin ve kan değerin katlanmıştır
Aminnn inş öyledir çok saol ihtiyacım olan en önemli şey dua zaten

Merhaba hayırlı olsun sizinde inşallah 8.günden sonra 16. Güne kadar hiç yaptırmadınız mı arada bir de kese göründü mü

nzh99 alıntı yapamadım 8. Günden 16. Güne kadar arada baktırmadnız mı bir de kese görmeye ne zaman gittiniz

Canım benimde öyleydi İnan’ daha iyi oluyor vücudun dinlenmesi bir sonraki adetle transferim yapıldı benimde , 2 adet beklemeden yani. Senin gibiydi değerim her ihtimale karşı doktor bunu uygun görmüştü

Günaydın.. bu sabah normal gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı çok kötü oldum boşuna umutlanmışım
Ben kanda çıktıktan iki gün sonra yeniden idrar testi yaptığımda çıkmamıştı kaçıncı gün ki acele etmeyin ya da 8 . Günü geçtiyseniz kan verin hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…