Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

selam sen her zaman gittiğin hastanade mi yaptırdın testi yoksa başka bir merkezde mi e deger ne cikmis ?ayrıca ben senin silik idrar testini görmüştüm tekrarladın mi
Devlet hastanesinde yaptırdım. Bugün de idrar testini tekrarladım negatif çıkınca kan vermeye gittim zaten. Sonuç 1,31

Bu benim 3.yumurta toplama operasyonum..daha öncekilerden bir tık daha sancılı ve lekelenmeli geçti..Şimdi daha iyiyim..anestezili bir işlem olması büyük nimet..benim peşimden işleme alınanlar hemşireyle sohbet ede ede odaya geldiler..hemen de ayaklandılar..kişiye göre çok değişiyor..inşallah sizinki de kolaylıkla geçer, hiçbirşey anlamazsınız bile..
Saol canımmm Allah razı olsun inş Rabbim kalbine göre versin inş darısı tranferine kuzum 😇

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?

ÜyeYaşMerkezİşlem DurumuTransfer sonuç günüSonuç
@kar-emel37Zeynep kamil hastanesiTedaviye
başladı
@Esnmstf28Erzurum Atatürk ünv.Transfer oldu16 ağustos:anneadayı:Hamile
@aziz misafir26Kayseri Acıbadem29 ağustosta
Transfer
Olacak
@seda150033İzmir MedicalparkTransfer oldu20 ağustos
@Umudum-31Kayseri AcıbademTransefer oldu15 ağustos
@shemsim26Baku CelaletdinTransfer oldu-
@Allah var gam yokkk23Ankara BaşkentTransfer oldu18 ağustos
@Dnzvrl31Çamlıca
Medicana
Tedaviye başladı
C chloen 30MemorialTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
L lidyator 31Bursa soranusTransfer
oldu
29 ağustos
@Seven4928GenartTransfer oldu19 ağustos -
@Aselhannn26Kayseri AcıbademTedaviye başladı
@kelebekmkelebek29Eskişehir AcıbademTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
B Brcumt 29Malatya Doğu FertilTransfer oldu
M mirabebis 34Bahçeci umut tüp bebekTransfer
bekliyor
@huseyin_150934Başkent hastanesiTransfer oldu18 ağustos:anneadayı:
Hamile
H M H M 29İstanbul
Emsey
Hospital
Transfer
bekliyor
@Kraz346331Şanlıurfa
Gürgan
Klinik
Transfer
bekliyor
@fadik19833629 Ağustosta
tedaviye
başlıyor
Ben de 25inde transfer oldum 6 eylül test günü.1 5.gün blast bir tane de 4.gün embriyosu transfer olsum bahçelievler medicalpark

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?

ÜyeYaşMerkezİşlem DurumuTransfer sonuç günüSonuç
@kar-emel37Zeynep kamil hastanesiTedaviye
başladı
@Esnmstf28Erzurum Atatürk ünv.Transfer oldu16 ağustos:anneadayı:Hamile
@aziz misafir26Kayseri Acıbadem29 ağustosta
Transfer
Olacak
@seda150033İzmir MedicalparkTransfer oldu20 ağustos
@Umudum-31Kayseri AcıbademTransefer oldu15 ağustos
@shemsim26Baku CelaletdinTransfer oldu-
@Allah var gam yokkk23Ankara BaşkentTransfer oldu18 ağustos
@Dnzvrl31Çamlıca
Medicana
Tedaviye başladı
C chloen 30MemorialTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
L lidyator 31Bursa soranusTransfer
oldu
29 ağustos
@Seven4928GenartTransfer oldu19 ağustos -
@Aselhannn26Kayseri AcıbademTedaviye başladı
@kelebekmkelebek29Eskişehir AcıbademTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
B Brcumt 29Malatya Doğu FertilTransfer oldu
M mirabebis 34Bahçeci umut tüp bebekTransfer
bekliyor
@huseyin_150934Başkent hastanesiTransfer oldu18 ağustos:anneadayı:
Hamile
H M H M 29İstanbul
Emsey
Hospital
Transfer
bekliyor
@Kraz346331Şanlıurfa
Gürgan
Klinik
Transfer
bekliyor
@fadik19833629 Ağustosta
tedaviye
başlıyor
Ben de 25inde transfer oldum 6 eylül test günü.1 5.gün blast bir tane de 4.gün embriyosu transfer olsum bahçelievler medicalpark yaşım 29

Kızlar transfer olanlara bi sorum var bugün transferimin 3.günüydü bnm kasıklarım ağrıyo bugün ama kasık derken bacağımın tam başlangıç yeri neredeyse o kadar aşağıda normal mi bu dünde jelim hafif rengi değişik gibi geldi doktorumu aradım normal defi ama şimdi de ağrım bu şekilde bi bilginiz var mı sizin 😔

Arkadaşlar çok soru soruyorum ama bugün 6. Günüm crinone jeli çıkardığımda kahverengi kan gibi bişey vardı ucunda bu sefer jel değildi galiba 😢 böyle bişeh yaşayıp da pozitif sonuç alan var mı

Arkadaşlar çok soru soruyorum ama bugün 6. Günüm crinone jeli çıkardığımda kahverengi kan gibi bişey vardı ucunda bu sefer jel değildi galiba 😢 böyle bişeh yaşayıp da pozitif sonuç alan var mı
Tortudur büyük ihtimal canınızı sıkmayın. 6 günde kanama zaten olmaz diyorlar bu ilaçlar adet olmayı engelliyormuş. İnş pozitif sonuç alırsınız :dua:

Kızlar nasılsınız, umarım herkes de hersey yolundadır.
Ben ilaçlara devam, estrofem günde 3’e çıktı. Cuma günü kontrolum var. 🎉
Bende günde 3 tane estrofem kullanıyorum 4 eylülde kontrolum var transferlwrim8z yakın olacak sanırım son adet 21 agustos sizin?

Transferi ertelenen arkadaşlar, yumurta toplattıktan yaklaşık on gün sonra olan ilk adetten sonraki adetle(2.) mi transfer işlemlerine başladınız? Ben hemen eylülde transfere başlayacağım diye düşünmüştüm de🙄

X