Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canim sana yine soru sorcam kusura bakma😊canim ya ben kendimi ayarlayacagim icin toplam ne kadar para gitti tup bebek icin ilac doktor muayene ucreti ve tup bebek ucreti. Bin tl yollarda gidis gelis diye hesapliyorum ama ilac ve doktor muayene ucretini kestiremiyorum
Estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin. Ben çok sıkıntı yaşamıştım bu konularda ilk oldugu icin hiç bireyden haberim yoktu. Gidip gele gele öğrendim bende😄 sen sor herşeyi zorluk yaşama benim gibi. Canım bizim kini devlet karşılamadı rapor çıkmadı yani. 3720 hastaneye yumurta toplanacağı gün verdik. 122 tl Prof e verdik. 3500 ilaçlarım tuttu hemen hemen. Biz 15 gün Erzurum da kaldığımız için 1500 tl de öğretmen evine verdik. Yeme içme, kalma, ilaç, hastane, Dr derken 12 bin rahat bi şekilde verdik. Mümkünse transfer günü bir yerde kal yolculuk yapma. Ben transfer günü de kalıp ertesi güne yola çıktım. Bizim şahsi araç olduğu için arka koltukta uzanarak geldim 4 saatlik yolu. Rabbime şükür pozitif oldu sonucum. İnşallah sanada nasip olsun. Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim..içimi ferahlattınız..doktorun tedbir amaçlı transferi erteleyeceğini anlamıştım ancak çok fazla açıklamada bulunmayınca kafamda soru işaretleri kalmıştı..inşallah bu erteleme güzel sonuç almamıza vesile olur..
Inşallah cnm geç olsun güç olmasın zor aşamayı geçtikten sonra biraz dinlenir kafa dağıtırsın ilaçların etkisi geçer vücut toparlar rahat rahat transfere hazırlanırsın inşallah

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatli bir şekilde sana bağışlasın kucağına aldığın günleri gör inşallah 😘
Aminn canım inş. :dua: :dua: :dua:
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalır
Aminn çok teşekkür ederim inş:dua::dua::dua:
allah yardımcın olsun canın benim ilk denemede test günümde idrarda negatifi görmüştüm ve o gün kanamam başlamıştı adet oldum sanmıştım ve bir hafta sürünce kan testi yaptırmamıştım meğer böle olabiliomuş bazen tutmuş çok geç öğrenmiştim
Ne güzel inş minik mucizemde bana sımsıkı tutunmuştur
Hepimize dua ediyodum canım ama sana özellikle edicem, inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğin ve kan değerin katlanmıştır :dua:
Aminnn inş öyledir çok saol ihtiyacım olan en önemli şey dua zaten:dua::dua::dua:

Merhaba hayırlı olsun sizinde inşallah 8.günden sonra 16. Güne kadar hiç yaptırmadınız mı arada bir de kese göründü mü

Benim 8. Gün 53 tü, iki güne bir yaptırdım. Dün yine verdim 16. GÜNDÜ 560,40 olmuş hep bi heyecanlı bekleyiş rabbim hepimizin bebelerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 10. 12. Gün baktırın bence
nzh99 nzh99 alıntı yapamadım 8. Günden 16. Güne kadar arada baktırmadnız mı bir de kese görmeye ne zaman gittiniz

Dünkü 11.gün kontrolümde e2 değerim 3500 lerde çıkınca ohss riskim olduğundan yarın yumurtalarım toplanacak ancak transfer sonraki ay olacakmış..öyle bariz bir şikayetim de yok aslında..zaten zayıf bir insanınım, şişkinliğim de yok gibi..evet kasıklarımda bir sızı var ama o kadar ilaç alıyoruz, onlara bağlıyorum..bu ohss nin belirtileri hafif mi şiddetli mi olduğu ne zaman anlaşılıyor acaba? Yumurta toplattıktan sonra mı belirtileri görülüyor?
Canım benimde öyleydi İnan’ daha iyi oluyor vücudun dinlenmesi bir sonraki adetle transferim yapıldı benimde , 2 adet beklemeden yani. Senin gibiydi değerim her ihtimale karşı doktor bunu uygun görmüştü

Günaydın.. bu sabah normal gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı çok kötü oldum 😔 boşuna umutlanmışım
Ben kanda çıktıktan iki gün sonra yeniden idrar testi yaptığımda çıkmamıştı kaçıncı gün ki acele etmeyin ya da 8 . Günü geçtiyseniz kan verin hayırlısı inşallah

X