- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 33
Estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin. Ben çok sıkıntı yaşamıştım bu konularda ilk oldugu icin hiç bireyden haberim yoktu. Gidip gele gele öğrendim bende sen sor herşeyi zorluk yaşama benim gibi. Canım bizim kini devlet karşılamadı rapor çıkmadı yani. 3720 hastaneye yumurta toplanacağı gün verdik. 122 tl Prof e verdik. 3500 ilaçlarım tuttu hemen hemen. Biz 15 gün Erzurum da kaldığımız için 1500 tl de öğretmen evine verdik. Yeme içme, kalma, ilaç, hastane, Dr derken 12 bin rahat bi şekilde verdik. Mümkünse transfer günü bir yerde kal yolculuk yapma. Ben transfer günü de kalıp ertesi güne yola çıktım. Bizim şahsi araç olduğu için arka koltukta uzanarak geldim 4 saatlik yolu. Rabbime şükür pozitif oldu sonucum. İnşallah sanada nasip olsun. Tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanim sana yine soru sorcam kusura bakmacanim ya ben kendimi ayarlayacagim icin toplam ne kadar para gitti tup bebek icin ilac doktor muayene ucreti ve tup bebek ucreti. Bin tl yollarda gidis gelis diye hesapliyorum ama ilac ve doktor muayene ucretini kestiremiyorum