Bende öyle sanmıştım hem oksapar başladım hemde prolutex iğneye başladımBen transferden sonra igneler biter sanmıştım bu seferde oksapar başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle sanmıştım hem oksapar başladım hemde prolutex iğneye başladımBen transferden sonra igneler biter sanmıştım bu seferde oksapar başladı
Benim transfer günümü saymamışlar direkt 7si dediler transferden sonraki 12.gün oluyoTest günü hesaplanırken, transfer gününü de sayıyor musunuz? Yoksa transfer günü 0.gün olarak kabul ediliyor mu sonrası mı sayılıyor?
Transferin ertesi gün 1 sayılıyorTest günü hesaplanırken, transfer gününü de sayıyor musunuz? Yoksa transfer günü 0.gün olarak kabul ediliyor mu sonrası mı sayılıyor?
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalırMerhaba arkadaşlar 15 ağustosta 5.gün 2 embriyo ile transferim yapıldı. Transfer sonrası 7.gün kahverengi leke geldi ve endişelenip idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama sevincim çok sürmedi 8.gün sabahı lekelenme devam etti akşamına bhcg değerim 165 çıktı 9.ve 10.günler lekelenme rengi iyice kırmızıya döndü ve 10.gün değerim 235 çıktı.bu sabah lekelenmem yok denecek kadar azdı yarın tekrar bhcg bakılacak umarım kanamanın azalması değerin yükselmesine etki eder diğer türlü dış gebelikten şüphelendiler.sizden ricam benim içinde yarın değerlerimiz yükselmesi ve miniğimin sağlıkla bana tutunması için dua edermisiniz
benim de transferle başlıcak iğne sağlıkla tutunsunlar da razıyız artıkBen transferden sonra igneler biter sanmıştım bu seferde oksapar başladı
allah yardımcın olsun canın benim ilk denemede test günümde idrarda negatifi görmüştüm ve o gün kanamam başlamıştı adet oldum sanmıştım ve bir hafta sürünce kan testi yaptırmamıştım meğer böle olabiliomuş bazen tutmuş çok geç öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar 15 ağustosta 5.gün 2 embriyo ile transferim yapıldı. Transfer sonrası 7.gün kahverengi leke geldi ve endişelenip idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama sevincim çok sürmedi 8.gün sabahı lekelenme devam etti akşamına bhcg değerim 165 çıktı 9.ve 10.günler lekelenme rengi iyice kırmızıya döndü ve 10.gün değerim 235 çıktı.bu sabah lekelenmem yok denecek kadar azdı yarın tekrar bhcg bakılacak umarım kanamanın azalması değerin yükselmesine etki eder diğer türlü dış gebelikten şüphelendiler.sizden ricam benim içinde yarın değerlerimiz yükselmesi ve miniğimin sağlıkla bana tutunması için dua edermisiniz
bana da doktorum tutunursa 12 hafta kesin kullanman lazım dedi of ondan sonra duruma bakcaklarmışKızlar ben de opu itibariyle proletex iğneye başladım transfer olursa enox başlayacağım kan sulandırıcı yanı,proletex bir kutuda 7 tane ve 150 tl umarım sürekli kullanmayız
Canım benimde E2 8 binlerdeydi nerdeyse hiç ohss olmadım rahattım, transfer etmemelerinin sebebini o hormon yüksek olunca sağlıklı gebelik oluşmasını embriyonun tutunmasını engelleyebiliyor demişti doktorum çok yüksek olması gebelik için istenmiyor, normal seviyeye dönmesini bekliyorlarDünkü 11.gün kontrolümde e2 değerim 3500 lerde çıkınca ohss riskim olduğundan yarın yumurtalarım toplanacak ancak transfer sonraki ay olacakmış..öyle bariz bir şikayetim de yok aslında..zaten zayıf bir insanınım, şişkinliğim de yok gibi..evet kasıklarımda bir sızı var ama o kadar ilaç alıyoruz, onlara bağlıyorum..bu ohss nin belirtileri hafif mi şiddetli mi olduğu ne zaman anlaşılıyor acaba? Yumurta toplattıktan sonra mı belirtileri görülüyor?
Cunku bthcg arttikta etkilerini gorursun.bir erken ohss var hamilelikle siddetlenir birde gec ohss var oda direk hamile kaldiginizda sizi kitler.tutunmayi engelledigi gibi aģir gecirmeniz mumkun. Benmde 7 bindi nerdeyse erken ohhs belirtilerim vardi.. sizinkide gec yani gebelik olusursa vuracakti buda bebege de size de bir zaman riskler olusturucakti.ohss ile kalanda cok ama aģirlasiyorlar sonra hastanede gozetim altnda oluuorlar.Canım benimde E2 8 binlerdeydi nerdeyse hiç ohss olmadım rahattım, transfer etmemelerinin sebebini o hormon yüksek olunca sağlıklı gebelik oluşmasını embriyonun tutunmasını engelleyebiliyor demişti doktorum çok yüksek olması gebelik için istenmiyor, normal seviyeye dönmesini bekliyorlar
Ben canim. Ama yumurta coklugundan kasık agrisi filan tuzu biberi oluyor artik..Kızlar merhaba. Aranızda OHSS olan var mı? Ne gibi belirtileri var? Şu an iğnelerin 9. günündeyim ve öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı oluştu. Karnım da taş gibi sert. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürlerCunku bthcg arttikta etkilerini gorursun.bir erken ohss var hamilelikle siddetlenir birde gec ohss var oda direk hamile kaldiginizda sizi kitler.tutunmayi engelledigi gibi aģir gecirmeniz mumkun. Benmde 7 bindi nerdeyse erken ohhs belirtilerim vardi.. sizinkide gec yani gebelik olusursa vuracakti buda bebege de size de bir zaman riskler olusturucakti.ohss ile kalanda cok ama aģirlasiyorlar sonra hastanede gozetim altnda oluuorlar.
Off o idrar yapma acısını hiç unutmayacagım benim de cok zor oluyordu. Hafif bir ohss gecirdim ben, en kötüsü idrar yapmaya calısırken o kasıklarda ani bıçak batma hissiydi. Kıvrandım günlerceBen canim. Ama yumurta coklugundan kasık agrisi filan tuzu biberi oluyor artik..
Ben mide bulantisi halsizlik nefes darliği cektim bi sure su icemedim cnku icecek yer kalmamisti karin boşlugumda sivi birikimi vardi birde yumurtaliklar buyumus.sonra rahatlsdikca catlatma ignesinden dolayi bthcg azaldikca birazdaha rahatladim.
Birde vc ye hic cikmamak sknti cikmak lazm ben zorlada agriyla siziyle idrara cikiyordum ama kivranarak..
Mesaneye baskı yapiyor aşiri derecede canim. Bıcaği batirmak ne kelime deşiyorlardi sanki karnimi tutuyordum.Off o idrar yapma acısını hiç unutmayacagım benim de cok zor oluyordu. Hafif bir ohss gecirdim ben, en kötüsü idrar yapmaya calısırken o kasıklarda ani bıçak batma hissiydi. Kıvrandım günlerce
Ben hiç erken genelik testi kullanmamıştım normal test ti , bence çıkar :)Teşekkür ederim canım yarın normal testle yapsam çıkar mı acaba ?
Kızlar ben de opu itibariyle proletex iğneye başladım transfer olursa enox başlayacağım kan sulandırıcı yanı,proletex bir kutuda 7 tane ve 150 tl umarım sürekli kullanmayız
Merhaba arkadaşlar 15 ağustosta 5.gün 2 embriyo ile transferim yapıldı. Transfer sonrası 7.gün kahverengi leke geldi ve endişelenip idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama sevincim çok sürmedi 8.gün sabahı lekelenme devam etti akşamına bhcg değerim 165 çıktı 9.ve 10.günler lekelenme rengi iyice kırmızıya döndü ve 10.gün değerim 235 çıktı.bu sabah lekelenmem yok denecek kadar azdı yarın tekrar bhcg bakılacak umarım kanamanın azalması değerin yükselmesine etki eder diğer türlü dış gebelikten şüphelendiler.sizden ricam benim içinde yarın değerlerimiz yükselmesi ve miniğimin sağlıkla bana tutunması için dua edermisiniz
Canim sana yine soru sorcam kusura bakmacanim ya ben kendimi ayarlayacagim icin toplam ne kadar para gitti tup bebek icin ilac doktor muayene ucreti ve tup bebek ucreti. Bin tl yollarda gidis gelis diye hesapliyorum ama ilac ve doktor muayene ucretini kestiremiyorumPerşembe günü belli olacak canım. Randevum var anca o zaman A aldık randevuyu. Dr ikiz olabilir dedi ama bidaha ki kontrolde belli olur demişti. Hayırlısı olsun bakalım
Çok teşekkür ederim..içimi ferahlattınız..doktorun tedbir amaçlı transferi erteleyeceğini anlamıştım ancak çok fazla açıklamada bulunmayınca kafamda soru işaretleri kalmıştı..inşallah bu erteleme güzel sonuç almamıza vesile olur..Canım benimde E2 8 binlerdeydi nerdeyse hiç ohss olmadım rahattım, transfer etmemelerinin sebebini o hormon yüksek olunca sağlıklı gebelik oluşmasını embriyonun tutunmasını engelleyebiliyor demişti doktorum çok yüksek olması gebelik için istenmiyor, normal seviyeye dönmesini bekliyorlar