- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
Olsun 3.gunle kalan bi suru kişi var.doktor nasil bolundugu filan soylemistirKızlar şansımı etkiler mi bilen yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun 3.gunle kalan bi suru kişi var.doktor nasil bolundugu filan soylemistirKızlar şansımı etkiler mi bilen yazabilir mi
Yok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günüm
Ben de test yaptım bugün çıkmadı maalesef,6. günümdeyim
3. gün embriyosu baya geç yerleşiyor herhaldeSıkma canını bence henüz erken, hormonlar kişiden kişiye değişiklik gösteriyor neticede
Çok üzüldüm canım inşallah dediğin gibi ben de hamile kalırımOlsun 3.gunle kalan bi suru kişi var.doktor nasil bolundugu filan soylemistir
Hadi inşallah öyledir canım sağolasın bugün hafif ağrım var bakalım nasip rabbim herkesi sevindirsin inşallahBence çok erken sıkma canını, benim de 4. Günüm çok istiyorum bir an önce test yapmayı ama yapmamam lazım. Benim ilk denememde 7. Akşam yapmıştım test 1 saat sonra sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti, 8. Gün sabah yaptığımda çıkmıştı hayalet çizgi. O yüzden bence henüz erken
Polikistik olanlar vardı merkezde bence siz tüm sonuçlarınızı alıp gidin. Danışma icin gittiğiniz saat önemli değil. Sıra vs de alınmıyor. Tüp bebek bölümüne gidip sekretere Bilgi almak istediğinizi söyleyin. Hemen bir hemşire dosyanızı değerlendirip Bilgi verecektir.Bakıldı canım.4,53 çıktı bende polikistikover var. İlaçsız yumurtlama olmuyor 2015 şubatta evlendim. Bir aşılama denedik özelde iğneyle hapla zar zor bir yumurta oluştu. Oda tutmadı zaten
Sonra femara diye bir ilaçla hamile kaldım.Dış gebelik oldu alındı bir daha kullandım ilacı hamile kaldım ama 21 haftalıkken erken doğum yaptım kaybettim. aralık ayında.
Martta nisanda mayısta ve temmuz sonunda yine kullandım olmadı. Sanki artık olmayacakmış gibi geliyor. Dr um aşılama deneriz dedi ama oda bir sürü para. Bende tüp deneyelim dedim ama emin değilim. Ne olacak nasılolacak bilmiyorum. Birazda kiloluyum gerçi kilolu hamile kaldım ama şimdi zararı olur mu bilmiyorum. Özelde ki dr tüp aşşağı yukarı 10 11 tutar dedi. Parası bir şey değil borç alırız ama süreç korkutuyor beni.
Aa niye uzuluyorsun.senin rahminde can bulacak ilerleyecek yeterki rabbim ol desin. 2.gunile bile kalanlar var.. 3.gun 5.gun diye dusunmeyin bence nasip kismet bu işler.Çok üzüldüm canım inşallah dediğin gibi ben de hamile kalırım
İlla ki farkı vardır 5. Gün embriyosunun yerleşme süresiyle sen bol bol dua et inşallah sımsıkı tutunur bebişin :)3. gün embriyosu baya geç yerleşiyor herhalde
ben 2. Gün embriyosu transfer oldum ilk denemede pozitifAa niye uzuluyorsun.senin rahminde can bulacak ilerleyecek yeterki rabbim ol desin. 2.gunile bile kalanlar var.. 3.gun 5.gun diye dusunmeyin bence nasip kismet bu işler.
Bir arkadaşım 2. Gün Embriyosu ile hamile kaldı ve ikiz bebeklerini doğurdu. Birçok dr ana rahminin en iyi laboratuvardan daha uygun olduğunu söylüyor rabbim “ol” desin inşallah kalbinizi ferah tutun inşallah bebeğinize kavuşursunuzKızlar şansımı etkiler mi bilen yazabilir mi
Ne kadar guzel bak arkadasimiza umut..ben 2. Gün embriyosu transfer oldum ilk denemede pozitif
canım peki ikizmi tekmi belli oldumuCanım şimdi benim eşim askeri personel onun nöbetlerini bekliyorum. İzin alırsak eğer gelicem. Yok gelmezsem eğer burdaki Doktorumdan devam edicem. Ama muhakkak gelicem Erzurum A.
Sağol canım Allah razı olsun. Yaş farkeder mi acaba?Polikistik olanlar vardı merkezde bence siz tüm sonuçlarınızı alıp gidin. Danışma icin gittiğiniz saat önemli değil. Sıra vs de alınmıyor. Tüp bebek bölümüne gidip sekretere Bilgi almak istediğinizi söyleyin. Hemen bir hemşire dosyanızı değerlendirip Bilgi verecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Estaģfirullah canim.moralini yuksek tut.günleri filan kafana takma.. tamamen nasip işi.. kimi embriyolar :) erkenden anne rahmini istiyor bu daha guzel degilmi öyle düsun.nasip kismet işi tamamen.
Onu bilemiyorum maalesef. Merkez yardımcı olur sizeSağol canım Allah razı olsun. Yaş farkeder mi acaba?
Perşembe günü belli olacak canım. Randevum var anca o zaman A aldık randevuyu. Dr ikiz olabilir dedi ama bidaha ki kontrolde belli olur demişti. Hayırlısı olsun bakalımcanım peki ikizmi tekmi belli oldumu
Dua Et bize deHayırlı uğurlu olsun..çok tebrik ederim..inşallah katlana katlana artar ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız