Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bu gece çatlatma iğnemi de vurdurdum.Salı günü opu var su an iki yumurtam var.İptal etmeyip sonuna kadar gidiyorum.Sonuc büyük ihtimal hüsran olacak ama ben acaba bu iki yumurta ne olurdu diye sormayacağım asla kendime...Bakalım belki birkaç yıla tekrar denerim ama zor ihtimal...Diğer tedavilerde 9 ila 10 yumurtam toplanmıştı bunda neden iki oldu hala anlayamadım.35 yaşındayım çok geç de değil,sanırım kısmet bu.Mucizem kızım sanırım benim,herkes umarım pozitif sonuç alır...

Kızlar bu gece çatlatma iğnemi de vurdurdum.Salı günü opu var su an iki yumurtam var.İptal etmeyip sonuna kadar gidiyorum.Sonuc büyük ihtimal hüsran olacak ama ben acaba bu iki yumurta ne olurdu diye sormayacağım asla kendime...Bakalım belki birkaç yıla tekrar denerim ama zor ihtimal...Diğer tedavilerde 9 ila 10 yumurtam toplanmıştı bunda neden iki oldu hala anlayamadım.35 yaşındayım çok geç de değil,sanırım kısmet bu.Mucizem kızım sanırım benim,herkes umarım pozitif sonuç alır...
Ben oğlumdan sonra 2.ve 3.denemeyi 6 ay arayla 35 yaşımda yapmıştım .. 2.de 14 yumurta toplandi ama digerinde sadece 2 tane.. o zaman nasil olur diye anlam veremedim.. doktorlar 35 ten sonra bi kırılma noktasi var bir anda yumurta rezervi azalıyor dedi.. dedikleri gibi sonraki senelerde 2 yi gecemedim malesef.. üzücü yanı 38 oldum bu defa da yumurtalar dollenmedi.. yas ilerledikce kalite de bitiyor.

Kızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.

Eklentiler

• 2712BBBD-4273-4212-B71E-70515476D8C4.jpeg
    2712BBBD-4273-4212-B71E-70515476D8C4.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar geçen hafta çarşamba bana transfer yapildi. İlk zamanlar biraz sanki ağrım vardı ama şimdi hiç bir şeyim yok çok normalin. Bu da beni endiselendiriyor.siz ne durumdasiniz.

Arkadaşlar geçen hafta çarşamba bana transfer yapildi. İlk zamanlar biraz sanki ağrım vardı ama şimdi hiç bir şeyim yok çok normalin. Bu da beni endiselendiriyor.siz ne durumdasiniz.
Hiç endişelenme. Benim de ilk günlerde ağrım oluyordu. Bikaç gün sonra transfer olduğumu bile unuttum. Ne bulantı ne ağrı. Rahat olmaya çalış. Yavrun sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.

Aynı gün transfer olmuşuz aynen bende de başlarda hafif ağrı oluyordu şimdi yok hayırlısı olsun inşallah korkmuyor değilim ama nasip artık 😔

X