Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Tabiki. Cünkü 3 sene donduruluyor.. mecburuz yani o anda dondurmaya onlari deneyeceğiz cünkü kismetse. Dondurma işlemi olmazsa 10 bin civari iste.
Yani ilaclar = opu= transfer=dondurma
Hepsi ayri paket halinde.
Tabi ufak defek baska ilaclarda giriyor.
Tamam canım çok sağol.

Süreç nasıl ilerliyor peki? Adetin kaçıncı günü gidiliyor? Öncesinde yapılacak bir şey var mı? Özelde yaparız yaparsak. Süre ne kadar ? Hiç bilmiyorum bu yüzden soruyorum sizler yeni yaptıranlarsınız. En yeni bilgiler sizde. Bütün süreçte nelere dikkat etmemiz gerek?

• Beğen
Reactions: H M
Süreç nasıl ilerliyor peki? Adetin kaçıncı günü gidiliyor? Öncesinde yapılacak bir şey var mı? Özelde yaparız yaparsak. Süre ne kadar ? Hiç bilmiyorum bu yüzden soruyorum sizler yeni yaptıranlarsınız. En yeni bilgiler sizde. Bütün süreçte nelere dikkat etmemiz gerek?
Hormon tahlili isterler eşinizin ve sizin.(önce bakarlar bi )
Başlayacaģiniz ay ultrasonda folikullere vs bakılir..Adetin 2.nci günü..
Daha sonra doktor ilac dozlarinizi durumunuza gore ayarlar. 3ncu gunu başlamiş olursunuz aksilik olmassa.
2 3 gunde bir kontrole cagirir.
Takviye ilaclar verir devam edersiniz ve yumurtalarinizin toplama(opu) tarihini verir catlatma igneniz olur en son. 36 saat gectikten sora opunuz olur. Ve hemen sperm alinir sizinde yumurtalsriniz alindiktan sora işlemler başlar embriyolariniz olusuyormu beklenir 3 gun beklenir haber verilir bu noktada her merkrz farkli yol izler kac gun beklenecegi gelisimlerin nasil olacagi o zaman belli olur olumlu giderse transferinize gun verilir en opudan 5 gun sora yapilir

Hormon tahlili isterler eşinizin ve sizin.(önce bakarlar bi )
Başlayacaģiniz ay ultrasonda folikullere vs bakılir..Adetin 2.nci günü..
Daha sonra doktor ilac dozlarinizi durumunuza gore ayarlar. 3ncu gunu başlamiş olursunuz aksilik olmassa.
2 3 gunde bir kontrole cagirir.
Takviye ilaclar verir devam edersiniz ve yumurtalarinizin toplama(opu) tarihini verir catlatma igneniz olur en son. 36 saat gectikten sora opunuz olur. Ve hemen sperm alinir sizinde yumurtalsriniz alindiktan sora işlemler başlar embriyolariniz olusuyormu beklenir 3 gun beklenir haber verilir bu noktada her merkrz farkli yol izler kac gun beklenecegi gelisimlerin nasil olacagi o zaman belli olur olumlu giderse transferinize gun verilir en opudan 5 gun sora yapilir
Çok sağol canım senide yordum. Deneyelim dedik ama nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepinize yardım etsin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim🤲🤲

• Beğen
Reactions: H M
Çok sağol canım senide yordum. Deneyelim dedik ama nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepinize yardım etsin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim🤲🤲
Ya aslinda surec herkesin farkli olabilir.yani biçok sey o zamana bağli.
Bizde 1 sene oncesinde düsünüp nasil olcak diyorduk ama niyetlenince oluyor bi sekilde Rabbim yardim ediyor inşallah merak etmeyin.amin insallah hepimizin olsun.

Ankara etlik Zübeyde hanımda denedim . Hastahaneye ilk deneme de 410 ikinci de 300 kusur ödüyorsun zaten . Geri kalan da ilaçlar filan tutuyor .

Ben İzmir’de ilk denemede 900 verdim devlete. Neden fark ediyor acaba?
İzmir tepecik Ege Doğum evinde yaptırdım ben ilaçlar dahil 2500 tuttu. Yumurtlama problemi varsa hemen rapor çıkar. Benim yaşım 40 a yakın olduğu icin hemen tedavi başlandı.

Benimde 8 tane ☺ Bu senelik 900 verdik bundan sonraki seneler 600 vericez bize üç senelik demediler hiç her sene gelip imza atıp yenilerken 600 vericekmişiz
Anladim canim inşallah miniklerimiz gelir😊😍 biz 3 ten sonra uzatmak istersek gidip onay vericez. Hastanelerin prosedürleri farkli tabi

Ben İzmir’de ilk denemede 900 verdim devlete. Neden fark ediyor acaba?

İzmir tepecik Ege Doğum evinde yaptırdım ben ilaçlar dahil 2500 tuttu. Yumurtlama problemi varsa hemen rapor çıkar. Benim yaşım 40 a yakın olduğu icin hemen tedavi başlandı.
Raporu o doğum evinde çıkarabilir miyiz? Normal devlet hastanesi 3 aşılama diyor ama zaman kaybı oluyor öylede.

X