İnşallah hepimizin kucağını doldursun rabbimAy hadi minnakin gelsin inşallah. Hakkaten oyle en heycansiz zamanlar igne zamanlari yani az da olsa oluyor tabi ignedede.
Aynı ben gibiİnşallah benim eşim de yanımda yok o evimizde ben ailemin yanındayım memleketimde ☺
Canım ben Mart ayında devlette denedim toplamda ilaçlar dahil 2.5 filan tuttu sanırım çok hatırlamıyorum ama en fazla bu kadardı . Şimdi de özelde yaptırdım dondurma işlemi de dahil 13 bin tl filan tuttu . Ancak kullandığımız vitamin ve yaptırdığımız ekstra testler de vardı onları da sayarsak 15 bin tuttu . Devlette de yaptırmak için 23 yaşını doldurmak 40 tan gün almamış olmak , 3 yıllık evlilik şartı , 900 günlük sigorta pirimi gibi şartları var . Ama direkt tüp bebek yapmaları için sperm sayısı ya da bayanın yumurta rezervi çok az olmalı . Aksi halde yanılmıyorsam 2 ya da 3 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorlarİnşaallah hepiniz hamile kalırsınız. Size bir sorum olacak. Tüp bebek ücreti ne kadar şimdi ? Devlette yaptırmak istersek hangi şartlar gerekli? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? İzmir irenbe de veya yakınlarda yaptıranlar varsa yardım edin lütfen
Çok şükür canımmm çok çok mutlu oldummmZ Zehra giden yok canım ben atlattım o aşamaları sonucumu da aldım çok şükür pozitif . Kese görmeye gideceğim ama korkuyorum . Normalde Cuma gitmem gerekirdi erteledim daha net olsun diye Salı günü gideceğim . İnşallah herşey normaldir ve sağlıkla devam eder . Darısı sizlere inşallah
Maşallah maşallah canımZ Zehra giden yok canım ben atlattım o aşamaları sonucumu da aldım çok şükür pozitif . Kese görmeye gideceğim ama korkuyorum . Normalde Cuma gitmem gerekirdi erteledim daha net olsun diye Salı günü gideceğim . İnşallah herşey normaldir ve sağlıkla devam eder . Darısı sizlere inşallah
Aynı ben gibi ☺bu zamanları birlikte geçirmeyi dilerdim kısmet böyleymiş bakalım
[/QUOTE bnm yumurta toplama zamanımda yanımdaydı ama transferde de olmasını isterdim kısmet değilmiş
Canımm devlet te 2 buçuk ilaçlarla birlikte nasıl oluyor ?ben Adana başkentteyim burda sadece ilaçlarım 2 buçuk tuttu raporlu haliCanım ben Mart ayında devlette denedim toplamda ilaçlar dahil 2.5 filan tuttu sanırım çok hatırlamıyorum ama en fazla bu kadardı . Şimdi de özelde yaptırdım dondurma işlemi de dahil 13 bin tl filan tuttu . Ancak kullandığımız vitamin ve yaptırdığımız ekstra testler de vardı onları da sayarsak 15 bin tuttu . Devlette de yaptırmak için 23 yaşını doldurmak 40 tan gün almamış olmak , 3 yıllık evlilik şartı , 900 günlük sigorta pirimi gibi şartları var . Ama direkt tüp bebek yapmaları için sperm sayısı ya da bayanın yumurta rezervi çok az olmalı . Aksi halde yanılmıyorsam 2 ya da 3 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorlar
Topikte ilk pozitif haberini ben almıştım sanırım . İçimden bir his hastahaneye gidip kese kalp atışı görme gibi konularda beni alıkoyuyor . Umarım herşey yolundadırÇok şükür canımmm çok çok mutlu oldummmhayırlı olsun inş pıt pıt kalp atışlarını da duyarsın miniğinin Darısı bizlerin başına inş
Amin inş.kuzummmm :)))) bizlere bol bol dua et Hamişlerin duası kabul olurTopikte ilk pozitif haberini ben almıştım sanırım . İçimden bir his hastahaneye gidip kese kalp atışı görme gibi konularda beni alıkoyuyor . Umarım herşey yolundadırsizleri de hala takip ediyorum burda umarım hepinizin güzel haberlerini alırız burdan
Canımm devlet te 2 buçuk ilaçlarla birlikte nasıl oluyor ?ben Adana başkentteyim burda sadece ilaçlarım 2 buçuk tuttu raporlu hali
Anladım bakıyım canımmmAnkara etlik Zübeyde hanımda denedim . Hastahaneye ilk deneme de 410 ikinci de 300 kusur ödüyorsun zaten . Geri kalan da ilaçlar filan tutuyor .
Uygun mu öyle? Ben 35 diye duydum göz0m korktuİzmir hakkında bi bilgim yok cnm ben özelde 6.50 tüp bebek ilaçlar yaklaşık 3bin ödedim
Cevap için sağol. Dondurma olmazsa ne kadardı acaba? Gerçi dondurma daha iyi baştan başlanılmaz bariTşk ederiz canim.Bende ozelde yaptirdim
Dondurma işlemi icinde 12 bini buldu.
Anladım canım sağol. Bizde bende sıkıntı var yumurtlama olmuyor. Rapor falan çıkarsak olmaz mı acaba? Öyle bir haldeyim ki ne yapacağımı şaşırdımCanım ben Mart ayında devlette denedim toplamda ilaçlar dahil 2.5 filan tuttu sanırım çok hatırlamıyorum ama en fazla bu kadardı . Şimdi de özelde yaptırdım dondurma işlemi de dahil 13 bin tl filan tuttu . Ancak kullandığımız vitamin ve yaptırdığımız ekstra testler de vardı onları da sayarsak 15 bin tuttu . Devlette de yaptırmak için 23 yaşını doldurmak 40 tan gün almamış olmak , 3 yıllık evlilik şartı , 900 günlük sigorta pirimi gibi şartları var . Ama direkt tüp bebek yapmaları için sperm sayısı ya da bayanın yumurta rezervi çok az olmalı . Aksi halde yanılmıyorsam 2 ya da 3 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorlar
35bin mi duydunUygun mu öyle? Ben 35 diye duydum göz0m korktu
Tabiki. Cünkü 3 sene donduruluyor.. mecburuz yani o anda dondurmaya onlari deneyeceğiz cünkü kismetse. Dondurma işlemi olmazsa 10 bin civari iste.Cevap için sağol. Dondurma olmazsa ne kadardı acaba? Gerçi dondurma daha iyi baştan başlanılmaz bari
Hadi hayırlısı cnm bnm de transferim yarın dualarında unutma sende bu hafta içi olursun artık burda hep birlikte bekleriz sonuçlarımızıYarın sabah doktor kontrolum var, bana şans dileyin. Muhtemelen transfer tarihim belli olacak
Evet biri bir liste yaptı 35 bin çıktı geçen yıl. Bende para biriktirinceye kadar deneyelim dedim35bin mi duydunbiz ekstra dondurma ücreti 900 verdik bir senelik