merhaba kızlar transfer ya da tedavi sürecinde özellikle okuduğunuz dualar varmı? Liste halinde paylaşımlar vardı ama bulamadım bir türlü hangi konuda olduğunu.
Çok hafif bi çizgi belirdi bir iki saat sonra da koyulaştıNe çıktı peki :))
Akintinin yoğn olmasi cok normal.. pamuklu bez kullan bendede cok oldu.. opudan sora kesildi.Merhabalar , bugün iğnelerde 6. Günüm yoğun bir akıntım var inş erken çatlama gibi bir durum olmamıştır biraz tedirginim( sizce akıntı normalmi
Bencede cünkü ne olacagi hic belli olmaz.. cok cok aşiri yumurta elde edilincede yarisi cöpe gidiyor.Siz ya nasip diyin toplatin insallah can olur dönerler sanaBiz de öyle karar verdik başladık bu ise ne olacak olsun mantıgiyla ilerlemek istiyoruz hayırlısı olur insallah
Allah razı olsun kaydettim hemen
Allah sizden de razı olsun benim için de dua edin lütfenAllah razı olsun kaydettim hemen
Aynısını yaşadım yoğun bir beyaz akıntım oldu şükür hiçbirşey olmadıMerhabalar , bugün iğnelerde 6. Günüm yoğun bir akıntım var inş erken çatlama gibi bir durum olmamıştır biraz tedirginim( sizce akıntı normalmi
Ederim tabiAllah sizden de razı olsun benim için de dua edin lütfenRabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
İnşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeAllah yardımcı olsun canımmm benim dualarım seninle bebişin sımsıkı tutunsun sana inşgüzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Saolun kızlar cevap verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok kafama takmaya başlamıştım çünküAkintinin yoğn olmasi cok normal.. pamuklu bez kullan bendede cok oldu.. opudan sora kesildi.
Çok saolun yazdığınız için :) pazartei sabah doktoruma görüneceğim inş güzel yumurtalarım olmuştur siz hangi aşamadasınızAynısını yaşadım yoğun bir beyaz akıntım oldu şükür hiçbirşey olmadı
Bende dedim acaba catliyorlarmi diye :)) ama yok hepsi dipcik giibi duruyormus. Endiselenme hic canimSaolun kızlar cevap verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok kafama takmaya başlamıştım çünkü
İnşallah benimkiler de güzellerdir :))))Bende dedim acaba catliyorlarmi diye :)) ama yok hepsi dipcik giibi duruyormus. Endiselenme hic canim
Güzeldir güzel duşn canim.sizdeki problem neydi..İnşallah benimkiler de güzellerdir :))))
Benim çikolata kistim var dı , bu da tüpüme yapışıldık yapmış sol tipim şişmiş aldırdım birde amh değerim çok düşüktü canımGüzeldir güzel duşn canim.sizdeki problem neydi..
Anladim hepsi hallolur inşallahhh guzel sonuclarin olsun..Benim çikolata kistim var dı , bu da tüpüme yapışıldık yapmış sol tipim şişmiş aldırdım birde amh değerim çok düşüktü canım
İnş bakıyımmmm canımmmAnladim hepsi hallolur inşallahhh guzel sonuclarin olsun..
Ben emsey tup bebekte yaptirdim canimİnş bakıyımmmm canımmm ☺☺sizler nerede tedavi görüyorsunuz
Benimde az geldigi olmustu gelince ne oluyormuşki.. acemilik oluyor ister istemez.Kızlar bugün cetrotide ye başladım ve sanırım birşeyleri yanlış yaptım çok az kan geldi gelmemesi gerekiyormuş ama iğneyi enjekteden boşalttıktan sonra iğneyi çekerken bu konuda bilgisi olan varmı