Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bu cetro boyle yapiyor nedense. Benimde kaşinip kabarmisti. Sonra olmadi.

Ben kolonyayla pamuklu kucuk bezlerle siliyordum geciyordu

Dondurulmuş transferiydi kaliteleri de iyiydi ama olmadı mı olmuyor
Ya bazen vakit saat diye dusunuyorum.Benim gorumcemin 7 sene olmadi tam artk tedavi olalim dediler hamile kaldi doğdu 1 sene sora 2ncisi oldu. Yani diger gorunceminde 5 sene sora 4 duşükten sora tedavisiz 2 cocugu oldu. Bazen akisinami birakmak lazim bosvermekmi bilemiyorum.

Ben de öyle düşünmeye başladım. 1 seneye deneme sığdırdım. Belki de artık vazgeçmeliyim bilmiyorum

Ben de öyle düşünmeye başladım. 1 seneye deneme sığdırdım. Belki de artık vazgeçmeliyim bilmiyorum
Vazgeçmekten ziyade teslim olunmali. Ben ilk transferim olmassa mecburiyeten seneye birakicam ikinciyi oda ne zaman bilemiyorum uzaktayin git gel surekli olmuyor.maddi manevi insanada yukler biniyor.mantiğim ve kalbim olacaģi varsa olur tüpte olsa vakit saat degilse cok fazla bocalamanin manasi yok.

Ben iğnelerimi hep göbekten yapıyorum neden bacak? Kendim hazırlayıp kendim yapa yapa alıştım.Bu arada Salı günü yumurtalarım toplanacak.
Bende gobekten yaptim bilmiyorum bacak olayi nedir.gobeģimin iki tarafindanda yaptim gelismede etmede bi skntıda yasamadim cogunuda kendim yaptim amatörce :) bi kere dozu cok az kacirmistm:)

Ben iğnelerimi hep göbekten yapıyorum neden bacak? Kendim hazırlayıp kendim yapa yapa alıştım.Bu arada Salı günü yumurtalarım toplanacak.
Ben de önceki tedavilerimde göbekten yapıyordum iğneleri..ama nedense bu seferki merkez menopur u kalçadan, cetrotide i bacaktan vurduruyor..vardır bir hikmeti diyip uyguluyoruz ancak bugün uygulamada bir sorun yaşadım maalesef..neyse ki şimdi biraz daha hafifledi..

Ha
Biz de öyle karar verdik başladık bu ise ne olacak olsun mantıgiyla ilerlemek istiyoruz hayırlısı olur insallah
hayırlısı olsunRabbim ne nasip ettiyse o oluyor..ben senelerce yanlış tedavilerle yüksek hormon ilaçlarıyla mahvoldum yumurta gelişmedi embryo olmadı sonra doğru doktor ve tedaviyi bulunca teker teker embryo geliştirdik, şimdi transfer sürecindeyim rabbim hayırlısını versin hepimizeVerecek olan Allah doktorlar vesile ..bana asla cocugun olmaz dediler bi ara tedaviyi bıraktım o esnada hamile kalmışım tüp sorunlu oldugu için dış gebelik oldu kalp atışı vardı yavrumun mecbur kopardılar o günden beri hayırlısı diyorum cok diretmiyorum

Çok üzüldüm insallah en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz insan bu yola girince neler yaşıyor neler duyuyor maalesef,bir kızım var ikinci icin uğraşıyoruz olmasa da yolumuza bakacağız.Belki bizim de hakkımız bir çocuktur.

Belki adet değildir doktorunuzu bilgilendirin mutlaka.eger öyleyse de hayırlısı böyleymiş diyin cidden birşeyi cok istemek iyi değil..rabbim başka dertlerle sınamasın bizleri..
Söyledim, o kan ver dedi. Ama bugün etrafta açık yer hiç yok. Pazartesiyi bekleyeceğim. Adet gibi çoğalmazsa devam etmezse pazartesi yaptırıcam test.

Reactions: H M
Merhaba kızlar. Bugün transferimin 7. Günü. 1 tane 5. Gün embriyosu kpyuşdu dondurulmuş. Bugün crinone jelin tortusunda kahverengilik var biraz. Bu normal mi acaba? Başaına böyle biley gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…