- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
Bakmadım canım. Erken gebelik testim yok. Normal testte de çıkmazsa atres yaparım diye bakamadım.7. Gün idrarda çıkan çok kişi var baktın mı hiç :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmadım canım. Erken gebelik testim yok. Normal testte de çıkmazsa atres yaparım diye bakamadım.7. Gün idrarda çıkan çok kişi var baktın mı hiç :)
Benim de 4. Gün bugün belirtim hiç yok millet kasık ağrısı diyor o da yok hiçBakmadım canım. Erken gebelik testim yok. Normal testte de çıkmazsa atres yaparım diye bakamadım.
Normal cnm benimde resmen bir yumurtanın içindeki akı kadar geliyordu tek seferde Renksiz şeffaf bi akıntıMerhabalar , bugün iğnelerde 6. Günüm yoğun bir akıntım var inş erken çatlama gibi bir durum olmamıştır biraz tedirginim ( sizce akıntı normalmi
Benim de 4. Günüm ilk günden beri kasık ağrılarım var ama bunlar belirti değildir bence kullanılan ilaçlardan dolayı rahim aktif olduğu için ağrı oluyordurBenim de 4. Gün bugün belirtim hiç yok millet kasık ağrısı diyor o da yok hiç
Benim akıntım süt beyazı renginde ( farkedermi renkli renksiz tamda haft sonuna denk geldi içim hiç rahat diilNormal cnm benimde resmen bir yumurtanın içindeki akı kadar geliyordu tek seferde Renksiz şeffaf bi akıntı
Benim da geliyordu cnm cetrotide kullanıyo musunBenim akıntım süt beyazı renginde ( farkedermi renkli renksiz tamda haft sonuna denk geldi içim hiç rahat diil
Cetroya bugün akşam başlıycam canımmmBenim da geliyordu cnm cetrotide kullanıyo musun
Sıkıntı olmaz cnm için rahat olsun ben gonalf 225 kullanıyordum iğnelerin 5.günü cetrotideye başladım ve dozumu ertesi günden itibaren düşürmüştük Aşırı yumurtam vardı akıntım çok fazlaydıCetroya bugün akşam başlıycam canımmm
Anladım bakıyım canımmm çok saol yazdığın için içimi rahatlattın artık pazartesi belli olucak inş herşey güzel giderSıkıntı olmaz cnm için rahat olsun ben gonalf 225 kullanıyordum iğnelerin 5.günü cetrotideye başladım ve dozumu ertesi günden itibaren düşürmüştük Aşırı yumurtam vardı akıntım çok fazlaydı
İnşallah canım hakkında hayırlısı Bnm de Pazartesi transferim varAnladım bakıyım canımmm çok saol yazdığın için içimi rahatlattın artık pazartesi belli olucak inş herşey güzel gider
Allah yardımcı olsun canımmm benim dualarım seninle bebişin sımsıkı tutunsun sana inş güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)İnşallah canım hakkında hayırlısı ❤ Bnm de Pazartesi transferim var
7. Gün yapayım diyorum benBenim de 4. Günüm ilk günden beri kasık ağrılarım var ama bunlar belirti değildir bence kullanılan ilaçlardan dolayı rahim aktif olduğu için ağrı oluyordur
Aramızda kalsın ama ben sabah idrar testi yaptım valla dayanamadım biliyorum çok saçma ama7. Gün yapayım diyorum ben
Allah evladınıza sağlık mutluluk versinÇok üzüldüm insallah en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz insan bu yola girince neler yaşıyor neler duyuyor maalesef,bir kızım var ikinci icin uğraşıyoruz olmasa da yolumuza bakacağız.Belki bizim de hakkımız bir çocuktur.
Erken gebeliği yapsaydın bari :)Aramızda kalsın ama ben sabah idrar testi yaptım valla dayanamadım biliyorum çok saçma ama
Normal testle yaptım 3. Gün embriyosu iki adet,çatlatma iğnesinin de 10. Günü. Etkisi geçmemiştir muhtemelenErken gebeliği yapsaydın bari :)
Senin kaçıncı gün embriyosu canım
Pazartesi yapayım diyorum:)
Ne çıktı peki :))Normal testle yaptım 3. Gün embriyosu iki adet,çatlatma iğnesinin de 10. Günü. Etkisi geçmemiştir muhtemelen
Allah güç versin, umarım adet degildir sadece lekelenmedir. Vardır herşeyde bir hayır.Renk kırmızı.. Adet olması daha yüksek ihtimal.. 3.denemeydi o yüzden çok üzüldüm ama hayırlısı ne diyim