Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Benimde az geldigi olmustu gelince ne oluyormuşki.. acemilik oluyor ister istemez.
Gonal f de 2 kere vurmak zorunda kalmistm enjekte edemegm icin o yuzden gelmisti :))
Cetro yu vurduğunuzdamı geldi ? Eğer kan görürseniz onu kullanmayın yeni bir ilaç kullanın yazıyordu ama ben çoktan enjekte ettim öyle geldi korkuyorum artık sanırım ne zormuş bu işler:KK43:

Cetro yu vurduğunuzdamı geldi ? Eğer kan görürseniz onu kullanmayın yeni bir ilaç kullanın yazıyordu ama ben çoktan enjekte ettim öyle geldi korkuyorum artık sanırım ne zormuş bu işler:KK43:
Yok cetrolari enjektede sorun yasamadim gonal f de oldu 1 kere.herseyi stres yapma insallah yerine vurduysan birsey olmaz insallah.dikkatli olursun.ben 5 paket almistim 2 tanesi kaldi.. 1 tanesi bile etkili oluyor epey catlamaz hemen.

Merhaba kızlar benim bu ayın 19 unda transfer yapıldı. yani transfer günü dahil 7. Gün. ben bugun hastaneye progestan iğne si yaptırmaya gitmişken gebelik testi de yaptırdım. Sonuç 3.95 çıktı sizce durum nedir çok erkek yaptırdım biliyorum ama var mı oluyor

Merhaba kızlar benim bu ayın 19 unda transfer yapıldı. yani transfer günü dahil 7. Gün. ben bugun hastaneye progestan iğne si yaptırmaya gitmişken gebelik testi de yaptırdım. Sonuç 3.95 çıktı sizce durum nedir çok erkek yaptırdım biliyorum ama var mı oluyor
Kacinci gun embriyosuydu? Bir de erken bence biraz daha beklemelisin saglikli bi sonuc degil.

İzledim canımmm benim artık yarın ki iğnemde daha dikkatli olucam aslında aynını yaptım ama çok evham yapıyorum galiba birazda ondan :KK43: bu arada hepiniz iyki varsınız gerçekten Allah hepinizden razı olsun hemen yaZıyorsunuz çok saolun

Canım burda hepimiz aile gibi olduk bende bazen korkardım acilde vurdururdum bazen kendim vurdum sma buradaki videoları unuttukça izledim gonalf ve diğer iğnelerin videoları da var onları da izlersin işin düşerse transfer oldum bekliyorum başka sorun olursa sor illaki biri görür yazar burada hepimiz kader yoldaşıyız allah hepimizin yüzünü güldürsün
Yardım edince güzel sonuç duyunca mutlu oluyoruz burada.

Canım erken henüz çünkü 5. Gün embriyosu olsa o yine çıkabilirdi de senin ki 3. Günmüş ve benden 1 gün önce olmuşsun benim bugün 4. Gün senin de 5. Günün oluyor çok erken bekle moralini bozma, 20 siydi benim.

Canım erken henüz çünkü 5. Gün embriyosu olsa o yine çıkabilirdi de senin ki 3. Günmüş ve benden 1 gün önce olmuşsun benim bugün 4. Gün senin de 5. Günün oluyor çok erken bekle moralini bozma, 20 siydi benim.
Yok 5. Gün embriyosu zaten iki embriyo transferi yapıldı

Pardon canım 5. Gün embriyosuymuş yanlış okumuşum yarından itibaren belki çıkar çünkü 6 ve 7. Gün öğrenen çok var.ama bugün transfer gününle bile 6 oluyor 7 demişsin.

Canım burda hepimiz aile gibi olduk bende bazen korkardım acilde vurdururdum bazen kendim vurdum sma buradaki videoları unuttukça izledim gonalf ve diğer iğnelerin videoları da var onları da izlersin işin düşerse transfer oldum bekliyorum başka sorun olursa sor illaki biri görür yazar burada hepimiz kader yoldaşıyız allah hepimizin yüzünü güldürsün
Yardım edince güzel sonuç duyunca mutlu oluyoruz burada.
Amin canımmbenim inşşş pozitif haberini sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten çok çok canı gönülden mutlu oluyorum burada Hamiş haberlerini okuyunca umut oluyor 😇😇

İnş pozitif görürüz aynı anda canım
İnşallah ama erken yaptırmamak daha iyi aslında şimdi var da diyemiyorsun yok ta diyemiyorsun beklemek en iyisi. bizim hasta kabul yanlışlıkla enjeksiyon kaydı yerine muayene barkodu kesince bizde hadi yaptıralım dedik oyle gelişti

X