Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bugün cetrotide ye başladım ve sanırım birşeyleri yanlış yaptım çok az kan geldi gelmemesi gerekiyormuş ama iğneyi enjekteden boşalttıktan sonra iğneyi çekerken bu konuda bilgisi olan varmı
Canım bendede olmuştu hastaneye resmini atıp hemsireye sormuştum sorun yok olabiliyor bazen demişti bahcecide ilaçlardan sorumlu hemsire

Crinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))

Crinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))
Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor mu progynex veya progestan iğne kullanıyor musun? Korkuttu beni netteki yorumlar

Cetro yu vurduğunuzdamı geldi ? Eğer kan görürseniz onu kullanmayın yeni bir ilaç kullanın yazıyordu ama ben çoktan enjekte ettim öyle geldi korkuyorum artık sanırım ne zormuş bu işler
Enjektörü batirdiktan sonra pistonu yukarı doğru çekin kan gelmiyorsa ilacı enjekte bı sıkıntı olmaz. Ama ilaca kan gelirse yanlış yere batirmissindir. Enjektörü çıkardiktan sonra kan gelmesi normal canım panik yapma.

Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor mu progynex veya progestan iğne kullanıyor musun? Korkuttu beni netteki yorumlar

Yok canım ben transfere kadar 5 gün prolutex iğne(progestan içeriyor) kullandım transfer günü ve sonraki gün de iğnelerimi bitirmek için kullandım ama sonra jele geç dedi hemşire daha ben de öyle yaptım ama bi tuhaf yani bu jel :))

Ama ilk denemem de prolutex iğne pahalı diye sonradan progestan iğne aldım 2 gün kullanabildim valla ben kalçamın acısından uyuyamadım sabaha kadar oturup kalkamıyodum sonra yine prolutexe geçip göbekten yapmaya devam ettim :))

Anladım bakalım kuzum yarınki cetroyu öyle deniyeyim bakıyım :)

Ben kullanıyorum sabah akşam . Çoğunlukla tamamını sıkmış oluyorum ama bazen benim de çıkardığımda içinde biraz kaldığı oluyor . Sıkmadan önce de o sıktığımız yere iğne batırıyorum yoksa açınca da birazı dışına çıkıyor jelin .

Canım bendede olmuştu hastaneye resmini atıp hemsireye sormuştum sorun yok olabiliyor bazen demişti bahcecide ilaçlardan sorumlu hemsire
Saol bebeyimm teşekkür ederim wala bende biraz acemilik biraz heyecan stres derken ortaya karışık bir ruh halindeyim o yüzden panikliyorum ama iyki buraya üye olmuşum beni yanlız bırakmadınız o yüzden çok mutluyum :)

Cok yan etki yaptı mı?
Evet maalesef ilk tedavide 10 gün oturup kalkarken zorlandım geceleri uyku uyumadım . Üstelik sadece 2 progestan ile . İkincinde beş tane vurulabildim . Bu sefer iğne yerlerine baya masaj vs yaptık . Oturup kalkarken zorlandım ama en azından uyku uyuyabildim. Bende ateş de yaptı iğne .3. Denememde de 2 tane ile yine Pert oldum . 4.merkez değiştirince hiç iğne vermedi . Şuan kullandığım tek iğne oksapar kan sulandırıcı

Aynen yaa ilk denenem de banada o iğneden vermişti o iğne yüzünden 3 yıl 2.tedaviye cesaret edemedim resmen psikolojim alt üst oldu yardımsız ne yürümek ne yataktan sağa sola dönmek mümkündü çok şükür bunda prolutex verdi allah yardımcısı olsun herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…