Canım bendede olmuştu hastaneye resmini atıp hemsireye sormuştum sorun yok olabiliyor bazen demişti bahcecide ilaçlardan sorumlu hemsireKızlar bugün cetrotide ye başladım ve sanırım birşeyleri yanlış yaptım çok az kan geldi gelmemesi gerekiyormuş ama iğneyi enjekteden boşalttıktan sonra iğneyi çekerken bu konuda bilgisi olan varmı
Hayır canım dondurulmuştu doktor rahim dinlensin dedi 1 ay,Sizinki de mi taze transfer?
Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor muCrinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))
Enjektörü batirdiktan sonra pistonu yukarı doğru çekin kan gelmiyorsa ilacı enjekte bı sıkıntı olmaz. Ama ilaca kan gelirse yanlış yere batirmissindir. Enjektörü çıkardiktan sonra kan gelmesi normal canım panik yapma.Cetro yu vurduğunuzdamı geldi ? Eğer kan görürseniz onu kullanmayın yeni bir ilaç kullanın yazıyordu ama ben çoktan enjekte ettim öyle geldi korkuyorum artık sanırım ne zormuş bu işler
Siz de çatlatma iğnesi etkisi tedirginliği yoktur o zamanHayır canım dondurulmuştu doktor rahim dinlensin dedi 1 ay,
Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor muprogynex veya progestan iğne kullanıyor musun? Korkuttu beni netteki yorumlar
Yok canım :)Siz de çatlatma iğnesi etkisi tedirginliği yoktur o zaman
Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor muprogynex veya progestan iğne kullanıyor musun? Korkuttu beni netteki yorumlar
Anladım bakalım kuzum yarınki cetroyu öyle deniyeyim bakıyım :)Enjektörü batirdiktan sonra pistonu yukarı doğru çekin kan gelmiyorsa ilacı enjekte bı sıkıntı olmaz. Ama ilaca kan gelirse yanlış yere batirmissindir. Enjektörü çıkardiktan sonra kan gelmesi normal canım panik yapma.
Ben kullanıyorum sabah akşam . Çoğunlukla tamamını sıkmış oluyorum ama bazen benim de çıkardığımda içinde biraz kaldığı oluyor . Sıkmadan önce de o sıktığımız yere iğne batırıyorum yoksa açınca da birazı dışına çıkıyor jelin .Crinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))
Saol bebeyimm teşekkür ederim wala bende biraz acemilik biraz heyecan stres derken ortaya karışık bir ruh halindeyim o yüzden panikliyorum ama iyki buraya üye olmuşum beni yanlız bırakmadınız o yüzden çok mutluyum :)Canım bendede olmuştu hastaneye resmini atıp hemsireye sormuştum sorun yok olabiliyor bazen demişti bahcecide ilaçlardan sorumlu hemsire
Ben zamanında progestan ı kullanmıştım.Pazartesi başlayacagım ben de ona o zaman söylerim sıkılıyo mu sıkılmıyor muprogynex veya progestan iğne kullanıyor musun? Korkuttu beni netteki yorumlar
Cok yan etki yaptı mı?Ben zamanında progestan ı kullanmıştım.
Daha çekilecek çilem var deseneAma ilk denemem de prolutex iğne pahalı diye sonradan progestan iğne aldım 2 gün kullanabildim valla ben kalçamın acısından uyuyamadım sabaha kadar oturup kalkamıyodum sonra yine prolutexe geçip göbekten yapmaya devam ettim :))
Daha çekilecek çilem var desene
Progestan ağrimi yapiyor ya :) kapsulu yazdi doktor yoksa ignesinimi diyorsunuzValla genelde uygun fiyatlı ilaçlar tavsiye edilir ama ben prolutex i tavsiye ederim kendine iğne yapabiliyorsan göbekten :) progestan gibi ağrısı yok en azından
Evet maalesefCok yan etki yaptı mı?
İğnesi fenaaaProgestan ağrimi yapiyor ya :) kapsulu yazdi doktor yoksa ignesinimi diyorsunuz
Aynen yaa ilk denenem de banada o iğneden vermişti o iğne yüzünden 3 yıl 2.tedaviye cesaret edemedim resmen psikolojim alt üst oldu yardımsız ne yürümek ne yataktan sağa sola dönmek mümkündüEvet maalesefilk tedavide 10 gün oturup kalkarken zorlandım geceleri uyku uyumadım . Üstelik sadece 2 progestan ile . İkincinde beş tane vurulabildim . Bu sefer iğne yerlerine baya masaj vs yaptık . Oturup kalkarken zorlandım ama en azından uyku uyuyabildim. Bende ateş de yaptı iğne .3. Denememde de 2 tane ile yine Pert oldum . 4.merkez değiştirince hiç iğne vermedi . Şuan kullandığım tek iğne oksapar kan sulandırıcı