Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yumurta toplama kaçıncı gün oldu sizlerde. Galiba bayrama denk geliyor benimki.bide sonrasında nekdr dinlenmek gerekir çok yoğun bi işim varda

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Ben de transfer için rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum.. 3.deneme.. Hakkımızda hayırlısı

Ben de transfer için rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum.. 3.deneme.. Hakkımızda hayırlısı
Siz nerdeyse son aşamaya, transfer aşamasına gelmişsiniz..inşallah güzel haberlerinizi alırız..embriyolar sıkı sıkı tutunur ve kucağınızı doldurur..

Stres olmayın lütfen, stres bütün sıkıntıların başı, herşey yoluna girsin bu ay olmazsa diğer ay olur yeter ki en güzeli olsun,sanırım ben o arkadaşı tanıyorum Alyaliya kendiside umarım yazar bizlere umut olur

Kızlar hiç moralinizi bozmayın Allaha tevekkül edin.Ben hiç beklemediğim anda normal yoldan hamile kaldım.Herşeyin bir zamanı var.Sadece hamile kalmakla bitmiyormuş iş.Daha stresli bir dönem sizleri bekliyor.Ben hala kalp atışı duyamadım boş gebelik ihtimali de var ama iyisini rabbim bilir.Hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah. S shemsim Hiç bozma moralini bak bu sorunların hepsi tedavi edildiğinde belki normal yoldan bile hamile kalabilirsin.Çünkü tsh çok etkililor yumurtayı.

Bir mucize olmuş inşallah boş gebelik değildir canım, çok mutlu oldum haberi okuduğumda bebeğin inşallah seninledir

Yumurta toplama kaçıncı gün oldu sizlerde. Galiba bayrama denk geliyor benimki.bide sonrasında nekdr dinlenmek gerekir çok yoğun bi işim varda
Benim son tedavimde 13.günde toplanmıştı canım,senin kaçıncı günün ve yumurtalarının büyüklüğü nasıl

B Bigarip yolcu Yok canım farklı birşey yapılmadı . Hatta ilk tedavimin aynısı oldu .günü bile aynıydı ama bunda bir gün fazla kullandım gonal f i . Bir de ilaç olarak farklı opu dan sonra monodoks yazdı . Normalde opu sonrası folik asite de başlardık biz ama bunda şuan sadece monodoks ve crinone jel kullanıyorum. Jel i bile sadece sabahları alıyorum . Eski tedavide sabah akşam dı jel . Bir de farklı olarak estrofem de yazmış transfer sonrasına . Estrofem i ben dondurulmuş transferinde kullanmıştım tabi oksapar kan sulandırıcı yı da unutmamak lazım . Onunla da transfer sonrası tanışacağım ilk kutumu aldım

Merhaba kızlar. Bugün opu oldu 10 yumurtadan 6 sı olgun çıkmış. Herşey kolay geçti ağrım olmadı pek fazla. Dilerim herkesin böyle kolay geçer.yanlız çok halsizim ve çok uykum var yıllardır uyumuyorum sanki. İlaçlarımı da aldım geldim dinleniyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlı olsun, insallah guzel haberler alırsın önümüzdeki süreçte
Opu süresi ne kadardı? Girişin cıkısın çok uzun sürdü mü? Bir de doktor kaç gün istirahat verdi?
Opudan sonra çok kullanılan ilaç var mı?

Herkese merhaba intralipid serunumu yaptordim bgn fazlasiyla bas agrim var belkide ac gitmistin diye boyle oldun transferden bir gun once ve sonra tekrar olmakla 3 kez yeterli dedi doktor kanitlanmos bisey digil fakat istiyosan yaptiralim soyledi ek olarak baska bir merkezden kendim aldim yani foyati dahil digil, 10da transferim var bakalim hayirlisiyla iyi gecer sizce ayin kaci bilirim sonuclar? Bu arada 5 gun embriosu olucak

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. 5.gün embriyosu tutunmuşsa eğer transferin 7.gününden itibaren gebelik testinde silikte olsa çıkmaya başlıyor

İnşallah hepimizin ki hayırlı olur Rabbim çok bekletmez bizleri aslında çok korkarak girdin ilk defa olacağı için fakat korkulacak hiç bişey yok. Girdim üstümü felan giydim. Saat 10:30 da girdim 11 de çıktım uyanmıştım:) çok kısa sürüyor inan ki ne oldugunu bile anlamadım. Sonra iki serum bağladılar 1 saat sürdü serumlar. Hemşire geldi ilaçlarımı anlattı. 4 kutu hap vermiş doktor. Biri progeston hapı, biri corospin kan sulandırıcı. İkisini de çok iyi bilmiyorum doğrusu.bide folk asit

İşlemden hemen sonra toplanan yumurta adedini söylediler mi peki, taze transfer olacak sanırım sizin?
Benim de salı günü opu var. Donduracaklar benimkileri, eylul’de transfer olacak.
Benim de ilk seferim, heyecan ve endişe var biraz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…