Evet..ben de en baştan başlayacağım..dondurulmuşum yok..sorun görülmezse ve embriyolar yeterince gelişirse inşallah ilk kez taze transfer olurum..Sizinki de taze transfer olacak ?
Ben de transfer için rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum.. 3.deneme.. Hakkımızda hayırlısıKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Siz nerdeyse son aşamaya, transfer aşamasına gelmişsiniz..inşallah güzel haberlerinizi alırız..embriyolar sıkı sıkı tutunur ve kucağınızı doldurur..Ben de transfer için rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum.. 3.deneme.. Hakkımızda hayırlısı
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım,büyük güne az kaldı.bu tedavide farklı olarak birşey deneniyor mu?Ben de hala transfer olacağıma bile inanamıyorum bir türlü geçemedik ya transferehala haber bekliyorum yarın 4. Gün
Stres olmayın lütfen, stres bütün sıkıntıların başı, herşey yoluna girsin bu ay olmazsa diğer ay olur yeter ki en güzeli olsun,sanırım ben o arkadaşı tanıyorumCanim ya ne yaptin nasilsin? Baska bir arkadas yumurta kalitesinden dolayi iki kez yapmisti sonraki ay kendiliginden hamile kalmis.. ben bu ay donore basladim hersey ust uste gelyo hic olmadik sorunlwr cikiyo mesela bende tsh sorunu cikti hic olmazdi simdide esimin testinde bi sorun varmis doktor yarin mutlaka gelsin demis vallah cildrmak uzereyim sanki tum dunya bana karsi...
Kızlar hiç moralinizi bozmayın Allaha tevekkül edin.Ben hiç beklemediğim anda normal yoldan hamile kaldım.Herşeyin bir zamanı var.Sadece hamile kalmakla bitmiyormuş iş.Daha stresli bir dönem sizleri bekliyor.Ben hala kalp atışı duyamadım boş gebelik ihtimali de var ama iyisini rabbim bilir.Hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah. S shemsim Hiç bozma moralini bak bu sorunların hepsi tedavi edildiğinde belki normal yoldan bile hamile kalabilirsin.Çünkü tsh çok etkililor yumurtayı.Stres olmayın lütfen, stres bütün sıkıntıların başı, herşey yoluna girsin bu ay olmazsa diğer ay olur yeter ki en güzeli olsun,sanırım ben o arkadaşı tanıyorumAlyaliya kendiside umarım yazar bizlere umut olur
Bir mucize olmuş inşallah boş gebelik değildir canım, çok mutlu oldum haberi okuduğumda bebeğin inşallah seninledirKızlar hiç moralinizi bozmayın Allaha tevekkül edin.Ben hiç beklemediğim anda normal yoldan hamile kaldım.Herşeyin bir zamanı var.Sadece hamile kalmakla bitmiyormuş iş.Daha stresli bir dönem sizleri bekliyor.Ben hala kalp atışı duyamadım boş gebelik ihtimali de var ama iyisini rabbim bilir.Hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah. S shemsim Hiç bozma moralini bak bu sorunların hepsi tedavi edildiğinde belki normal yoldan bile hamile kalabilirsin.Çünkü tsh çok etkililor yumurtayı.
İnşallah dün 6+1ken gittim keseden başka birşey göremedi.korkuyorum çok fazla.inşallah kendi doktoruma gittiğimde görürüm.Bir mucize olmuş inşallah boş gebelik değildir canım, çok mutlu oldum haberi okuduğumda bebeğin inşallah seninledir
Aminn İnşallah hepimizinSiz nerdeyse son aşamaya, transfer aşamasına gelmişsiniz..inşallah güzel haberlerinizi alırız..embriyolar sıkı sıkı tutunur ve kucağınızı doldurur..
Benim son tedavimde 13.günde toplanmıştı canım,senin kaçıncı günün ve yumurtalarının büyüklüğü nasılYumurta toplama kaçıncı gün oldu sizlerde. Galiba bayrama denk geliyor benimki.bide sonrasında nekdr dinlenmek gerekir çok yoğun bi işim varda
Hayırlı olsun, insallah guzel haberler alırsın önümüzdeki süreçteMerhaba kızlar. Bugün opu oldu 10 yumurtadan 6 sı olgun çıkmış. Herşey kolay geçti ağrım olmadı pek fazla. Dilerim herkesin böyle kolay geçer.yanlız çok halsizim ve çok uykum var yıllardır uyumuyorum sanki. İlaçlarımı da aldım geldim dinleniyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. 5.gün embriyosu tutunmuşsa eğer transferin 7.gününden itibaren gebelik testinde silikte olsa çıkmaya başlıyorHerkese merhaba intralipid serunumu yaptordim bgn fazlasiyla bas agrim var belkide ac gitmistin diye boyle oldun transferden bir gun once ve sonra tekrar olmakla 3 kez yeterli dedi doktor kanitlanmos bisey digil fakat istiyosan yaptiralim soyledi ek olarak baska bir merkezden kendim aldim yani foyati dahil digil, 10da transferim var bakalim hayirlisiyla iyi gecer sizce ayin kaci bilirim sonuclar? Bu arada 5 gun embriosu olucak
İnşallah hepimizin ki hayırlı olur Rabbim çok bekletmez bizleriHayırlı olsun, insallah guzel haberler alırsın önümüzdeki süreçte
Opu süresi ne kadardı? Girişin cıkısın çok uzun sürdü mü? Bir de doktor kaç gün istirahat verdi?
Opudan sonra çok kullanılan ilaç var mı?
İşlemden hemen sonra toplanan yumurta adedini söylediler mi peki, taze transfer olacak sanırım sizin?İnşallah hepimizin ki hayırlı olur Rabbim çok bekletmez bizleriaslında çok korkarak girdin ilk defa olacağı için fakat korkulacak hiç bişey yok. Girdim üstümü felan giydim. Saat 10:30 da girdim 11 de çıktım uyanmıştım:) çok kısa sürüyor inan ki ne oldugunu bile anlamadım. Sonra iki serum bağladılar 1 saat sürdü serumlar. Hemşire geldi ilaçlarımı anlattı. 4 kutu hap vermiş doktor. Biri progeston hapı, biri corospin kan sulandırıcı. İkisini de çok iyi bilmiyorum doğrusu.bide folk asit