- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 31
Yok yok kurtulmayalımHoş geldin canım. Yine benkurtulalım inşallah hayırlısı ile bu topiklerden hep beraber ben sonuç beklerken sen sürece yeni başlamış olacaksın sanırım . Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Çok farklı duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem seviniyorum hem heyecanlıyım tüm duyguları aynı anda yaşamak bu olsa gerek.. Tarifi yok yani. Rabbim kimseyi boş çevirmesin bu yolda
Herkes ister 5.günde sonuç alabilmeyi..peki o zaman doktorlar neden 12.gün test yapın diyorlar sonuç 5.günde çıkabiliyorken..demek ki çıkmama ihtimali de var..bence boşuna stres yapıyorsunuz ki aslında bunu siz de biliyorsunuz..ancak bazen başkasından duymak gerekiyor sanırım..lütfen sabırla süreci geçirmeye bakın..bize de güzel haberler verip umut olun..çünkü siz 12.güne geldiğinizde biz daha tedaviye başlamış olacağız..
Dondurulmuşunuz var sanırım..güzel haberlerle inşallah..ben de dinleniyorummağustos sonu gibi transfer inş. Allah nasip kısmet edersee
cok tesekkurler amin inşallah bereketli geçecek, moralimizi yüksek tutucaz allah hepimizin yardımcısı olsun. burdan birbirimize destek olalım herkes güzel sonuçlar alsın paylaşalım inşallah
Evet bu kişi benim malesefHadi ya ben hic okumadim aksone ucuncu kezde ayni sorun nedenle hamile kalmayan vardi lices ismindeydi o arkadasin ismi ne
Ben de ilk kez duydum bu ilacı..internetten baktım şimdi..adet düzensizliği olanlarda kullanılıyormuş..Öyle bir durumunuz mu var?Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım doktorum duphaston diye bir ilaç verdi yarın ilaç bitmiş olacak ilaç bitikten iki üç gün sonra adet olursun dedi niye verdi acaba bu ilacı? Bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum
Ben de hala transfer olacağıma bile inanamıyorum bir türlü geçemedik ya transfereYok yok kurtulmayalıminşallah gebelik sürecinde de birbirimize destek olalım.yaa sorma 3 aydır bi transfer olamadım hepbişiler çıktı inşaallah bu sefer herşey yolunda gider peşinden bende gelirim hamiş olarak
Hayır düzenli oluyorum bu ilacı transferden sonra da vermişti doktorum tutunmayı kolaylaştırır demiştiBen de ilk kez duydum bu ilacı..internetten baktım şimdi..adet düzensizliği olanlarda kullanılıyormuş..Öyle bir durumunuz mu var?
Progesteron içeriyormuş..vardır bir hikmeti..Hayır düzenli oluyorum bu ilacı transferden sonra da vermişti doktorum tutunmayı kolaylaştırır demişti
Sizinki de taze transfer olacak ?Progesteron içeriyormuş..vardır bir hikmeti..
ben de bir an evvel adet olsam diyorum ama daha bir haftam var..
Canim ya ne yaptin nasilsin? Baska bir arkadas yumurta kalitesinden dolayi iki kez yapmisti sonraki ay kendiliginden hamile kalmis.. ben bu ay donore basladim hersey ust uste gelyo hic olmadik sorunlwr cikiyo mesela bende tsh sorunu cikti hic olmazdi simdide esimin testinde bi sorun varmis doktor yarin mutlaka gelsin demis vallah cildrmak uzereyim sanki tum dunya bana karsi...Evet bu kişi benim malesef