Kızlar dua bekliyorum . Yarın 12 de transfer im var inşallah
Ah ah canım ne güzel dua yerine geçsin inşallah keşke ben de doğal yoldan hamile kalsam gerçi tüpe de razıyım ben :) valla sana öyle bir umut olurdum ki :) :) inşallah hamileyim diye yazarsın canım buraya tez zamanda haberleşelim tabi mutlaka zaten seni izliyorum :)Aynen ama biseyler bilipte midwhele de ede biliriz kaygisiyla surekli arastirmalar icerisindeyim bakalim tabiki hersey rabbimin elinde ol derse olur nasiptr varsa olcak yoksa cabalar faydasiz :) haberleselim mutlaka belki sende diger arkadas gibi normal yolla hamile kalirsinda bana ikinci cocuk icin umut olursun :) ( ilkini simdiden garantilemis gibi :) )
İnşallah sonu güzel olur canım olmasa bile sevinen için bir sebebin var transfer aşamasına gelebiliyorsun bunu düşün ve rahat ol :)Kızlar dua bekliyorum . Yarın 12 de transfer im var inşallah
Insallah :)Ah ah canım ne güzel dua yerine geçsin inşallah keşke ben de doğal yoldan hamile kalsam gerçi tüpe de razıyım ben :) valla sana öyle bir umut olurdum ki :) :) inşallah hamileyim diye yazarsın canım buraya tez zamanda haberleşelim tabi mutlaka zaten seni izliyorum :)
Bilmemek mutlulukturTransfere bi kadin gelmis kac yumurtasi var kac dollenmis kac tanesi hangi asamada kacinci gun yumurtasi endom kalinligi ne hicbiseyden haberdar digil kac tanesi koyulucak falan ordaki kizlarda en iyisini sen yapiyosun biz arastir arastir kafayi yedik diyolar :) sadece her kontrolde hersey iyimi diyorum evet diyolar bana bu yeter diyip bilgi almak istemyrum diyo ilk denemesi doktorjm ne derse onu yaptim iste igneydi falan su gun gel su gun git derken transfer oldu o kadar ici rahat huzurluydu ki :)
Bence kafasi sakin olsun diye digilde hic ilgilenmedigi icin hicbirseyden haberdar digildi yani konuyla alakali hci bi bilgisi yok belkide kesinlikle doktor soylemistir bu kadar toplandi soyle oldu boyle oldu hem takmamis hemde anlamamistir diye dusundum :)Bilmemek mutlulukturen iyisi kesin olur o kadının ki herkesin olumlu olur inşallah kafa rahatlığı çok onemli
Aynı durumdayız hayırlı sonuçlar alırız inşallahEvet..ben de en baştan başlayacağım..dondurulmuşum yok..sorun görülmezse ve embriyolar yeterince gelişirse inşallah ilk kez taze transfer olurum..
İnşallah herşey güzel gider. Ama opudan sonraki ilaçlar bana yaramıyor. Özellikle Progestan ve tetra diye bi ilaç var afedersiniz ama midem dışarı atıyo ikisini de napıcamı bilmiyorumAyy Salı ikimiz için de büyük günhaberdar et lütfen, sürecini takipteyim
Bir haftaya adet olup tedaviye başlayacağım diye umuyorum ama kafamda deli sorular..bizim sorunumuz erkek faktörlü infertilite..iki yıllık verdiğimiz arada eşim hiç bir tedavi yöntemi uygulamadı..strese giriyor ve buna bağlı olarak değerleri hepten alaşağı oluyordu..ben de eşime kıyamıyorum ve hiç bir şey uygulamadık..yani eşimin sperm değerleri ne durumda, güncel bir spermiogram yapmadığımız için bilmiyorum..bu da bende endişe oluşturuyor..ancak herşey olacağına varır, herşey nasip kısmet diyip kendimi teselli ediyorum..Aynı durumdayız hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Bir çok merkez bayramda çalışıyor, arayıp sorun bence.Yarin adetin 3 gunu. Işlemler bayram'a denk geliyor. Öbür ay'a mı kalıcak
Devlette mi yapacaksınız denemeyi? Eğer devlette ise ki ben de bu sefer devlette yaptıracağım, bayram öncesi ve bayram süresince tedavi yapılmıyormuş..nasipse benim de 3.günüm bayramın hemen sonrası perşembeye denk gelecek diye umut ediyorum..Aksi takdirde eylüle kalırsam vay halime..Yarin adetin 3 gunu. Işlemler bayram'a denk geliyor. Öbür ay'a mı kalıcak
Öncelikle hoşgeldiniz..ilk denemeniz hayırlı olsun..adetin 2. Ya da 3.günü gittiğinizde kan verip belli hormon değerlerine bakacaklar ve doktorunuz ultrosonla muayene edip ona göre ilaç takibine başlayacak..3-4 güne bir kontrole gidip yumurtalarınızın durumuna göre ilaç dozu ayarlanacak..12-13 gün bir süre sonunda büyüyen yumurtalarınız anestezi altında toplanacak ve o gün eşinizden alınan spermlerle döllenme sağlanıp oluşan embriyoların gelişimi takip edilecek..3. Ya da 5. Güne ulaşan embriyolar transfer edilecek ve bu süre zarfında başka ilaçlar kullanacaksınız..12.gün sonunda kanda gebelik testi yaparak süreci sonlandıracaksınız..dilerim mutlu bir son olup pozitif sonucu alırsınız..Herkese merhaba bende bayramdan sonra ilk randevuma gidicem tüp bebek için adetin de gel dedi doktor ilk kez yaptırıcam ve başıma neler gelecek hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz
Ben uyanır uyanmaz hastaneden çıkıyorum ama benden az yumurta toplanıyor,çok yumurta toplanırsa daha ağrılı olabilir belki,ben ağrı sızı hissetmiyorumCnm daha 3. Günüm bakılmadı hiç yumurtaya.çok heyecanlı stresliyim. Opu sonrası nekdr dinlenmek gerekiyor peki
Ertesi gün normal hayatınıza devam edebiliyor musunuz? Kaç yumurta toplandı?Ben uyanır uyanmaz hastaneden çıkıyorum ama benden az yumurta toplanıyor,çok yumurta toplanırsa daha ağrılı olabilir belki,ben ağrı sızı hissetmiyorum
7 yumurta toplanmıştı,4-5 toplandığı da oldu, ertesi gün değil aynı gün çıkar çıkmaz normal hayata devam ediyorsunuz, kilden kişiye değişir mi bilmiyorum ama ben 4 kez yumurta toplama aşamasına geldim hepsinde de aynı gün iyileştimErtesi gün normal hayatınıza devam edebiliyor musunuz? Kaç yumurta toplandı?
Haydi inşallah sımsıkı tutunur embriyonuz..hayırlı olsun..Güzel haberlerle inşallah..Transfer oldum çok şükür