Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hoş geldin canım. Yine ben 😁 kurtulalım inşallah hayırlısı ile bu topiklerden hep beraber 😁 ben sonuç beklerken sen sürece yeni başlamış olacaksın sanırım . Hadi bakalım hayırlısı 🤲
Yok yok kurtulmayalım 😁inşallah gebelik sürecinde de birbirimize destek olalım.yaa sorma 3 aydır bi transfer olamadım hepbişiler çıktı inşaallah bu sefer herşey yolunda gider peşinden bende gelirim hamiş olarak 🙏😉

Merhabalar bende aranıza katılayım dedim :) benimde ilk tüp bebek denemem. Çok heyecanlıyım:) yarın opu var saat 8 de çok korkuyorum. 10 tane yumurtam oluşmuş bu arada herşey yolunda giderse salı günü transferim olacak. Rabbim bu yolda yürüyenlerin yardımcısı olsun. Bizim kucaklarımızı boş bırakmasın Allahım..herkes için hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏

Esnmstf Esnmstf ve melez4453 melez4453 hakkınızda hayırlısı olsun..inşallah tedavileriniz güzel geçer ve olumlu sonuçlar alırsınız..hepimiz için Rabbim " ol " der ve olur..
İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Çok farklı duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem seviniyorum hem heyecanlıyım tüm duyguları aynı anda yaşamak bu olsa gerek.. Tarifi yok yani. Rabbim kimseyi boş çevirmesin bu yolda 🙏🙏

Herkes ister 5.günde sonuç alabilmeyi..peki o zaman doktorlar neden 12.gün test yapın diyorlar sonuç 5.günde çıkabiliyorken..demek ki çıkmama ihtimali de var..bence boşuna stres yapıyorsunuz ki aslında bunu siz de biliyorsunuz..ancak bazen başkasından duymak gerekiyor sanırım..lütfen sabırla süreci geçirmeye bakın..bize de güzel haberler verip umut olun..çünkü siz 12.güne geldiğinizde biz daha tedaviye başlamış olacağız..

İnşallah cnm hepimiz için herşey çok güzel olacak 😊

16 temmuzda 2 adet 1. Kalite eriyor dondurulmuş Bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum rahim dinlendirme asamadindayim agustos sonu eylül başı transferi olacak inşallah allah hepimizin yuzunuguldursun inşallah. Her şey çok güzel olacak pozitif düşünelim hep 😊

L lidyator ve C chloen hoşgeldiniz..tedavileriniz güzel geçer ve ağustos hepimize bereketli gelir inşallah..🙏
iğnelere başmamışsınız, bu da güzel..bol bol kaliteli yumurtalarınız olsun..
cok tesekkurler amin inşallah bereketli geçecek, moralimizi yüksek tutucaz allah hepimizin yardımcısı olsun. burdan birbirimize destek olalım herkes güzel sonuçlar alsın paylaşalım inşallah

Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım doktorum duphaston diye bir ilaç verdi yarın ilaç bitmiş olacak ilaç bitikten iki üç gün sonra adet olursun dedi niye verdi acaba bu ilacı? Bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum

Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım doktorum duphaston diye bir ilaç verdi yarın ilaç bitmiş olacak ilaç bitikten iki üç gün sonra adet olursun dedi niye verdi acaba bu ilacı? Bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum
Ben de ilk kez duydum bu ilacı..internetten baktım şimdi..adet düzensizliği olanlarda kullanılıyormuş..Öyle bir durumunuz mu var?

Yok yok kurtulmayalım 😁inşallah gebelik sürecinde de birbirimize destek olalım.yaa sorma 3 aydır bi transfer olamadım hepbişiler çıktı inşaallah bu sefer herşey yolunda gider peşinden bende gelirim hamiş olarak 🙏😉
Ben de hala transfer olacağıma bile inanamıyorum bir türlü geçemedik ya transfere 😁 hala haber bekliyorum yarın 4. Gün

Evet bu kişi benim malesef :KK43:
Canim ya ne yaptin nasilsin? Baska bir arkadas yumurta kalitesinden dolayi iki kez yapmisti sonraki ay kendiliginden hamile kalmis.. ben bu ay donore basladim hersey ust uste gelyo hic olmadik sorunlwr cikiyo mesela bende tsh sorunu cikti hic olmazdi simdide esimin testinde bi sorun varmis doktor yarin mutlaka gelsin demis vallah cildrmak uzereyim sanki tum dunya bana karsi...

Slm herkese. Bende 1 agustos itibariyle ignelere başladım. İlk denemem olcak. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz, çok stresliyim.

X