Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ahhh ahhh hiç sorma o heyecanlar o korkular beni benden aldı evet söylediler 6 adet olgun yumurtam toplanmış. Evet benim taze transfer olacak muhtemelen 3. Gün emribiryosu olacak salı günü tahminim transferim olur. İnşallah herşey herkes için en hayırlısı olur

Tsh bende de var canım hapla hemen düşüyor korkma eşin de takviye alsın düzelir. Ben bildiğin gibiyim bir süre akışına bıraktım sonra başka merkezde devam ederim sanırım umudum da yok sen de sakin kalmaya çalış hallolmayacak setler değil onlar inşallah iyi olur her şey

Merhaba gecensene miyom ameliyatı oldum.
Dr. Hastalaninca gel tüp bebeğe başlıyalım dedi.
Ya yapışıklık oldu ise. Niye filim istemedi .
Bu son şansım

Ayy Salı ikimiz için de büyük gün haberdar et lütfen, sürecini takipteyim

Merkeziniz neresi

Hayır üç olacak, ikinci denememde tutmuştu ama düşük yaptım. Düşüğe belki de çikolata kisti neden olmuştur bilemiyorum artık
Benim halam uklulugunde sigara birakmadi. cocuguna cok kotu zarar verdi...her zaman bir ambulans cagiryorlar. yani sigara ma ya da cocugunuz sagili mi gercekten sizin elinizde. onun annesi sizsiniz, siz bulari dusunmeyekseniz kim yapacak?

Bugun doktordan geldim suan hersey kontrol altinda transfer one aldilar hattda esimden tahlil bugun alindi, tahminim donor yumurtasi bugun toplanmis, ama transfer 10u o gine kadar nasil bekletir ne yaparlat bilemiyorum o gune kadar eger donorle uygun olmazsa sperm yeni bi donor yumurtasi kullanicaklsrini en iyi kaliteyi ve uygunlugu bulana kadar degise bilirlr dedi donoru buda icimi daha rahatlatdi bi supriz olmasin diye doktorum cok titizleniyo benim bile akl almadigim (normalde listelerle girerim odaya) seylere dikkat ediyo umarim clsonuc iyi olur vallah tukendik

İnşallah istediğin gibi güzel sonuçlanır canım doktorun titiz çalışıyor belli ki

İnşallah istediğin gibi güzel sonuçlanır canım doktorun titiz çalışıyor belli ki
Sana tavsiyem her defasinda tekrar tekrar tum hormonlarin test yapilmasi simdide aklima takildi bende suanda progestoron falan bakilmadi prolaktin tsh fsh lh estrodiol gibi biseydi ona bakildi 7den itibaren igneye baslycam transferse 10 gec digilmi

Sana tavsiyem her defasinda tekrar tekrar tum hormonlarin test yapilmasi simdide aklima takildi bende suanda progestoron falan bakilmadi prolaktin tsh fsh lh estrodiol gibi biseydi ona bakildi 7den itibaren igneye baslycam transferse 10 gec digilmi
Bilgim yok canım açıkçası ama doktorun dediğini uygula rahat bırak kendini bir şeylere taktıkça araştırdıkça işkilleniyoruz bazen az bilmek en iyisi diyorum.hormonlarına bakılmış sadece progesteron bakılmamış ama ona da transfer yakınken bakıyorlar diye biliyorum

Transfere bi kadin gelmis kac yumurtasi var kac dollenmis kac tanesi hangi asamada kacinci gun yumurtasi endom kalinligi ne hicbiseyden haberdar digil kac tanesi koyulucak falan ordaki kizlarda en iyisini sen yapiyosun biz arastir arastir kafayi yedik diyolar :) sadece her kontrolde hersey iyimi diyorum evet diyolar bana bu yeter diyip bilgi almak istemyrum diyo ilk denemesi doktorjm ne derse onu yaptim iste igneydi falan su gun gel su gun git derken transfer oldu o kadar ici rahat huzurluydu ki :)

En güzeli de bu değil mi aslında canım başına gelecekleri de bilmiyor stres de yok rahat ohhh :) öyle olanların da olur bebeği genelde biz biliyoruz da ne oluyor daha zarar valla :)

En güzeli de bu değil mi aslında canım başına gelecekleri de bilmiyor stres de yok rahat ohhh :) öyle olanların da olur bebeği genelde biz biliyoruz da ne oluyor daha zarar valla :)
Aynen ama biseyler bilipte midwhele de ede biliriz kaygisiyla surekli arastirmalar icerisindeyim bakalim tabiki hersey rabbimin elinde ol derse olur nasiptr varsa olcak yoksa cabalar faydasiz :) haberleselim mutlaka belki sende diger arkadas gibi normal yolla hamile kalirsinda bana ikinci cocuk icin umut olursun :) ( ilkini simdiden garantilemis gibi :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…