Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ben de hem iğne hem jel istedim ama ağır gelir dediler. Geçen sefer jel istememiştim sadece iğne kullanmıştım tutunmuştu minnoşum ama gelişemedi bu sefer de jeli dene dediler :)
Hımm hayırlısı olsun inşallah canım ilk denemem taze transferdi benim onda da jel vardı ama iğne gün aşırı yaptırıyodum bunda her gün var kendim yapıyorum

Ya doktor bana belki transfer olur ilaclari yazmisti estrofem progestoron kapsul filan ama iģneden bahsetmedi. Kesin olmasi gerekmi doktora gore degisiyormu. Belki transferde bahseder bilmiyorum
Doktora göre kişinin durumuna görede değişebilir canım yaa ben transferden 3 gün önce başladım iğneye senin ne zaman transferin

Doktora göre kişinin durumuna görede değişebilir canım yaa ben transferden 3 gün önce başladım iğneye senin ne zaman transferin
Ohss riskimden dolayi erteledik canim. Nefes darligi wcye aşiri sancili cikma. Karin boslugunda sivi birikimi midede asit mide bulantisi kusma.. aneztezi aldigim gün opuda heleki yollarda oğure öģure geldim kustum.. vs derkene transfer yaparsak hastanede yatman gerekir hamilelik olusursa vs dedi doktor icime sinmez dedi. Cok yumurta olduğu icin vucut reaksiyon gosterd yani 2.nci adetimle ilaclara baslicaz ilk adetim olali 15 gun oldu agustosta yaptik opuyu iste.
Bekliyorum.

Hımm anladım canım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minnaklarımız☺

İnşallah canım stres yapma sakın hepsi geçiyo bi bakmışsın transfer olup gün sayıyorsun ☺

Maşallah, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı da bizlere inşallah

[/QUOTE]'=Afikh, post: 60939978, member: 920396"]
Merhaba,
Bugün kontrolüm vardı, maalesef yumurtaların gelişimi çok yavaş ilerliyor. Gonal-F'e bir de Merional 75 ml eklendi. Pazartesi tekrar çağırdılar, inşallah gelişme kaydederiz. Dualarınızı bekliyorum.
[/QUOTE]
Rabbim buyüktür. Mubarek cuma gunu okuyabilmeniz mumkunse fatiha suresini şifa niyetine bolbol okuyun ihlasla.
Kacinci gununuzdesinz?

Rabbim buyüktür. Mubarek cuma gunu okuyabilmeniz mumkunse fatiha suresini şifa niyetine bolbol okuyun ihlasla.
Kacinci gununuzdesinz?
[/QUOTE]
Tedavinin beşinci günündeyiz. Yaklaşık 9 ay önce aşılama tedavisinde 7 günde 17,5 mm'ye ulaşmıştı. Bu seferki çok yavaş nedense. Tek yumurta büyümeye başlamış 8 mm. Diğerleri af olarak duruyor. Evet sürekli dua edip, Allah'ın "ol" demesinin yeterli olduğunu hatırlatıyorum kendime ama modum çok çabuk düşüyor. Dün eşimle isim düşünüyorduk bugün hiç hevesim kalmadı.

[
Kacinci gununuzdesinz?
Tedavinin beşinci günündeyiz. Yaklaşık 9 ay önce aşılama tedavisinde 7 günde 17,5 mm'ye ulaşmıştı. Bu seferki çok yavaş nedense. Tek yumurta büyümeye başlamış 8 mm. Diğerleri af olarak duruyor. Evet sürekli dua edip, Allah'ın "ol" demesinin yeterli olduğunu hatırlatıyorum kendime ama modum çok çabuk düşüyor. Dün eşimle isim düşünüyorduk bugün hiç hevesim kalmadı.
[/QUOTE]
Hayir hemen düsmesin modunuz.elbette tedavilerde her ihtimal mevcut her iki durumda kabul edinilmeli ama.. durun bakalim doktorun dozunuzu vs ayarlar. Hormonlar her zaman ayni seyirde degil stres mevsim gecisleri vs oluyor etkileniyor.. dozunuz kac kullaniyorsunuz sorun ney sizdeki.

5. Gün dondurulmuş embriyo Transfer olduğum ilk gün dinlendim. Ertesi günden itibaren normal yaşantıma döndüm. Bolca havuç suyu çiğ kabak çekirdeği ceviz yedim. İğne yaptırmaya yürüyerek gittim. Ama ağır hareket ettim. 8. Gün idrarda silik çıktı kanda çıktı, evde iş yapmıyorum sadece yemeğimi yapıyorum. İzin aldım işe gitmiyorum çünkü iğne ilaç çok . Bol bol uzanıp dinleniyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun

Masallah. Rabbim kimseyi bekletmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…