Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar günaydın 12. Gün değerim 179,10 çıktı 🙏🏻Rabbim katlanarak çoğalmasını nasip etsin hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah dualarımdadınız. Allahımdan bu yolda mücadele eden isteyen tüm kadınların anne olmasını diliyorum
Tebrik ederim Rabbim kucağınıza almaya nasip etsin

Natural derken? Havuz yöntemini deneyecek vaktim yok pek açıkça doktorum da önermedi böyle bir yöntem,kaç tane olursa bahtımıza artık
Anladim. Doğal siklüsle cok ilac kullanmadan elde edilen yumurtayla da yapiliyor da o yuzden soyledim hakkinizda hayirlisi gonlunuzce olsun.

[

Tedavinin beşinci günündeyiz. Yaklaşık 9 ay önce aşılama tedavisinde 7 günde 17,5 mm'ye ulaşmıştı. Bu seferki çok yavaş nedense. Tek yumurta büyümeye başlamış 8 mm. Diğerleri af olarak duruyor. Evet sürekli dua edip, Allah'ın "ol" demesinin yeterli olduğunu hatırlatıyorum kendime ama modum çok çabuk düşüyor. Dün eşimle isim düşünüyorduk bugün hiç hevesim kalmadı.
Hayir hemen düsmesin modunuz.elbette tedavilerde her ihtimal mevcut her iki durumda kabul edinilmeli ama.. durun bakalim doktorun dozunuzu vs ayarlar. Hormonlar her zaman ayni seyirde degil stres mevsim gecisleri vs oluyor etkileniyor.. dozunuz kac kullaniyorsunuz sorun ney sizdeki.
[/QUOTE]
İleri evre endometriosiz. Sağ tüpümü tıkamış durumda. Gonal f 255 ünite, Femara tablet, bir de Merional 75 eklendi. Cetrodite'a henüz başlamadık.

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba kızlar
Son iki aydır 2 asilama 1 tüp Bebek yaptirdim. İki gün önce test yaptırdım olumsuz cikti. Anlamıyorum gerçekten ya herşey iyi giderken bu olumsuzluklar deli edecek beni doktorlar erkek önemli değil hersekilde kaliteli sperm olusturuyoruz diyorlar. Ama sonuçlar hep olumsuz cektigim cileye mi yanayım dünya para döktüğüme mi yanayim

İleri evre endometriosiz. Sağ tüpümü tıkamış durumda. Gonal f 255 ünite, Femara tablet, bir de Merional 75 eklendi. Cetrodite'a henüz başlamadık.
Allahim ol desin. Cikolata kisti var kuzenimin 2ncisi olucak allahin izniyle.. sizinde olur insallah.. Rabbim kuvvet versin selametli sekilde yol alin inşallah.💕

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım pazartesi günü iğnelere başladık bakalım bugün beşinci günüm pazartesi kontrole gideceği. İnş Rabbim hepimizin yardımcısı olur 😇 çikolata kistim var sol tüpüm de tıkalydı ameliyat oldum tüpü aldırdım bakalım artık hayırlısı tek duam hayırlı sağlıklı bir evlat inş :))

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım pazartesi günü iğnelere başladık bakalım bugün beşinci günüm pazartesi kontrole gideceği. İnş Rabbim hepimizin yardımcısı olur 😇 çikolata kistim var sol tüpüm de tıkalydı ameliyat oldum tüpü aldırdım bakalım artık hayırlısı tek duam hayırlı sağlıklı bir evlat inş :))
Aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz. Benim çikolata kistim de sağ overde ve Pazartesi başladık iğnelere :) Rabbim hayırlı eylesin.

• Beğen
Merhaba kızlar
Son iki aydır 2 asilama 1 tüp Bebek yaptirdim. İki gün önce test yaptırdım olumsuz cikti. Anlamıyorum gerçekten ya herşey iyi giderken bu olumsuzluklar deli edecek beni doktorlar erkek önemli değil hersekilde kaliteli sperm olusturuyoruz diyorlar. Ama sonuçlar hep olumsuz cektigim cileye mi yanayım dünya para döktüğüme mi yanayim
Tüp bebekte başarıyı etkileyen o kadar çok faktör var ki..tabi ki hepimiz pozitif sonuç alabilmek için çabalıyıp duruyoruz..ben 4.tüp bebek denemesindeyim şuan..hiçbirinde başarıya ulaşamadık..ama yılmadan devam ediyoruz..Siz de biraz toparlanmak için zaman koyun araya..sonrasında çabalamaya devam..Çünkü inanıyorum ki Allahım bu emeklerin karşılığını elbet verecektir..

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun..inşallah herşey güzel ilerler ve pozitif sonuç alırsınız🙏

• Beğen
Teşekkürler o kadar çok yöntem var ki...Bakalım kontrollere göre anlayacağız kaç yumurta çıkacağını
Ya ama cok sukur her soruna yenu bi care bulunuyor. Yumurta kalitesj az olan ve rezervi az olanlarda natural tüp bebekte cok fayda goruldu.insallah herkrsin derdi derman bulur.

Guzel sonuclar insallah.. 💞

X