Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bugün iğnelere başlayalı 8.günümdü..kontrolden geliyorum..pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi olur diye umuyordum ama pazartesine kontrole çağırdılar yine..bu demek ki çarşamba ancak yumurta toplanabilir..çünkü çatlatma iğnesi 36 saat önce vuruluyor..Çarşamba yumurta toplatsam transfer cumaya kalır..30 ağustos ve resmi tatil..pazartesiye kadar gitse embriyolar 6.gün olmuş olur..offf devlette tedavi görmenin de en büyük sıkıntısı resmi tatillerde işlem yapıp yapmadıkları..yine eteklerim tutuştu

Olumlu sonuç alana kadar devam edecem ins o iğnelerin vücuda verdiği zarar çok kötü Allah sizede sabır versin çeken biliyor gerçekten bir iki ay dinleneyim devam edecem ama bu sefer sağlam doktor sağlam hastane bulacam

30 agustosu mu olur bu işin bence çalışırlar bugün ben de kontrole gittim transfer için 30 agustosa tarih verdi doktor bi poşet ilaç alıp geldim yine Hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canim ara vererek ferah ferah yapmaya calismak lazim.vucutta makine degil cökuyor.. benm transferim ertelendi bu sure zarfinda tekrar normale donmek icin birseyler yapiyorum. Zaten bi kabulleniş oluyor insanda.. yavas yavas ilerlemeli pskiloji bedeni yormadan. Zaten zorlu surec ama kosa kosa gitmenin kimseye faydasi olmuyor allahim kuvvet vetsin.

Hayir ya senin saģligin emeklerin soz konusu.. takipte kalirsin tatil filan olmaz bencede. Masallah sana ya kacinci denemen Rabbim inşallahhh tez vakit yuzunu guldursun bugun hediyesini goturemedigim arkadaslarima aldigim bebe kiyafetlerine baktim dedim Allahim kimsenin kucahini bos birakma..

Kızlar tekrar merhaba. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin de son günü (7. gün). Az önce lavaboya gittim, simsiyah (dokusu toprak gibi) bir akıntım olmuş. Başınıza böyle bir şey geldi mi?

30 agustosu mu olur bu işin bence çalışırlar bugün ben de kontrole gittim transfer için 30 agustosa tarih verdi doktor bi poşet ilaç alıp geldim yine Hakkımızda hayırlısı olsun
Devlette olunca insan bir tereddüt ediyor..hemşireye sordum bu durumu..Yuvarlak konuştu..neyse bekleyip göreceğiz..inşallah transfer edilecek embriyom olsun da bir gün geç bir gün erken elbet transfer edilir..ilk denememizde transfer iptal edilmişti sağlıklı ilerleyen embriyomuz kalmadığı için..Asıl endişem bu aslında

Kızlar tekrar merhaba. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin de son günü (7. gün). Az önce lavaboya gittim, simsiyah (dokusu toprak gibi) bir akıntım olmuş. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
Şuan ilaclara devamdi dimi.eski kandir sanirim

Bende de benzer durumlar vardı. Çok şişmiştim, bulantı ve idrar yaparken zorlanma cok olmuştu. 1 adet dönemi kadar erteledik transferi biz de. Şimdi transfer hazırlıgındayım

Reactions: H M
Bende de benzer durumlar vardı. Çok şişmiştim, bulantı ve idrar yaparken zorlanma cok olmuştu. 1 adet dönemi kadar erteledik transferi biz de. Şimdi transfer hazırlıgındayım
Aynen bizde oyle yaptik. Benimde dondurali 24 gu oldu. Ikinci adetimi bekliyorum bende insallah.. sizinki adetin kacinci gunu olucak belli mi? Rahim ne durumda.

Aynen bizde oyle yaptik. Benimde dondurali 24 gu oldu. Ikinci adetimi bekliyorum bende insallah.. sizinki adetin kacinci gunu olucak belli mi? Rahim ne durumda.
Adetin 3.günü gittim, ilaçlara başladık. Pazartesi ikinci kontrolere gidecegim (adetin 10.günü olacak)
O zaman net bir seyler söylerler diye düşünüyorum. Buraya yazarım zaten kesin, cok merak ediyorum ben de ne durumda rahim, transfer için uygun olacak mı diye.
Kaç embriyo donduruldu sizin?

Sakin olmaya çalış Allaha bırak en hayırlısı neyse o olsun demek isterdim ama bennde de endişeler dağ gibi hakkımızda en iyi olan neyse onu versin rabbim.birseyi cok istemek de doğru değil allah başka dertler vermesin

Ya merak eder insan tabiki. O ay olduki uygun gorulmedi ihtimali var ama ben uzak sehirde olduğum icin bulundugum yerde kontrollu olarak istanbula ucak biletimi ayarlayip gidicem zaten istenilen durumda degilse gitmeden ertelenir artik nasipte ne varsa yani. Benim 10 taneydi 8 tanesini dondurtabildik. 2 er tek tup halinde. Bir tüpte 2 tane cozulcek kismetimiz neyse artik :) sizin kac tane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…