Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Ah canım ne desen bilmiyorum inan içten üzüldüm. Hayırlısı demek harici malesef bir secenegimiz yok, önümüze bakacagız.

Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Seni şuan benden iyi kimse anlayamaz sorunumuz aynı biliyırsun ve iki ay önce bu durumu yaşadım ama böyle deme isyan etme ben de bazen çok kötü oluyorum ama hayırlısı diyip teslim oluyorum

aynı şeyler bende oluyor dün bir haber okudum.bir bebek çöp poşetinde sahilde bulunmuş biz bu kadar çabalarken isterken istemeyen hamile kalıyor ve zavallı cocu gu çöpe atıyor
allahım sen hakedenlere nasip et analık babalık yapamayacaklara nasip etme

Benimde ilk denememde 4yumurtam oldu hepsi boş cıktı biride döllendi ama gec olgunlaştı once olgunlaştırıp sonra döllediler o da duzgun ılerlemedi transfer olmamıştı oyle bişey olabılır canım

Allahım hayırlısını versin..ne denir ki..şuan size uygun cümleler kurmaya çalışıyorum ama haftaya aynı cümleler bana da kurulursa ne hissederim endişesi taşıyarak..çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..iki seçenek var..ya pozitif ya negatif.pozitif sonuçlananlar için nasıl can-ı gönülden seviniyorsak, negatif olanlar için de aynı derecede üzülüyoruz..Allahım inşallah başka zaman nasip eder

bende ilk denemi yaptıracağım yarın başlıyoruz tedaviye

Benimde ilk denememde 4yumurtam oldu hepsi boş cıktı biride döllendi ama gec olgunlaştı once olgunlaştırıp sonra döllediler o da duzgun ılerlemedi transfer olmamıştı oyle bişey olabılır canım
Sanırım öyle oldu.. bu kadar borc icinde tekrar dener miyim bilmiyorum.. hemen onumuzdeki ay tekrar yapılır mi acaba ara vermeden?

Negatif sonuç alanlara geçmiş olsun umarım en kisa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize...ben de iğneleri kullanmaya devam ediyorum bu defa da negatif alırsak devam etmeyeceğiz bir daha,bir kızım var şükür illa kardeş olacak diye de bir şart yok diyoruz.Hayirlisi olsun çocuk sahibi olmak elbette çok güzel ama olmayınca da olmuyor.

Allah kızınıza ömür versin.. benim oğlum surekli benim kardesim niye yok diye soruyor.. hatta bunu kardesi olan arkadaslariyla görüştüğü zaman herkesin icinde yapıyor.. o boyle yaptıkça cok üzülüyorum.. 4 kez denedik kardesi olsun diye ama olmayinca olmuyor işte..

İkinci çocuğu kardeşi olsun diye yapmıyoruz aslında biz oğlunuz kaç yasında bilmiyorum ama kızım 3 yasında zaten bu yasta kardeş kavramını algılayamaz çok da fazla,kendimiz için yapıyoruz tek çocuklu çok aile var bence...35 yaşındayım bu defa olmazsa bir daha denemeyeceğim.

Canım çok üzüldüm. Bazen nasipten öte yol yoktur sakın isyan etme emin ol ki Rabbim in bir bildiği vardır. Herşey in bi vakti zamanı vardır. Bazen biz neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…