Ah canım ne desen bilmiyorumMalasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Hayırlı sonuçlar inşallah. Ben de yeniden verdim yükselmiş mi ona bakılacakAksam bese kadar
Seni şuan benden iyi kimse anlayamaz sorunumuz aynı biliyırsun ve iki ay önce bu durumu yaşadım ama böyle deme isyan etme ben de bazen çok kötü oluyorum ama hayırlısı diyip teslim oluyorumMalasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
canım çok cok üzüldüm inanki çok emeğin çok çaban var bu yolda ya herseyde hayır aramaya başladım artık ben çocuk sürecinde inşallah hakkımızda hayırlısı mücadeleye devam başka çare yokSonuc negativ
Gerçekten mihayırlısı demekten başka çare mi var
canım görmemişim mesajını valla sözün bittiği yer. Acını en iyi buradakiler anlar.Sonuc negativ
aynı şeyler bende oluyor dün bir haber okudum.bir bebek çöp poşetinde sahilde bulunmuş biz bu kadar çabalarken isterken istemeyen hamile kalıyor ve zavallı cocu gu çöpe atıyorMalasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Benimde ilk denememde 4yumurtam oldu hepsi boş cıktı biride döllendi ama gec olgunlaştı once olgunlaştırıp sonra döllediler o da duzgun ılerlemedi transfer olmamıştı oyle bişey olabılır canımBen de güne olumsuz haberle uyandım.. dün 2 yumurta toplanmıştı.. biri boşmuş.. digeri de düzgün döllenmemiş.. bir tüp bebek parasi da ilaclarim tutmuştu 4 aydir vitamin vs hepsi boşa gitti..
Birinin bos oldugu toplandiktan sonra belli olmaz mıydı niye dün soylemediler anlamiyorum.. digerinin yarinki gelisimine göre arayip cagirabiliriz dediler ama ben istemiyorum..
Ben bu son 4 denememi 1 er sene arayla yaptirdim.. eger rezerv sıkıntınız varsa benim kadar ara vermeyin arka arkaya deneyin.. gün gectikce daha kötü oldu
Allah hayırlısını versin canım benimde iki denememde olumsuz senelerdir uğraşanlar var Allah hepimizede yardım etsinSonuc negativ
Allahım hayırlısını versin..ne denir ki..şuan size uygun cümleler kurmaya çalışıyorum ama haftaya aynı cümleler bana da kurulursa ne hissederim endişesi taşıyarak..çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..iki seçenek var..ya pozitif ya negatif.pozitif sonuçlananlar için nasıl can-ı gönülden seviniyorsak, negatif olanlar için de aynı derecede üzülüyoruz..Allahım inşallah başka zaman nasip ederSonuc negativ
bende ilk denemi yaptıracağım yarın başlıyoruz tedaviyeKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladıEsnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos Hamile @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Çamlıca
MedicanaTedaviye başladı C chloen 30 Memorial Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorL lidyator 31 Bursa soranus Transfer
oldu29 ağustos S Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos - @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@Brcnumt 29 Malatya Doğu Fertil Transfer oldu @mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyorNazo1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
Hamile
Sanırım öyle oldu.. bu kadar borc icinde tekrar dener miyim bilmiyorum.. hemen onumuzdeki ay tekrar yapılır mi acaba ara vermeden?Benimde ilk denememde 4yumurtam oldu hepsi boş cıktı biride döllendi ama gec olgunlaştı once olgunlaştırıp sonra döllediler o da duzgun ılerlemedi transfer olmamıştı oyle bişey olabılır canım
Hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzel haberlerinizi alırızbende ilk denemi yaptıracağım yarın başlıyoruz tedaviye
Allah kızınıza ömür versin.. benim oğlum surekli benim kardesim niye yok diye soruyor.. hatta bunu kardesi olan arkadaslariyla görüştüğü zaman herkesin icinde yapıyor.. o boyle yaptıkça cok üzülüyorum.. 4 kez denedik kardesi olsun diye ama olmayinca olmuyor işte..Negatif sonuç alanlara geçmiş olsun umarım en kisa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize...ben de iğneleri kullanmaya devam ediyorum bu defa da negatif alırsak devam etmeyeceğiz bir daha,bir kızım var şükür illa kardeş olacak diye de bir şart yok diyoruz.Hayirlisi olsun çocuk sahibi olmak elbette çok güzel ama olmayınca da olmuyor.
inşallah hepimiz güzel haberler alırızHayırlı uğurlu olsun..inşallah güzel haberlerinizi alırız
İkinci çocuğu kardeşi olsun diye yapmıyoruz aslında biz oğlunuz kaç yasında bilmiyorum ama kızım 3 yasında zaten bu yasta kardeş kavramını algılayamaz çok da fazla,kendimiz için yapıyoruz tek çocuklu çok aile var bence...35 yaşındayım bu defa olmazsa bir daha denemeyeceğim.Allah kızınıza ömür versin.. benim oğlum surekli benim kardesim niye yok diye soruyor.. hatta bunu kardesi olan arkadaslariyla görüştüğü zaman herkesin icinde yapıyor.. o boyle yaptıkça cok üzülüyorum.. 4 kez denedik kardesi olsun diye ama olmayinca olmuyor işte..
Çok üzüldüm canımSonuc negativ
Çok üzüldüm gerçekten merakla sizin sonucunuzu bekliyordum. Kaç defa foruma girdim çıktım acaba ne çıktı diye. Ne desek sizi teselli etmez biliyorum. Rabbim sabır güç versin.Sonuc negativ
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımBenim de bugün transferim oldu. İki tane iyi kalitede 3. Gün embriyosu. Doktorum % 60 şansın var dedi umutlu konuştu. Dualarınıza talibim
Canım çok üzüldüm. Bazen nasipten öte yol yoktur sakın isyan etme emin ol ki Rabbim in bir bildiği vardır. Herşey in bi vakti zamanı vardır. Bazen biz neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyoruz.Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...