sanirim sizinle ayni gun basladik ignelere,gecen persembe gunuydu. benim de 3. denemem olucak insallah bu, onceki ignelerde cetrotide vurulmustum gonal fle ayni aslinda, ama bu sefer doktorum cetrotide yerine progestan fitil verdi cok sasirdim cunku boyle bi uygulama hic duymadim daha once , o yuzden tedirginim biraz yumurtalar erken catlarsa diyeBugünkü kontrolde akşamları kalçadan vurunduğum menopur a ilaveten sabahları bacaktan vurunacağım cetrotide eklendi..hemşire ilkini hastanede vurdur, sonrakileri kendin vurunabilirsin dedi..cetrotide gonol-f gibi mi? Rahat vurunuyor mu?
Hayırlısı olsun oğlunuzu size bağışlasın insallah hakkınızda varsa bir bebeğiniz daha olur umarım bakalım bizimki nasıl sonuçlanacak.Oglum 7 yaşını doldurdu.. ben cocuklari cok seviyorum..tabiki once kendimiz istedigimiz icin ugrasiyoruz..ustune ikiz olsa sikayet etmezdim.. 38 yaşındayım ve oglum 5 yaşından bu yana surekli niye kardesi olmadigini sorguluyor.. cocuga da herseyi anlatamıyorsunuz..ileride niye savaşmadım pes ettim dememek icin cok ugrastik ama olmadi..
Evet geçen perşembe başladım..progestan fitili kendiliğinden hamile kaldığım dönemde düşük olmasın diye kullanmıştım..önceki tüp bebek tedavilerinde de transfer sonrası progestan iğne kullanmıştım..yumurta büyütürken kullanıldığını ben de duymadım ama vardır bir bildikleri..bugün yumurtalarımı kontrol ettiler..sağda ve solda büyüyenleri saydılar, küçükleri saymadılar şimdilik..büyüklüklerini de söylemediler..Perşembe kontrolüm var tekrar..o zaman soracağım..sanirim sizinle ayni gun basladik ignelere,gecen persembe gunuydu. benim de 3. denemem olucak insallah bu, onceki ignelerde cetrotide vurulmustum gonal fle ayni aslinda, ama bu sefer doktorum cetrotide yerine progestan fitil verdi cok sasirdim cunku boyle bi uygulama hic duymadim daha once , o yuzden tedirginim biraz yumurtalar erken catlarsa diyeen buyuk yumurtan kac mm ydi senin, benim 1 tane 17 vardi digerleri 14-9 arasi degisiyordu.
Evet rahat vuruluyor hiç stres yapmayın,yumurtalar erken catlamasın diye oBugünkü kontrolde akşamları kalçadan vurunduğum menopur a ilaveten sabahları bacaktan vurunacağım cetrotide eklendi..hemşire ilkini hastanede vurdur, sonrakileri kendin vurunabilirsin dedi..cetrotide gonol-f gibi mi? Rahat vurunuyor mu?
O kadar zor sınavlarki .Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Ayyy çok sevindim sonra da tatlış tatlış bebişler olsun inşallah. Benimkiler 17_18 mmKızlaaar yumurtalar kaç mm olduğunda yumurtalar toplanıyooorrr ben bilmiyorumda merak ediyorummmağır gelişiyomuş benimkiler ama tam 8 tane olmuşlar çok mutluyumm
Canim benimkiler 19 18 17 20 bile vardi toplanirken.. doktorun ongörü yapar zaten.. inşallah onlarrdan bir kac taneleri miniğin olur :)Kızlaaar yumurtalar kaç mm olduğunda yumurtalar toplanıyooorrr ben bilmiyorumda merak ediyorummmağır gelişiyomuş benimkiler ama tam 8 tane olmuşlar çok mutluyumm ♥
aaay inşallaaaahhh cumartesiye çağırdı yine inşallaaah cumartesiden sonra artık çatlatma iğnesini yaparımmI
Ayyy çok sevindim sonra da tatlış tatlış bebişler olsun inşallah. Benimkiler 17_18 mm
Benimkiler şuan 13.3 12.5 10 olarak ilerliyolar ama cumartesiye kadar inşallaah istenilen duruma gelirlerCanim benimkiler 19 18 17 20 bile vardi toplanirken.. doktorun ongörü yapar zaten.. inşallah onlarrdan bir kac taneleri miniğin olur :)
Ilacin ve dozun nedir? Insallah olur olur merak etme..Benimkiler şuan 13.3 12.5 10 olarak ilerliyolar ama cumartesiye kadar inşallaah istenilen duruma gelirler
Anladim bende gonal f kullandim cetro 3 paket zatenGonal f memorialmıdır nedir bide cetrotiet 225 lik 150 lik
Ben 6 paket kullandım cnmAnladim bende gonal f kullandim cetro 3 paket zaten
Canım ne güzel 5.güne kalan embriyon da çok inşallah sağlıklı sıhhatli Bebiş olur anneciğineInşallah çıkmaz canım güzelce döllenirler sana evlat olurlar.daha önce 2 düşük 1kalp durması sonucu 10 haftalık kürtaj oldum 13 embriyo 5.gün donduruldu, histereskopi genetik testler falan derken en uygun zaman beklendi açıkcası, inşallah bu kez kucağuma almak nasip olur.
Canım aynı durum benim de başıma geldi şişkinlikten patlamak üzereyim geçiyor değil mi bu durum bol su ve yürüyüş dedi doktor bana. Bu arada inşallah güzel haberler alırsınTesekkur ederim.. inşallah cumlemizin.. uzun aradan beri girmiyordum siteye ama tup bebek surecinde olanlarla beklemek istedim eski uyeligim aktiflesmedi aktiflesince onla devam edicem. Sizde yaptirdinizmi? Ohss riskim dolasiyla ertledik..
Canim ailem uzak bi sehirdeydi benim esim ailesinin yanina gitti ben gitmedim izinimizde..Canım aynı durum benim de başıma geldi şişkinlikten patlamak üzereyim geçiyor değil mi bu durum bol su ve yürüyüş dedi doktor bana. Bu arada inşallah güzel haberler alırsın☺
Hadi insallah minigin seninle olsun.. :)Merhaba kızlar 10. Gün sonucum 109 çıktı, 8. Gün 53.90 dı, yarın test günüm. Bekleyişler hiç bitmiyor Allahım hepimizin yüzünü bu yolda güldürsün, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah