Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

sanirim sizinle ayni gun basladik ignelere,gecen persembe gunuydu. benim de 3. denemem olucak insallah bu, onceki ignelerde cetrotide vurulmustum gonal fle ayni aslinda, ama bu sefer doktorum cetrotide yerine progestan fitil verdi cok sasirdim cunku boyle bi uygulama hic duymadim daha once , o yuzden tedirginim biraz yumurtalar erken catlarsa diye en buyuk yumurtan kac mm ydi senin, benim 1 tane 17 vardi digerleri 14-9 arasi degisiyordu.

Hayırlısı olsun oğlunuzu size bağışlasın insallah hakkınızda varsa bir bebeğiniz daha olur umarım bakalım bizimki nasıl sonuçlanacak.

Evet geçen perşembe başladım..progestan fitili kendiliğinden hamile kaldığım dönemde düşük olmasın diye kullanmıştım..önceki tüp bebek tedavilerinde de transfer sonrası progestan iğne kullanmıştım..yumurta büyütürken kullanıldığını ben de duymadım ama vardır bir bildikleri..bugün yumurtalarımı kontrol ettiler..sağda ve solda büyüyenleri saydılar, küçükleri saymadılar şimdilik..büyüklüklerini de söylemediler..Perşembe kontrolüm var tekrar..o zaman soracağım..

Evet rahat vuruluyor hiç stres yapmayın,yumurtalar erken catlamasın diye o

Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
O kadar zor sınavlarki .
Allah yarddimciniz olsun
Ama o küçük bir umut bile olsa asla vazgeçmiyoruz.
Benim 12 yaşında oğlum var
Geçen sene kardeş istedik ilk denemem 'de ikiz tuttu.
5 ay çok zor geçti ağrılar, kanamalar
5.ayda acilmam oldu erken doğum yaptim . Normal doğurdum kuzularımı herseyi yaşadım ve hissettim çok acı ama çok.
Ama o umut iste. 1 evladım olmasına rağmen yine denedik pazartesi test günüm.
O umudunu hiç kaybetme arkadaşım.

1 tanesi boş, digeri de zaten düzgün döllenmedi denmesi cok sacma degil mi? Transfer iptal mi o zaman?dedim..yarin da bi bakalım dendi.. duzgun dollenmedi denen bi embriyo sonraki güne nasil duzelecek anlamis degilim açıkcası.. bu durumu yasayan oldu mu aranızda?

Kızlaaar yumurtalar kaç mm olduğunda yumurtalar toplanıyooorrr ben bilmiyorumda merak ediyorummm ağır gelişiyomuş benimkiler ama tam 8 tane olmuşlar çok mutluyumm ♥
Canim benimkiler 19 18 17 20 bile vardi toplanirken.. doktorun ongörü yapar zaten.. inşallah onlarrdan bir kac taneleri miniğin olur :)

Canım ne güzel 5.güne kalan embriyon da çok inşallah sağlıklı sıhhatli Bebiş olur anneciğine

Tesekkur ederim.. inşallah cumlemizin.. uzun aradan beri girmiyordum siteye ama tup bebek surecinde olanlarla beklemek istedim eski uyeligim aktiflesmedi aktiflesince onla devam edicem. Sizde yaptirdinizmi? Ohss riskim dolasiyla ertledik..
Canım aynı durum benim de başıma geldi şişkinlikten patlamak üzereyim geçiyor değil mi bu durum bol su ve yürüyüş dedi doktor bana. Bu arada inşallah güzel haberler alırsın

Canım aynı durum benim de başıma geldi şişkinlikten patlamak üzereyim geçiyor değil mi bu durum bol su ve yürüyüş dedi doktor bana. Bu arada inşallah güzel haberler alırsın☺
Canim ailem uzak bi sehirdeydi benim esim ailesinin yanina gitti ben gitmedim izinimizde..
Doktor gitme hastaneler durumunu anlayamayabilir nolur nolmaz dedi.. yuruyus yapamadim cunku nefes almakta zorlaniyordum halsizlikte cabasiydi.. wc ye bile cikmak cok sanciliydi.. ama catlatma ignesinin 6.gunu filan kendimi disarilarq arkadaslarla gezmeye filan attim birde annem o sirada limon maydonoz kuru yapiyordu ödem atmama cok yardimci oldu diye dusubuyorum su icmeye hareket etmeye basladim hafifledi.. 8.gunde hasta oldum zaten oda rahatlatti.. diger hastaligima kadar dahada iyi olucak insallah. Doktorun takip eder sivi birikimi filan varmi diye.. akisina birak transfer olmayinca etkileri azalmaya geciyor.. guzel dusun geciyor zaten
Ama hamile gibiydim :) icerde kalan yumurtalar ve yumurtaliklarin sismesi dolasiyla.. guzel gecti ya icim rahat sekilde evimize donduk onemli olan o. Cok riskli embriyolarin yoksa transferi yapmayin kat kat artar.. e2 dege4in kac peki?

Hadi insallah minigin seninle olsun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…