Hadi yaaaa ohh aay içime su serptinizzz ya bi yumurtam var olgunlaşan oda çatlarsa diye inanılmaz tedirgin oldum gece uyuyamadım bile biliyomusunuz bu sabah iğnemi vurulunca rahatladım her gün alıyorum dün böyle bir akslik yaşayınca günüm çok kötü geçtiMerhaba ben yumurta toplama işleminden bir gün önce o iğneyi vurmayı unuttumbirşey olmadı korkmanı gerektirecek birşey olmaz boşuna boşuna stres yapma :)
Yaa gerçekten dün gece stresten uyuyamadım iğneden zaten emin değilimm hep yedim kendimi sabaha kadar bugün biraz rahatladım yarın sabahta muayneye gidicam doktorumda inşallaah iyi şeyler söylerde dahada rahatlarımÇatlamaz hiç merak etmeyin ben dört gün boyunca hemde yumurtalarım 18,17,16 iken dışarı fışkırıyordu hiç birşeyde olmadı. Hatta havasını alıyodum alırken bile birazcık dışarı kaçıyordu bir kaç damla.
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.Bende kontrol kanı verecem inşallah güzel yükselmiştir.Kizlar bgn test yapan barmi ben gidiyorum
selam ben progestan estrofem alıyorum 3 kere bir de enox ile.ismiSadece progestan günde 3 kere. Siz ?
Hayırlısı olsun umarım pozitif olur
Güzel sonuclar alırsın insallah
[/QUOhadi hayırlısı bekliyoruz güzel haberleriniKizlar bgn test yapan barmi ben gidiyorum
Bide beni dusunun ya :) suan bu hafta gozum onunden geciyor ne yaptjm ne yapmadim neyi dogru yapmisim acaba tutmadiysa bu yuzdenmi diye kafayi yiyorum
Dualarım seninle canım inşallah güzel haber alacağız sendenBide beni dusunun ya :) suan bu hafta gozum onunden geciyor ne yaptjm ne yapmadim neyi dogru yapmisim acaba tutmadiysa bu yuzdenmi diye kafayi yiyorumcok fazla yatmadm kan dolasimi iyi olsun diye simdide keski hic yermden kalkmasaydim diyorum daha sonuc cikmadi ama herseye hazir gibiyim
İnşAllah güzel sonuçlar alacaksın güzel düşün güzel olsunBide beini dusunun ya :) suan bu hafta gozum onunden geciyor ne yaptjm ne yapmadim neyi dogru yapmisim acaba tutmadiysa bu yuzdenmi diye kafayi yiyorumcok fazla yatmadm kan dolasimi iyi olsun diye simdide keski hic yermden kalkmasaydim diyorum daha sonuc cikmadi ama herseye hazir gibiyim
ben de öyleyim biliyor musun ama ben senin pozitif alacağını düşünüyorum hakkında hayırlısı inşallah cnm hadi.ver artık sonucu bize=)Bide beni dusunun ya :) suan bu hafta gozum onunden geciyor ne yaptjm ne yapmadim neyi dogru yapmisim acaba tutmadiysa bu yuzdenmi diye kafayi yiyorumcok fazla yatmadm kan dolasimi iyi olsun diye simdide keski hic yermden kalkmasaydim diyorum daha sonuc cikmadi ama herseye hazir gibiyim
Aksam bese kadar
Size yine bişey sorucam tüp bebek sürecinde progestronum aynı ilerliyor yükselmiyor o neden olur ki ben şu süreçte herşeyi sorgular oldummm yaaaa
Aaah kuzum ya ben yedim hep kendimi yaaaaaa sırf bu sttesten olmicak olmicaksada yaaaaCanim ben hic progestoron bakilmadiya bakildigsa bile hatrlamyorum bu kadar takilma stress yapma
Canım ben bu durumun yaş ve yumurta rezerviyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum yaşım 29 rezervim çok yani amh 9 ama 3 tedavi üçü de aynı embriyo oluşmuyor yumurtalar kalitesizBen de güne olumsuz haberle uyandım.. dün 2 yumurta toplanmıştı.. biri boşmuş.. digeri de düzgün döllenmemiş.. bir tüp bebek parasi da ilaclarim tutmuştu 4 aydir vitamin vs hepsi boşa gitti..
Birinin bos oldugu toplandiktan sonra belli olmaz mıydı niye dün soylemediler anlamiyorum.. digerinin yarinki gelisimine göre arayip cagirabiliriz dediler ama ben istemiyorum..
Ben bu son 4 denememi 1 er sene arayla yaptirdim.. eger rezerv sıkıntınız varsa benim kadar ara vermeyin arka arkaya deneyin.. gün gectikce daha kötü oldu