Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba ben yumurta toplama işleminden bir gün önce o iğneyi vurmayı unuttum birşey olmadı korkmanı gerektirecek birşey olmaz boşuna boşuna stres yapma :)
Hadi yaaaa ohh aay içime su serptinizzz ya bi yumurtam var olgunlaşan oda çatlarsa diye inanılmaz tedirgin oldum gece uyuyamadım bile biliyomusunuz bu sabah iğnemi vurulunca rahatladım her gün alıyorum dün böyle bir akslik yaşayınca günüm çok kötü geçti

Yaa gerçekten dün gece stresten uyuyamadım iğneden zaten emin değilimm hep yedim kendimi sabaha kadar bugün biraz rahatladım yarın sabahta muayneye gidicam doktorumda inşallaah iyi şeyler söylerde dahada rahatlarım

S shemsim cikmadi mi sonuç hala :) çatladım burda
Bide beni dusunun ya :) suan bu hafta gozum onunden geciyor ne yaptjm ne yapmadim neyi dogru yapmisim acaba tutmadiysa bu yuzdenmi diye kafayi yiyorum cok fazla yatmadm kan dolasimi iyi olsun diye simdide keski hic yermden kalkmasaydim diyorum daha sonuc cikmadi ama herseye hazir gibiyim

Dualarım seninle canım inşallah güzel haber alacağız senden

İnşAllah güzel sonuçlar alacaksın güzel düşün güzel olsun

ben de öyleyim biliyor musun ama ben senin pozitif alacağını düşünüyorum hakkında hayırlısı inşallah cnm hadi.ver artık sonucu bize=)

Size yine bişey sorucam tüp bebek sürecinde progestronum aynı ilerliyor yükselmiyor o neden olur ki ben şu süreçte herşeyi sorgular oldummm yaaaa

Kızlar yumurtalarım toplandı Fazla olduğu için bu ay dondurulacak bi sonraki aya kadar hem rahim hazırlanacak sonra da transfer inşallah Nicelik iyi nitelik de iyi olur inşallah döllenen yumurtalarım çok olsun amin Sizlerin kaç yumurtası toplanmıştı?

Ben de güne olumsuz haberle uyandım.. dün 2 yumurta toplanmıştı.. biri boşmuş.. digeri de düzgün döllenmemiş.. bir tüp bebek parasi da ilaclarim tutmuştu 4 aydir vitamin vs hepsi boşa gitti..
Birinin bos oldugu toplandiktan sonra belli olmaz mıydı niye dün soylemediler anlamiyorum.. digerinin yarinki gelisimine göre arayip cagirabiliriz dediler ama ben istemiyorum..
Ben bu son 4 denememi 1 er sene arayla yaptirdim.. eger rezerv sıkıntınız varsa benim kadar ara vermeyin arka arkaya deneyin.. gün gectikce daha kötü oldu

Canım ben bu durumun yaş ve yumurta rezerviyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum yaşım 29 rezervim çok yani amh 9 ama 3 tedavi üçü de aynı embriyo oluşmuyor yumurtalar kalitesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…