cnm.insallah diğer yumurtan için güzel haberler gelir yarin da çağırırlar.seni ya yumurta üzerine.yapilan bazı.tedaviler gördüm.prp falan denediniz mi hiçBen de güne olumsuz haberle uyandım.. dün 2 yumurta toplanmıştı.. biri boşmuş.. digeri de düzgün döllenmemiş.. bir tüp bebek parasi da ilaclarim tutmuştu 4 aydir vitamin vs hepsi boşa gitti..
Birinin bos oldugu toplandiktan sonra belli olmaz mıydı niye dün soylemediler anlamiyorum.. digerinin yarinki gelisimine göre arayip cagirabiliriz dediler ama ben istemiyorum..
Ben bu son 4 denememi 1 er sene arayla yaptirdim.. eger rezerv sıkıntınız varsa benim kadar ara vermeyin arka arkaya deneyin.. gün gectikce daha kötü oldu
Hakkınızda hayırlısı..elbet bu emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün muhakkak gelecektir..belli mi olur kendiliğinden hamile kalırsınız..bana da öyle dediklerinde tedaviyle olmuyor, kendiliğinden mi olacak diyip inanmıyordum ama bir yıl önce kendiliğinden hamile kaldım kalbi bile duydum ancak peşinden düştü..o yüzden olmaz diye bir şey yok..yüreğinizi ferah tutun..Ben de güne olumsuz haberle uyandım.. dün 2 yumurta toplanmıştı.. biri boşmuş.. digeri de düzgün döllenmemiş.. bir tüp bebek parasi da ilaclarim tutmuştu 4 aydir vitamin vs hepsi boşa gitti..
Birinin bos oldugu toplandiktan sonra belli olmaz mıydı niye dün soylemediler anlamiyorum.. digerinin yarinki gelisimine göre arayip cagirabiliriz dediler ama ben istemiyorum..
Ben bu son 4 denememi 1 er sene arayla yaptirdim.. eger rezerv sıkıntınız varsa benim kadar ara vermeyin arka arkaya deneyin.. gün gectikce daha kötü oldu
Geçmiş olsun canım benim mayıs ayında 30 yumurtam toplanmıştı bir ay dinlenme 1ay histereskopi derken kısmetse bu ay transfer olacağım.senin kaç tane toplandı?Kızlar yumurtalarım toplandı☺ Fazla olduğu için bu ay dondurulacak bi sonraki aya kadar hem rahim hazırlanacak sonra da transfer inşallahNicelik iyi nitelik de iyi olur inşallah döllenen yumurtalarım çok olsun amin Sizlerin kaç yumurtası toplanmıştı?
Canim nasilsin nasil gidiyor neler yapiyorsunCanım ben bu durumun yaş ve yumurta rezerviyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum yaşım 29 rezervim çok yani amh 9 ama 3 tedavi üçü de aynı embriyo oluşmuyor yumurtalar kalitesiz
22 sonunda evlendim eşim 24 yaşındaydı 6aylık evliyken azospermi ile tanıştık ogünden beri uğraşıyoruz,insan kadere karşı duramıyorya geç kalıyoruz kızlar evlenmeye evlendikten sonra cocuk icin acelesi yok diyip bekliyoruz ondan sonra da uğraşıyoruz işte artık kendiliğinden hamile kalanlar ayrı ama.inanin çok da tup bebek yapanları duyuyorum insan kendi.basina geleceğini hiç düşünmüyor di mi ama.geldi işte.=( inşallah hakkımızda hayırlısı
Hadi inşallah her ikisi de sıkıca tutunur rahminize..şu 10 günlük süreci hep pozitif geçirip pozitif sonuçlar almanızı dilerimBenim de bugün transferim oldu. İki tane iyi kalitede 3. Gün embriyosu. Doktorum % 60 şansın var dedi umutlu konuştu. Dualarınıza talibim
Yok denemedik hic duydumadim da..sayi olarak az olacagi belliydi zaten ama bu merkez farkli olarak 4 ay oncesinden hem esime hem bana bir suru vitamin kullandirdi.. ayrica intratipid serum takıldı ama transferin kalma ihtimalini hic aklima getirmiyordum.. şuan boslukta sersem gibi hissediyorum kendimi..yaşım da 38 .. seneye bir daha denesem belki hic yumurta toplanamayacak.. benim 5.denemem.. 1.denemeden bir çocuğum var.. kardes olayini nasil olsa olur diye niye bu kadar erteledim kendime kızıyorumcnm.insallah diğer yumurtan için güzel haberler gelir yarin da çağırırlar.seni ya yumurta üzerine.yapilan bazı.tedaviler gördüm.prp falan denediniz mi hiç
İyi canım iyi diyeyim iyi olsun daha doğrusu şükür halimize :) aynı bildiğin gibi bekliyorum neyi bekliyorsmCanim nasilsin nasil gidiyor neler yapiyorsun
Oh maşallahGeçmiş olsun canım benim mayıs ayında 30 yumurtam toplanmıştı bir ay dinlenme 1ay histereskopi derken kısmetse bu ay transfer olacağım.senin kaç tane toplandı?
Sonuc bi kac saate cikicak bakalim hayrlisi artikİyi canım iyi diyeyim iyi olsun daha doğrusu şükür halimize :) aynı bildiğin gibi bekliyorum neyi bekliyorsmsen nasılsın nasıl gidiyor sonuç ne zaman belli olacak hayırlısıyla
Ayy hadi inşallah canım hayırlısı :) ben bile heyecan yaptım şimdi seni düşünemiyorum :)Sonuc bi kac saate cikicak bakalim hayrlisi artik
Inşallah çıkmaz canım güzelce döllenirler sana evlat olurlar.daha önce 2 düşük 1kalp durması sonucu 10 haftalık kürtaj oldum 13 embriyo 5.gün donduruldu, histereskopi genetik testler falan derken en uygun zaman beklendi açıkcası, inşallah bu kez kucağuma almak nasip olur.Oh maşallahBenim de 22 yumurtam toplandı inşallah boş çıkmaz ve iyi kalitede olurlar ☺ Bende bi sonraki ay olacağım transfer eğer bi değişiklik olmazsa ☺ Senin neden bu kadar çok ara verildi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHadi inşallah her ikisi de sıkıca tutunur rahminize..şu 10 günlük süreci hep pozitif geçirip pozitif sonuçlar almanızı dilerim
olsun bak en azından 1 tane çocuğun var allah bağışlasın hiç cocugu olmayıp senin durumunda olanlar var üzülme herseyde vardır bir hayırYok denemedik hic duydumadim da..sayi olarak az olacagi belliydi zaten ama bu merkez farkli olarak 4 ay oncesinden hem esime hem bana bir suru vitamin kullandirdi.. ayrica intratipid serum takıldı ama transferin kalma ihtimalini hic aklima getirmiyordum.. şuan boslukta sersem gibi hissediyorum kendimi..yaşım da 38 .. seneye bir daha denesem belki hic yumurta toplanamayacak.. benim 5.denemem.. 1.denemeden bir çocuğum var.. kardes olayini nasil olsa olur diye niye bu kadar erteledim kendime kızıyorum
Hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah aramızda bir gün olcak benimde yarın nasipseBenim de bugün transferim oldu. İki tane iyi kalitede 3. Gün embriyosu. Doktorum % 60 şansın var dedi umutlu konuştu. Dualarınıza talibim
Gerçekten miSonuc negativ
Malasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...Gerçekten mihayırlısı demekten başka çare mi var
Amin inşallah güzel sonuçlar alırızHadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah aramızda bir gün olcak benimde yarın nasipse❤