Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

cnm.insallah diğer yumurtan için güzel haberler gelir yarin da çağırırlar.seni ya yumurta üzerine.yapilan bazı.tedaviler gördüm.prp falan denediniz mi hiç

Hakkınızda hayırlısı..elbet bu emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün muhakkak gelecektir..belli mi olur kendiliğinden hamile kalırsınız..bana da öyle dediklerinde tedaviyle olmuyor, kendiliğinden mi olacak diyip inanmıyordum ama bir yıl önce kendiliğinden hamile kaldım kalbi bile duydum ancak peşinden düştü..o yüzden olmaz diye bir şey yok..yüreğinizi ferah tutun..

ya geç kalıyoruz kızlar evlenmeye evlendikten sonra cocuk icin acelesi yok diyip bekliyoruz ondan sonra da uğraşıyoruz işte artık kendiliğinden hamile kalanlar ayrı ama.inanin çok da tup bebek yapanları duyuyorum insan kendi.basina geleceğini hiç düşünmüyor di mi ama.geldi işte.=( inşallah hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun canım benim mayıs ayında 30 yumurtam toplanmıştı bir ay dinlenme 1ay histereskopi derken kısmetse bu ay transfer olacağım.senin kaç tane toplandı?

Canım ben bu durumun yaş ve yumurta rezerviyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum yaşım 29 rezervim çok yani amh 9 ama 3 tedavi üçü de aynı embriyo oluşmuyor yumurtalar kalitesiz
Canim nasilsin nasil gidiyor neler yapiyorsun

22 sonunda evlendim eşim 24 yaşındaydı 6aylık evliyken azospermi ile tanıştık ogünden beri uğraşıyoruz,insan kadere karşı duramıyor

Benim de bugün transferim oldu. İki tane iyi kalitede 3. Gün embriyosu. Doktorum % 60 şansın var dedi umutlu konuştu. Dualarınıza talibim
Hadi inşallah her ikisi de sıkıca tutunur rahminize..şu 10 günlük süreci hep pozitif geçirip pozitif sonuçlar almanızı dilerim

cnm.insallah diğer yumurtan için güzel haberler gelir yarin da çağırırlar.seni ya yumurta üzerine.yapilan bazı.tedaviler gördüm.prp falan denediniz mi hiç
Yok denemedik hic duydumadim da..sayi olarak az olacagi belliydi zaten ama bu merkez farkli olarak 4 ay oncesinden hem esime hem bana bir suru vitamin kullandirdi.. ayrica intratipid serum takıldı ama transferin kalma ihtimalini hic aklima getirmiyordum.. şuan boslukta sersem gibi hissediyorum kendimi..yaşım da 38 .. seneye bir daha denesem belki hic yumurta toplanamayacak.. benim 5.denemem.. 1.denemeden bir çocuğum var.. kardes olayini nasil olsa olur diye niye bu kadar erteledim kendime kızıyorum

Geçmiş olsun canım benim mayıs ayında 30 yumurtam toplanmıştı bir ay dinlenme 1ay histereskopi derken kısmetse bu ay transfer olacağım.senin kaç tane toplandı?
Oh maşallah Benim de 22 yumurtam toplandı inşallah boş çıkmaz ve iyi kalitede olurlar Bende bi sonraki ay olacağım transfer eğer bi değişiklik olmazsa Senin neden bu kadar çok ara verildi?

Oh maşallah Benim de 22 yumurtam toplandı inşallah boş çıkmaz ve iyi kalitede olurlar ☺ Bende bi sonraki ay olacağım transfer eğer bi değişiklik olmazsa ☺ Senin neden bu kadar çok ara verildi?
Inşallah çıkmaz canım güzelce döllenirler sana evlat olurlar.daha önce 2 düşük 1kalp durması sonucu 10 haftalık kürtaj oldum 13 embriyo 5.gün donduruldu, histereskopi genetik testler falan derken en uygun zaman beklendi açıkcası, inşallah bu kez kucağuma almak nasip olur.

olsun bak en azından 1 tane çocuğun var allah bağışlasın hiç cocugu olmayıp senin durumunda olanlar var üzülme herseyde vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…