Allah razı olsunGüzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Amin inşallah Allah razı olsunAllah razı olsunsizin de hamileliğiniz sağlıkla devam eder inşallah
Kuzum bir de su acıdan bak, sen hep yumurtaların kötü olduğu icin üzülüp duruyordun. Donsaydın bile yaptırdın umudu kesip. Ama belki de bu 3 embriyonun tutma sebebi olarak senin kendi evladını kucağına alacağın gün geleceği içindir. Belki de allah senin kendi yumurtanın dollenecegi zamanı bekletiyordur yanı. Çok üzüldüm İnan senin icin çok umutluydum ama üzülme. Pozitif ol pes etme. Tüp bebeğe devam et demiyorum pes etme derken. Umut etmeyi bırakma. Allah en kısa zamanda kucağını doldursun insallahMalasefki ben artik hayirlisi diyemiyorum neden diyorum neden herkes besr ucer tane dogururken bana bi tanesini cok goruyor diyorum...
Cetrotide ben 4 gün boyunca göbekten vuruldum. Hemşire göbekten yaptı öyle devam etmemi söyledi. Bu iğnenin ucu biraz daha kalın gonal f e göre azıcık acır o kadar. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızBugünkü kontrolde akşamları kalçadan vurunduğum menopur a ilaveten sabahları bacaktan vurunacağım cetrotide eklendi..hemşire ilkini hastanede vurdur, sonrakileri kendin vurunabilirsin dedi..cetrotide gonol-f gibi mi? Rahat vurunuyor mu?
Oglum 7 yaşını doldurdu.. ben cocuklari cok seviyorum..tabiki once kendimiz istedigimiz icin ugrasiyoruz..ustune ikiz olsa sikayet etmezdim.. 38 yaşındayım ve oglum 5 yaşından bu yana surekli niye kardesi olmadigini sorguluyor.. cocuga da herseyi anlatamıyorsunuz..ileride niye savaşmadım pes ettim dememek icin cok ugrastik ama olmadi..İkinci çocuğu kardeşi olsun diye yapmıyoruz aslında biz oğlunuz kaç yasında bilmiyorum ama kızım 3 yasında zaten bu yasta kardeş kavramını algılayamaz çok da fazla,kendimiz için yapıyoruz tek çocuklu çok aile var bence...35 yaşındayım bu defa olmazsa bir daha denemeyeceğim.
Rahat vuruluyor.. ben hepsini gobekten yaptım..Bugünkü kontrolde akşamları kalçadan vurunduğum menopur a ilaveten sabahları bacaktan vurunacağım cetrotide eklendi..hemşire ilkini hastanede vurdur, sonrakileri kendin vurunabilirsin dedi..cetrotide gonol-f gibi mi? Rahat vurunuyor mu?
Üzülme sakin belki böylesi hayırlı oldu belki kendini suclamayi birakmalisin biraz kafanı toparlayip sakin bir kafayla yeni sürece bqslamalisin. Ben esinin spermlerin de problem olduğunu düşünüyorum bu sonuç sonrası eşine yonelirsen daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.Sonuc negativ
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..inşallah olumlu sonuçlanır, güzel haberlerinizi alırızHerkese mrb.. eylülde transferimi yapacaģim kismetse.. umarim hersey herkrsin gonlune gore olur :)
Tesekkur ederim.. inşallah cumlemizin.. uzun aradan beri girmiyordum siteye ama tup bebek surecinde olanlarla beklemek istedim eski uyeligim aktiflesmedi aktiflesince onla devam edicem. Sizde yaptirdinizmi? Ohss riskim dolasiyla ertledik..Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..inşallah olumlu sonuçlanır, güzel haberlerinizi alırız
Ben şuan 4.denememin içersindeyim..iğneler vurunup, yumurta büyütüyorum şuan..büyük ihtimalle haftaya hafta başı yumurta toplatırım..ondan sonrası döllenme ve transfer..bakalım nasıl ilerleyip, sonuçlanacak..her aşaması heyecan ve endişe dolu..Tesekkur ederim.. inşallah cumlemizin.. uzun aradan beri girmiyordum siteye ama tup bebek surecinde olanlarla beklemek istedim eski uyeligim aktiflesmedi aktiflesince onla devam edicem. Sizde yaptirdinizmi? Ohss riskim dolasiyla ertledik..
Ben dondurdum. Ilk denememdi ilaclara bunyem fazla cevap verdi karin boşlugunda sivi birikimi ve yumurtaliklarimin buyumesi gibi şeyler yuzunden rahatsizlik yasadim biraz transfer olmayinca etkileri geciyor sukür. Onumuzdeki ay 2 tane koydurucam kismetse 5.gun 1.kalite dedi doktor nasip kismet isi blmiyorum tabikiBen şuan 4.denememin içersindeyim..iğneler vurunup, yumurta büyütüyorum şuan..büyük ihtimalle haftaya hafta başı yumurta toplatırım..ondan sonrası döllenme ve transfer..bakalım nasıl ilerleyip, sonuçlanacak..her aşaması heyecan ve endişe dolu..
Siz sıfırdan mı başlayacaksınız yoksa dondurulmuşunuz var mı?
Aslında hepimiz o kadar aynıyız ki belki hikayelerimiz cok farklı olsa bile..Allahım hayırlısını versin..ne denir ki..şuan size uygun cümleler kurmaya çalışıyorum ama haftaya aynı cümleler bana da kurulursa ne hissederim endişesi taşıyarak..çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..iki seçenek var..ya pozitif ya negatif.pozitif sonuçlananlar için nasıl can-ı gönülden seviniyorsak, negatif olanlar için de aynı derecede üzülüyoruz..Allahım inşallah başka zaman nasip eder
Canım ben de bu 3 iğneyi kullandım. Ama ben hepsini göbekten vuruluyordum. Gonalf ve menapor aynı zamanlarda gobekten. Cetrotide 2 saat sonra yine gobekten. Rahattı uygulaması, sadece cetrotide gobekte biraz kaşıntı yapıyordu digerlerinden farklı olarak.Bugünkü kontrolde akşamları kalçadan vurunduğum menopur a ilaveten sabahları bacaktan vurunacağım cetrotide eklendi..hemşire ilkini hastanede vurdur, sonrakileri kendin vurunabilirsin dedi..cetrotide gonol-f gibi mi? Rahat vurunuyor mu?
Bu arada cetroyu ben kendim vurdum kendime sizde vurabilirsiniz birsey olmaz. Hicbi farki yok.gobekten iki taraftan vurunBen şuan 4.denememin içersindeyim..iğneler vurunup, yumurta büyütüyorum şuan..büyük ihtimalle haftaya hafta başı yumurta toplatırım..ondan sonrası döllenme ve transfer..bakalım nasıl ilerleyip, sonuçlanacak..her aşaması heyecan ve endişe dolu..
Siz sıfırdan mı başlayacaksınız yoksa dondurulmuşunuz var mı?
Menopur u hastanenin aciline gidip kalçadan vurduruyorum..cetrotide yi de bacaktan vurunacakmışım..ilkini yine hastaneden vurdur, sonrakileri kendin vurabilirsin dedi hemşire..demek ki merkezden merkeze uygulamada farklılıklar var..neyse işe yarasın da, yumurtalarım büyüsün de razıyım her türlü zorluğa..Canım ben de bu 3 iğneyi kullandım. Ama ben hepsini göbekten vuruluyordum. Gonalf ve menapor aynı zamanlarda gobekten. Cetrotide 2 saat sonra yine gobekten. Rahattı uygulaması, sadece cetrotide gobekte biraz kaşıntı yapıyordu digerlerinden farklı olarak.
Ben hiç kendim yapamadım iğnelerimi, hepsini eşim yaptı. Kendim yapmaya cok korktumBu arada cetroyu ben kendim vurdum kendime sizde vurabilirsiniz birsey olmaz. Hicbi farki yok.gobekten iki taraftan vurun
Tedavi gördüğün yer ne derse hiç cıkma tabi sözünden. İlaçlar aynı olsa bile uygulama farklılıkları olabilir. Onlar ne dediyse doğrudur.Menopur u hastanenin aciline gidip kalçadan vurduruyorum..cetrotide yi de bacaktan vurunacakmışım..ilkini yine hastaneden vurdur, sonrakileri kendin vurabilirsin dedi hemşire..demek ki merkezden merkeze uygulamada farklılıklar var..neyse işe yarasın da, yumurtalarım büyüsün de razıyım her türlü zorluğa..
Valla esim tırstı anneme dedim oda yanaşmadi :) dedim sizlemi ugrasicam kendim vururum. Ilkni eczaneye vurundum ogrendim kendim yaptim :) nabalim is başa dusunceBen hiç kendim yapamadım iğnelerimi, hepsini eşim yaptı. Kendim yapmaya cok korktum