- 6 Temmuz 2016
- 583
- 901
- 42
Hakkınızda hayırlısı..ne diyim inşallah kendiliğinden mucizeniz gelir..bir an evvel toparlanmanız dileğiyle..Sonuç negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı..ne diyim inşallah kendiliğinden mucizeniz gelir..bir an evvel toparlanmanız dileğiyle..Sonuç negatif
Transferiniz hayırlı olsun..güzel haberlerinizi alırız inşallahPerşembe transfer oldum . Test gunu sayan varmı benim gibi.
Göğüslerim biraz hassas.
Sizde durumlar nasıl
Hayır canım 5 defa tüp denedik olmadı.6.ya başladık bu sefer farklı bir klinikte.bu 5 süreçte yumurtam çok azaldığı için bu yeni dr.yumurtayı dondurup havuz sistemi yapmak istedi.6.tedavimde 1 yum donduruldu.şimdi yine yumurta geliştirmek için iğnelere başladım yani 7.iğne tedavim olacak.ama diğerinin içinde masrafı.sadece uzun protokol olduğu için normalden biraz fazla ücret verdik.bu güne kadar ki yaptığımız masrafı hiç düşünemiyoruz bile.orayı hiç sorma.5 yıldır kredi kartı ödemekten içimiz çıktıŞaka yapıyosunnnn her ay bir yumurtamı yaniii peki ilaçları nasıl karşılıyosun ya çok masraflı bir süreç zaten
Hiç gebelik oluşmadı mı? Valla ben de sizden farklı değilim. 3.transferi oldum bunun da tutacağı meçhulHayır canım 5 defa tüp denedik olmadı.6.ya başladık bu sefer farklı bir klinikte.bu 5 süreçte yumurtam çok azaldığı için bu yeni dr.yumurtayı dondurup havuz sistemi yapmak istedi.6.tedavimde 1 yum donduruldu.şimdi yine yumurta geliştirmek için iğnelere başladım yani 7.iğne tedavim olacak.ama diğerinin içinde masrafı.sadece uzun protokol olduğu için normalden biraz fazla ücret verdik.bu güne kadar ki yaptığımız masrafı hiç düşünemiyoruz bile.orayı hiç sorma.5 yıldır kredi kartı ödemekten içimiz çıktı
Sadece progestan günde 3 kere. Siz ?Ben de perşembe transfer oldum. İlaç olarak neler kullanıyorsun? Senin gibi bende de hafif göğüs hassasiyeti var ve şiş hissediyorum
Crinone jel mi yani? Ben de crinone jel, estrofem ve climara bant kullanıyorum.. Benim nedense ilacım çokSadece progestan günde 3 kere. Siz ?
Hayırlısı olsun umarım pozitif olur
İnşallah güzel haberler alırsınızBugün yumurtalarim toplandi.. 3 görünüyordu toplanan 2... buna da şükür..döllenme olur mu olmaz mı yarın arayacaklarmis.. ihtimal cok düşük ama insallah 2 si de döllenir.. hamile arkadaslar dualarınızı bekliyorum
Hadi gözünüz aydın..başlamak bitirmenin yarısı..inşallah süreç sorunsuz ilerler ve sonuç yüzünüzü güldürürArkadaslar bugun ben de transfer için hazırlığa başladım. Estrofem ve coraspirin kullanıyorum su anda sadece, haftaya pazartesi kontrol var. O zaman eklenen ilaçlar olurmuş.
Herhalde eylul’un ilk haftası gibi transfer..
Canim acaba bunyamin hoca donmusmu izinden haberin varmiHiç endişe etme hep pozitif ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel geçecek. Benim eşimin ileri hızı sıfır morfolojisi sıfır sperm sayısıda çok düşüktü. Ama çok şükür ki 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi. 3. Güne sadece 2 si geldi ve ikiside transfer edildi ve çok şükür ki tuttu. Ben hep olacağına inanarak gittim hep bir mutlulukla ilaçlarımı içtim çünkü sonunda büyük bir mutluluğun beni bekkeyeceğini biliyordum. Hep pozitif ol inan ki sonucu güzel olacak Allah ın izniyle
Yok canım bugün aradım Erzurum û hcg değerimi bildirmek için eylülde gelecekmiş bende kontrol için eylülde gidicem çünküCanim acaba bunyamin hoca donmusmu izinden haberin varmi
Olmazni ya sabah olsn diyorum
Çatlamaz hiç merak etmeyin ben dört gün boyunca hemde yumurtalarım 18,17,16 iken dışarı fışkırıyordu hiç birşeyde olmadı. Hatta havasını alıyodum alırken bile birazcık dışarı kaçıyordu bir kaç damla.15 mm iken yumurta çatlarmı ? İğneyi tam vuramamış olarak varsayarsak ben çarşambaya kadar kafayı yicam kesin
3.denemede hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalbi durdu canımHiç gebelik oluşmadı mı? Valla ben de sizden farklı değilim. 3.transferi oldum bunun da tutacağı meçhul
Merhaba ben yumurta toplama işleminden bir gün önce o iğneyi vurmayı unuttum birşey olmadı korkmanı gerektirecek birşey olmaz boşuna boşuna stres yapma :)Bugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Güzel sonuclar alırsın insallahKizlar bgn test yapan barmi ben gidiyorum