Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Şaka yapıyosunnnn her ay bir yumurtamı yaniii peki ilaçları nasıl karşılıyosun ya çok masraflı bir süreç zaten
Hayır canım 5 defa tüp denedik olmadı.6.ya başladık bu sefer farklı bir klinikte.bu 5 süreçte yumurtam çok azaldığı için bu yeni dr.yumurtayı dondurup havuz sistemi yapmak istedi.6.tedavimde 1 yum donduruldu.şimdi yine yumurta geliştirmek için iğnelere başladım yani 7.iğne tedavim olacak.ama diğerinin içinde masrafı.sadece uzun protokol olduğu için normalden biraz fazla ücret verdik.bu güne kadar ki yaptığımız masrafı hiç düşünemiyoruz bile.orayı hiç sorma.5 yıldır kredi kartı ödemekten içimiz çıktı 😔

Hayır canım 5 defa tüp denedik olmadı.6.ya başladık bu sefer farklı bir klinikte.bu 5 süreçte yumurtam çok azaldığı için bu yeni dr.yumurtayı dondurup havuz sistemi yapmak istedi.6.tedavimde 1 yum donduruldu.şimdi yine yumurta geliştirmek için iğnelere başladım yani 7.iğne tedavim olacak.ama diğerinin içinde masrafı.sadece uzun protokol olduğu için normalden biraz fazla ücret verdik.bu güne kadar ki yaptığımız masrafı hiç düşünemiyoruz bile.orayı hiç sorma.5 yıldır kredi kartı ödemekten içimiz çıktı 😔
Hiç gebelik oluşmadı mı? Valla ben de sizden farklı değilim. 3.transferi oldum bunun da tutacağı meçhul

Bugün yumurtalarim toplandi.. 3 görünüyordu toplanan 2... buna da şükür..döllenme olur mu olmaz mı yarın arayacaklarmis.. ihtimal cok düşük ama insallah 2 si de döllenir.. hamile arkadaslar dualarınızı bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırsınız🙏
emin olun ki nicelik değil, nitelik önemli..hakkınızda hayırlısı..

Arkadaslar bugun ben de transfer için hazırlığa başladım. Estrofem ve coraspirin kullanıyorum su anda sadece, haftaya pazartesi kontrol var. O zaman eklenen ilaçlar olurmuş.
Herhalde eylul’un ilk haftası gibi transfer..

Arkadaslar bugun ben de transfer için hazırlığa başladım. Estrofem ve coraspirin kullanıyorum su anda sadece, haftaya pazartesi kontrol var. O zaman eklenen ilaçlar olurmuş.
Herhalde eylul’un ilk haftası gibi transfer..
Hadi gözünüz aydın..başlamak bitirmenin yarısı..inşallah süreç sorunsuz ilerler ve sonuç yüzünüzü güldürür🙏

Hiç endişe etme hep pozitif ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel geçecek. Benim eşimin ileri hızı sıfır morfolojisi sıfır sperm sayısıda çok düşüktü. Ama çok şükür ki 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi. 3. Güne sadece 2 si geldi ve ikiside transfer edildi ve çok şükür ki tuttu. Ben hep olacağına inanarak gittim hep bir mutlulukla ilaçlarımı içtim çünkü sonunda büyük bir mutluluğun beni bekkeyeceğini biliyordum. Hep pozitif ol inan ki sonucu güzel olacak Allah ın izniyle 😊😊🙏🙏
Canim acaba bunyamin hoca donmusmu izinden haberin varmi

15 mm iken yumurta çatlarmı ? İğneyi tam vuramamış olarak varsayarsak ben çarşambaya kadar kafayı yicam kesin

15 mm iken yumurta çatlarmı ? İğneyi tam vuramamış olarak varsayarsak ben çarşambaya kadar kafayı yicam kesin
Çatlamaz hiç merak etmeyin ben dört gün boyunca hemde yumurtalarım 18,17,16 iken dışarı fışkırıyordu hiç birşeyde olmadı. Hatta havasını alıyodum alırken bile birazcık dışarı kaçıyordu bir kaç damla.

Bugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Merhaba ben yumurta toplama işleminden bir gün önce o iğneyi vurmayı unuttum :KK43: birşey olmadı korkmanı gerektirecek birşey olmaz boşuna boşuna stres yapma :)

X