Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hiç birşey olmaz merak etme bir dahakine vurur vurmaz cekme iğneyi biraz bekle hem morarmaz hassasiyet olmaz
Ohh yaaa tamam inanılmaz tedirgin oldum inan kiii allah razı olsun sendenn bir yumurtam 14.5 mm kadar büyüdü bu iğneyi iyi yapamayıpta çatlamış olursa çok üzülürümm yaaa çeker çekmez fırladı ya şaka gibi kaldım biranda

Canim bende de karindan yapilam igneler bazen bi iki damla geri geliyordu merak etme hicbisey olmaz

Bugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Ben o iğneyi daha hiç vurunmadım..yarınki kontrole gidince bahsedekcekmiş hemşire nasıl kullanıldığı ile ilgili..Önceki tedavilerimde kullanmamıştım halbuki..inşallah birşey olmamıştır..içeri giren girmiştir..fışkıran miktar önemsizdir diye düşünüyorum..içinizi ferah tutun..

Belki farklı bir iğne kullanmışsınızdır aynı görevi gören,illa ki erken catlamayı önlemek için kullanılıyor birşeyler,benim su anki doktorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki gün yumurta toplamaya kadar bir de endol diye bir hap içiriyordu ikiler ikişer,yumurtanın kendiliğinden gitmesini engelliyormuş

Bence gitmiştir ama içine sinmiyorsa hemşireyi ara canım ilacın ne kadarının çıktığını söyle için rahat etsin
Anlamadım ben neden öylr birşeu olduğunu 7. Günümdeyim iğnemde diğer iki iğneyi vurduk bunu vururken sıkıntı yaşadık aradım birden çektiğiniz için olmuştur dediler

Sonuç negatif

Perşembe transfer oldum . Test gunu sayan varmı benim gibi.
Göğüslerim biraz hassas.
Sizde durumlar nasıl
Ben de perşembe transfer oldum. İlaç olarak neler kullanıyorsun? Senin gibi bende de hafif göğüs hassasiyeti var ve şiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…