Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

ay hadi inşallah çok sevindim güzel ve doğru dua edelim "allahım inşallah hamileyimdir , sağlıklı bir gebelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et bana"
İnşallah sizlerde görürsünüz hala yalan gibi geliyor bana. " Allahım karnımdakileri bana bağışla, onlara can ver Rabbim " diye dua ettim. İnşallah devamı gelir

arkadaş ne zormuş bu tup bebek süreci herşeyde bir heyecan aman kaç yumurta oluştu aman kav yumurta dollendi ve kaci sağlıklı aman embryo tutunacak mi doguma kadar kafam rahat etmicek heralde

Çok net değil ama çıplak gözle görülüyor net olarak
Allah razı olsun inşallah kanda da görürüm. Rabbim sizlerede tüm bekleyenlere de nasip etsin.
Kanda ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Sabırlı davranıp test gününü bekleyip idrar testi de yaparak gidişatı takip edebilirsiniz, gittikçe koyulaşacaktır inşallah..ya da direkt kan testi yapıp iki güne bir artış takip edeceksiniz ki bence bu daha büyük stres kaynağı..iki katına çıktı mı endişesi sonucu görünceye kadar insanı çok geriyor..her halukarda da katlana katlana pozitif olmaya devam eder inşallah

Vallahi kan testinin gününe kadar beklemeyi düşünüyorum zaten üç gün sonra kan testi günüm. İdrar testi ile takip etmeyi düşünüyorum. Kan testi stres eder panik olurum ben bana dua edin lütfen bende sizler için her gün dua ediyorum

Çok teşekkür ederim sizlerede nasip olsun daha kanda görmedik ama bu bile mutluluk sebebi beni teşvik eden göğüslerim ve gündüz uykularımdı
Bende gogus zaten hep sis prolaktin sorunum varda :) gunduzde hep uyurum tatil boyunca :))) daha iki gun oldugu icinde bende pek bi sey hiss etmem dogru digil diye dusunuyorum :)

Gordum canim hayirli olsun umarim kat kat katlanir saglikli bebis olur :) ben herhalde erken olsa bile direk kan veririm idrar testleri bni cok yaniltiyor
Amin canım Rabbim sanada emek veren herkese nasip etsin inşallah. Bende çok güvenmiyorum ama ilk defa anında çizgi çıktı beni mutlu etti ne yalan söyleyeyim

Bende gogus zaten hep sis prolaktin sorunum varda :) gunduzde hep uyurum tatil boyunca :))) daha iki gun oldugu icinde bende pek bi sey hiss etmem dogru digil diye dusunuyorum :)
Zaten bende son iki gündür aşırı uyku isteği oldu normalde gece 2 gibi zorla yatan ben saat 22 dedi mi uykum bastırıyor. Akabinde gündüzde uyuyorum.gögüsler çok farklı ağrıyor sanki birileri çekiştirir gibi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…