Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

kar-emel kar-emel 2017 nin agustosunda da ben aynı durumdaydım . Ağustos’ta gittiğim devlet hastahanesinin labaratuar ı tadilata giriyor du. Mecburen Eylül ayında seminerle birlikte tedaviye başladım . Ben de şehir dışına git gel yaptım sürekli. İlk tedavimdi ve tutmuştu . Benle birlikte orda tanıştığım birçok kişinin de tuttu hatta kucaklarına aldılar onlar evlatlarını . Maalesef ben 3.5 aylıkken düşük yaptım . Allah nasip edecekse devlette de özelde de nasip ediyor ötesi yok . İnşallah senin de sürecin dilediğin gibi olur . Bu arada kızlar benim de günüm geldi sanırım 😱 Çarşamba kan vereceğim sonuç için 🤗

aynen olmasa bile bir dahaki ay gidersin ne zaman hayırlı olacaksa o zamn olsun inşallah hakkında devlette uzun protokol yok heralde
Uzun protokol nedir bilmiyorum ama herşeyde vardır bir hayır..zaten iki yıldır ara vermiştik tedaviye..bir ay fazladan beklesek sıkıntı değil de eylülde okul açılıyor, şehir dışı olmasını geçtim okul zamanı izin almak sıkıntı..kısmet artık..

kar-emel kar-emel 2017 nin agustosunda da ben aynı durumdaydım . Ağustos’ta gittiğim devlet hastahanesinin labaratuar ı tadilata giriyor du. Mecburen Eylül ayında seminerle birlikte tedaviye başladım . Ben de şehir dışına git gel yaptım sürekli. İlk tedavimdi ve tutmuştu . Benle birlikte orda tanıştığım birçok kişinin de tuttu hatta kucaklarına aldılar onlar evlatlarını . Maalesef ben 3.5 aylıkken düşük yaptım . Allah nasip edecekse devlette de özelde de nasip ediyor ötesi yok . İnşallah senin de sürecin dilediğin gibi olur . Bu arada kızlar benim de günüm geldi sanırım 😱 Çarşamba kan vereceğim sonuç için 🤗
Teşekkürler paylaşımın için..evet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Hadi inşallah ilk pozitif haberleri gelmeye başlayacak inşallah..dualarım sizlerle🙏🙏🙏

Bence hiçbi şeyin bi anlamı yok. Herkeste her şey farklı oluyor okudukça onu anladım. Dünyanın hormonunu alıyoruz kimbilir neler dönüyor vücutta. İnşallah güzel sonuçlanır hepimizin transferi 🙏🏻
Aynen o yüzden hep ikilemde kalıyorum ne kadar da kendimi dinlemek istemesemde ağrılar hep kendini hissettiriyor.inşallah herşeyin hayırlısı olur 😊

Canim kacinci gunden basladi agrilar bide kacinci gun embriosu bende 3 gun embriosu transfer saymasak ikinci gun ve bugun surekli adet sanci falan vardi bi ara sicaklik geldi baya terledim sonrasinda bi baktim ayaklarim buz kesmis corap falan giydin ayagimi yastiklarn arasina falan sokdum baya usudum :KK43:
Canım benim üçüncü gün embiryosu iki adet konuldu. Transferin 5. Günü ağrılarım başladı. Özellikle karın alt bölgemde adet sancısı çekiyorum ve göğüslerim acayip şişti ve eğilince sanki koparıyorlar o derece belki ilaçlardan kaynaklanıyordur. Benim tam aksine ateşim çıkıyo ayaklarım yanıyo ateş var altında sanki ve çok çabuk yoruluyorum.inşallah bu ağrılar hamileliktendir😊🙏

Günaydınlar hanımlar 😊 bugün dayanamayıp idrar testi yaptım bugün transferden sonra 7. Günüm. Silik bir çizgi çıktı anında 😄😄 sizlerle paylaşmak istedim içim içime sığmıyor çünkü 😊
Resmin iatsana bide catlatma ignesi oldunmu?

İnşallah hepinizin ki hayırlı olur. Ben 4 gün sonra öğrenicem sonuçları. İnşallah pozitif olur. Kasık ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi ağrılar gelip gidiyo özellikle ayağa kalktığımda oluyo bu. Korkuyorum ya adet olursam diye 😞
Merhaba benim transferimin 5. Günü 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildi bende neredeyse ilk günlerinden beri adet sancısı çekiyorum ayağı kalkınca oluyor 😔

Merhaba benim transferimin 5. Günü 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildi bende neredeyse ilk günlerinden beri adet sancısı çekiyorum ayağı kalkınca oluyor 😔
Aynen bende aynı şeyi yaşıyorum ve adet olacağım gibi hissediyorum tek fark göğüslerdeki inanılmaz ağrı bunu ilk defa yaşıyorum. Test yaptım bugun silik çizgi çıktı inşallah devamı gelir

Aynen bende aynı şeyi yaşıyorum ve adet olacağım gibi hissediyorum tek fark göğüslerdeki inanılmaz ağrı bunu ilk defa yaşıyorum. Test yaptım bugun silik çizgi çıktı inşallah devamı gelir
İnşallah çok sevindim adınıza bende inşallah sizin gibi çift çizgi görür ve Kanda da pozitifi görürüm sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Allahım.

Çok net değil ama çıplak gözle görülüyor net olarak

Eklentiler

• _20190813_090640.JPG
    _20190813_090640.JPG
    174 KB · Görüntüleme: 97
İnşallah çok sevindim adınıza bende inşallah sizin gibi çift çizgi görür ve Kanda da pozitifi görürüm sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Allahım.
Allah razı olsun inşallah kanda da görürüm. Rabbim sizlerede tüm bekleyenlere de nasip etsin. 😊🙏

X