Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

cnm 19 tane almış ama tabiki önemli olan embriyologtan gelecek haber dedi hepsi döllenme olacak kalitede olmuyor dedi zaten
Hadi inşallah güzel döllenmiş embriyolarınız olur, bize de güzel heberler verirsiniz..
ben daha tedaviye başlayamadım, hatta bu ay başlayacağım da meçhul bu gidişle..Ancak burdan sizlerden gelen güzel haberlerle kendim almış gibi mutlu oluyorum..her bir aşaması fazlasıyla meşakkatli olan bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun

neden meçhul hadi bir gaz başlayin hazir okullar tatil amin inşallah gerçekten zor ağlayıp duruyorum sürekli bir de devam ilaç igne hormonlar bozdu psikolojimi=(

İnşallah hepinizin ki hayırlı olur. Ben 4 gün sonra öğrenicem sonuçları. İnşallah pozitif olur. Kasık ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi ağrılar gelip gidiyo özellikle ayağa kalktığımda oluyo bu. Korkuyorum ya adet olursam diye

neden meçhul hadi bir gaz başlayin hazir okullar tatil amin inşallah gerçekten zor ağlayıp duruyorum sürekli bir de devam ilaç igne hormonlar bozdu psikolojimi=(
Adetim bugünden başladı..devlette yaptıracağım için en erken perşembe gidebilirim, şuan tatil..Perşembeye de 4.gün oluyor..ben yine de şansımı deneyeceğim..kısmet artık..

Belki ilk hamile haberini sizden alırız..adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış derler..siz o ağrıları hamileliğe yorun bence, şu dönemde bol bol pozitif düşünmeye bakın ki pozitif sonuçlar gelsin

Aslında hamileliğe yoruyorum bu ağrıları ama sonra panik oluyorum acaba bişey mi oldu acaba tutmadı mı diye korkuyorum göğüslerim çok şişti çok ağrıyorlar hersey hamileliği işaret ediyor ama adetle aynı belirti oldugu icin ayırt edemiyorum. İnşallah hamileliktir. Sizlerle mutlaka paylaşıcam durumu

Opu bitti moralim çok bozuk. 3 tane yumurta olmuş.
Hiç üzülmeyin benden de 5 toplandı ikisi boş çıktı. Yani 3 yumurta toplanmış oldu ikisi 5. Güne kadar geldi. Gerçekten de kalitesi önemli zaten transfer edecekleri bu kadardı. 6. Günüm benim darısı size. Tabi ilk 5 tane dediklerinde ağladım baya ama boşunaymış işte.

Ben de cuma kan tahlili yaptıracağım karnım ağrıyor benim de bugün regl ağrısı şeklinde. İnşallah iyi şeylerin habercisidir bunlar

Canim kacinci gunden basladi agrilar bide kacinci gun embriosu bende 3 gun embriosu transfer saymasak ikinci gun ve bugun surekli adet sanci falan vardi bi ara sicaklik geldi baya terledim sonrasinda bi baktim ayaklarim buz kesmis corap falan giydin ayagimi yastiklarn arasina falan sokdum baya usudum

İnşallah öyle olmuştur çok sağolun bu zor süreçlerin sonu herkes için keyifle sonuçlanır
kızlar slm bence belirtilere takılmayın vücut bu kadar ilaca ne reaksyion veriyor bilmjyrouz resmen düşünsenize opu oldum daha transfer olmadan 3 farklı ilaç ve 1 iğne almaya basladim bugun folik asit dusinda . opuya kadar aldiklarimiz da cabasi o yüzden kendinizi dinlemeyin allahın izniyle basaricaz hepimiz nolur kan testinden sonra güzel sonuçlarını yazın.hakkimizda hayırlısı artık vücudumda her yer delik desik oldu karnım popom kollarım her yerim acıyor =( allah emeklerimizi gorucek inşallah ah o bidiklarimiz bu kadar zahmetle.gelicek poposuna bir tane vurucam onun =)

Adetim bugünden başladı..devlette yaptıracağım için en erken perşembe gidebilirim, şuan tatil..Perşembeye de 4.gün oluyor..ben yine de şansımı deneyeceğim..kısmet artık..
aynen olmasa bile bir dahaki ay gidersin ne zaman hayırlı olacaksa o zamn olsun inşallah hakkında devlette uzun protokol yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…