Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

haklisin çalışırken çok zor oluyor izin alicam binbir bahane ile çıkıyorum yalan kalmıyor evet özellerde en azından bayram tatilinde çalışıyor ama büyük maliyet aynen herşeyin hayırlısı öyle düşünelim zamanlama konusunsa

İnanın devlete yönelmemdeki sebep maaliyet kaynaklı değil..okuldan arkadaşın olumlu sonuç alması beni teşvik etti..ben yine de ümitliyim..bu ay tedaviye başlama konusunda..evet hem çalışan hem de şejir dışından gelen insanlar için tüp bebek tedavisi zor bir süreç..sonu güzel olsun da, değsin inşallah..

Canim bende ogretmenim doktora soyledigimde calismak aslinda kafani dagitir ve asla yasak digil transfer sonrasi diye konusmustu ama anlamiyorduki ben git gel konusunda isden cikma konusunda sorunlarm olucakti o yuzden bi adet one atdim ve soylediginden daha erken gitdim :) suanda sukurler olsun ki transferm oldu en azindan bebislerm bana tutunursa dinlenmek icin zamanim olucak iki hafta kadar

Gecen yil tim okul benim tedavi surecime sahid oldu :) her agladigimda kesin adet oldu diyip bana gelib beni tesekki ediyordular okul muduresi bile :)

Opu bitti moralim çok bozuk. 3 tane yumurta olmuş.
Şu önemli süreçte moral bozup, strese girmeyin lütfen..3 yumurta kaliteli ve döllendikten sonra hiç de az bir sayı değil..nicelik değil nitelik önemli bence..içi boş, kalitesiz ve döllenmedikten sonra sayıca çok olmasının ne önemi var..dua edelim bu 3 yumurta 3 embriyo olarak dönsün size..

Umarım geçen sene 8 yumurta.
2 tanasi transfer 2 tanesi doldurulmuştu.

Arkadaşlar Opu sonrası hangi ilacları verdi dr.
Sadece progestan verdi bana
Cnm kaliteli olur inşallah şimdiden üzme kendini.bayram günü böyle bi zahmete katlandık allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bana sadece antibiyotik yazdı. Donduralacgı için progestana gerek yokmuş. Senin transfer olcak sanırım

Slm bugün nün opu lu bayanları L lidyator bahar_kadxixr ne yaptınız kızlar. Ben yeni çıktım hastaneden , dua ettim herkese inşallah güzel sonuçlar alırız
cnm çok şükür bitti şimdi eve gidiyoruz karnımda şişlik ve çok az ağrı var yarin 12 ye kadar embriyolog haber verecekmiş inşallah kaliteli embriyolarimiz olur 4 tane da ilaca başlıyorum.bugun sizler nasilsiniz

çok teşekkürler benim.transferi hemen yapicak anladığım kadarıyla tıbben engel bir durum gözükmüyor dedi hayırlısı inşallah önemli olan dollenme
Ne güzel cnm transfer olcak hemen. Sayı hakkında bilgi verildimi sana. 3 4 saate belli olur dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…