vallaha öyle geçti icimden üçüz aman sağlıkla olsun hayırlısı olsun allah bu yolda hicbirimizin kucağını boş bırakmasınBurda ailevi arkadasimiz var cok misafir perverler test sonrasi donucem ay yapma yas 2 olsa yeter :)
Bana hiç bir tavsiye vermediler. Bir önceki gün gece 12’den sonra yeme içme yasak sadece. Bir de opu saatinden 1 saat önce hastanede olun dedilerselam opu öncesi ne tavsiyesi verdiler
Ah hadi hayırlısı, kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz?Şimdi yaptim çatlama iğnemi.
Hepimiz için hayırlısı
evet yemek icmek.yasak aynı bir de bana parfüm deodorant kullanma dediBana hiç bir tavsiye vermediler. Bir önceki gün gece 12’den sonra yeme içme yasak sadece. Bir de opu saatinden 1 saat önce hastanede olun dediler
Sadece gece 12 den sonra birşey yiyip içme ve fazla yürüme dedi.selam opu öncesi ne tavsiyesi verdiler
1 tane yaptım.Ah hadi hayırlısı, kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz?
Insallahvallaha öyle geçti icimden üçüz aman sağlıkla olsun hayırlısı olsun allah bu yolda hicbirimizin kucağını boş bırakmasın
Allah gönlünüze göre versin inşallahBurda ailevi arkadasimiz var cok misafir perverler test sonrasi donucem ay yapma yas 2 olsa yeter :)
ovitrelle ve gonapeptyl diye bir iğne yaptım. 2 tane toplamda1 tane yaptım.
Sen ?
AMin inşallahHerkesin kurban bayramı mübarek olsun, Bir dahaki bayrama kucakları dolsun, Allahım muradımızı versin inşallah..
amin amin amin aminHerkesin kurban bayramı mübarek olsun, Bir dahaki bayrama kucakları dolsun, Allahım muradımızı versin inşallah..
Hayırlı olsun, 12. gün güzel haberi almak nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. Hepinize hayırlı bayramlar. Benim dün transferim gerçekleşti. Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim. Kucaklarımız dolsun inşallah sevgilerimle
İnşallah her şey yolunda gider de başlarsınız tedaviye.. çalışırken gerçekten de zor oluyor.Ben de tereddüt etmeye başladım bu ay tedaviye başlayıp, başlayamayacağım konusunda..adetim tahminimden önce geliyor..devlette yaptırmanın da en büyük kötülüğü tatillerde işlem yapamamak..ben yine de perşembe günü gideceğim..4.günüm olacak ama değerlerim düzgün çıkarsa tedaviye başlarlar belki..bu ay bizim için çok değerliydi..yaz tatili olması açısından..eylüle sarkarsa öğretmen çift olarak git-gel yapmak bizi her yönden yorar..bakacağız artık..vardır bunda da bir hayır..