Genetik bölümüne biz trakya tıp fakültesinde direkt randevu alarak kendimiz gittik..en azından kendi genetiğimize bir baktıralım dedik..içimiz rahat etsin diye..yalnız bu genetik testler çok da bir önemli gösterge değil zira bizim zaten genetiğimizin sağlıklı olduğu zaten belli..önemli olan yumurta ile spermin birleşiminin genetiğinin sağlıklı olması..bu da her seferinde farklı eşleşmeler sonucunda oluştuğu için tamamen Allahın takdiri..Ben esimle konuştum eğer geç değilse bizde yaptırmak istiyoruz.
Genetik bölümünden randevu alıp gitmek yeterli mi sadece başka herhangi bir şey istiyorlar mı?
Bu arada ocak ayına gün aldım ben genetik için geç mi?bilgi verebilir misin?
Tebrik ederim çok sevindim.Sanirim dondurulmuş denediniz darısı basıma diyorum ben de Aralıkta sürece başlayacağımSizinle ilk denememizde birlikteydik burdailk transferim kimyasalı ikincisi şükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çıktı sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Tebrik ederim çok sevindim.Sanirim dondurulmuş denediniz darısı basıma diyorum ben de Aralıkta sürece başlayacağım
Ne guzel ya benmde ikinci aynisi olmaz ikincisinde saglikli olur insallahEvet cnm dondurulmuş başka embriyom yok ilki kimyasaldı rabbim hepimize sağlıklı hayırlı nasip etsin
Rabbim kucagina nasip etsin insallahİnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin
Kötüye yormayın hemen..belki yerleşme kanamasıdır..hem bazı kişilerin hamileliği kanamalı geçebiliyormuş..inşallah bir an evvel kesilir de siz de ferahlarsınız..doktorunuza danışın hemen..en doğrusunu doktorunuz bilir..yüreğinizi ferah tutun lütfen..güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba
Doktorum artışın güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi kan sulandırıcları kesti ama az önce kocaman pıhtı geldi ne olacak bilmiyorum Allahım yardım etsinKötüye yormayın hemen..belki yerleşme kanamasıdır..hem bazı kişilerin hamileliği kanamalı geçebiliyormuş..inşallah bir an evvel kesilir de siz de ferahlarsınız..doktorunuza danışın hemen..en doğrusunu doktorunuz bilir..yüreğinizi ferah tutun lütfen..güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım benim de oldu kese oluşurken oluyor yerleşme kanaması gibiKızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba
Kocaman pıhtım geldi doktorum sıkıntı yapma değerin artmış dedi ama bilmiyorum valla o pıhtıya nasıl dayandı kaldı içerdeCanım benim de oldu kese oluşurken oluyor yerleşme kanaması gibi
Birden boşalmıştı yoğun olarak korkma inş bi şey olmaz ben de kan sulandırıcıyı kesmiştim
Benim de pıhtıydı kocaman , kese etrafı kanamış allah korur onu merak etme , biz sanıyoruz hemen düştü .Kocaman pıhtım geldi doktorum sıkıntı yapma değerin artmış dedi ama bilmiyorum valla o pıhtıya nasıl dayandı kaldı içerde
İnşalah canım Pazartesi kan vermeye çağırdı senin bebeğin şenindedir inşallah rabbim korusun saklasın çok korkuyorumBenim de pıhtıydı kocaman , kese etrafı kanamış allah korur onu merak etme , biz sanıyoruz hemen düştü .
2 gün sonra kan ver inş bi şey olmayacak
Insallah bisey yoktur Hayirlisi sagliklisi olsun insallah dua et. Bize yaz mutlaka canim.İnşalah canım Pazartesi kan vermeye çağırdı senin bebeğin şenindedir inşallah rabbim korusun saklasın çok korkuyorum
Tebrik ederim, cok cok sevindimSizinle ilk denememizde birlikteydik burdailk transferim kimyasalı ikincisi şükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çıktı sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Canım sen içimi ferah tur, gercekten değerin güzel artmış. Çok okuduk bu sekilde yerleşme kanaması yaşayan. Pazartesi kan verene kadar sen cok stres yapmamaya çalış lütfen. Bize de sonucunu haber ver. Güzel olacak hayırlısıylaKocaman pıhtım geldi doktorum sıkıntı yapma değerin artmış dedi ama bilmiyorum valla o pıhtıya nasıl dayandı kaldı içerde
Hevesim bu transferimde de kısa sürdü yerleşme az oluyo bildiğim benim şakır şakır geldi ve ayrıca çok büyük pıhtım geldi rabbim bilir yinede inşallah canım güzel haberler vermek nasip olur hepimizeCanım sen içimi ferah tur, gercekten değerin güzel artmış. Çok okuduk bu sekilde yerleşme kanaması yaşayan. Pazartesi kan verene kadar sen cok stres yapmamaya çalış lütfen. Bize de sonucunu haber ver. Güzel olacak hayırlısıyla