Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Allahım inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınızı da burdan bizlere haber ettiğiniz günleri de gösterecek..evet başkalarına göre çok daha meşakkatli süreçlerin sonunda o mutluluğa kavuşuluyor ama her zerresine değiyordur eminim ki..Allahım sonunda yüzünüzü gülderecek..tüm kalbimle hep güzel haberlerinizi almayı diliyorum

Ben de tüm kalbimle diliyorum inşallah bekleyen herkese nasip eder . Kimsenin kucağı boş kalmasın güzel haberlerinizi bende burdan takip ediyorum . Düşükle sonuçlanan , olumsuz sonuç alan , kimyasal yaşayan , bebeğinin kalbi duran annelerin de rabbim sabrını artırsın güç kuvvet versin inşallah .

Ben Dun adet oldum yarin doktora gidiyorum bende de ucuncu tup ilk ikisinde transfere bile gidemedik bakalim artik :)
Merhaba 3 cü tup bebek denemeniz nasıl sonuçlandı hakkınızda hayırlısı olsun rabbim kısa sürede müjdeli haberi almayı nasip etsin. bende Ekim ayinda ilk tup bebek denememi yaptım sizdeki gibi malesef bende transfere kadar gidemedim hatta yumurtalar toplandigi gun tedavi sonlandi yumurtalar bos cıktı bu ay herşey yolunda giderse ikin ci tup bebeği deniycem bende

Dondurulmuş embriyo tedavimde bugünkü ikinci kontrolümde pazartesi günü için transfer tarihimi aldım çok şükür..ağustosta benimle birlikte sürece başlayan nerdeyse herkes iyi yada kötü sonuçlandırdı tedavisini..ben de sonunda tünelin sonundaki ışığı göreceğim çok şükür..
Bugünkü kontrolde rahim kalınlığı 9.6 çıktı..prolutex iğne ve crinone jele başladım estrofeme ek olarak..folik asit,bebe aspirini ve omepa q10 zaten devam..bakalım inşallah pazartesi günü hayırlısıyla transferim gerçekleşir ve en tatlı ve stresli bekleyiş başlar benim için de..

Hadi inşallah.. coook heycanli :):) Rabbim kolaylaştirsin gonlune gore versin guzel sonuclarla dönersin insallahh

Canım hadi hayırlısı senin adına çok sevindim .inşallah sonucun da güzel olur..dualarım seninle,güzel haberlerle gelmen dileğiyle

Hadi hayırlısı canım güzel bekleyişlerin olsun inşallah

Hadi inşallah.. coook heycanli :):) Rabbim kolaylaştirsin gonlune gore versin guzel sonuclarla dönersin insallahh
Canım hadi hayırlısı senin adına çok sevindim .inşallah sonucun da güzel olur..dualarım seninle,güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Hadi hayırlısı canım güzel bekleyişlerin olsun inşallah
Hem umut hem de endişeyle karışık heyecanıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyorum sevgili kader arkadaşlarım..her türlü sonuca hazır olmakla birlikte Allahım bu sefer hem benim hem de hepimizin yüzünü gülderecek inşallah..

Canim ben ara vermeni tavsiye ederim bi kez transfer okdu negativ siger kez transfer iptal rahim cok kalindi sindi transferimi oldum bebisler benle :) en azindan ben oyle dusunuyorun:) test gunun pazartesi dananin kuyrugu kopucak :)

Ah canimmmmm

İnsallah hepimizin olucak Allahin izniyle..
Olumsuzlarin başini sen çek olumlu şekilde bizde arkandan geliriz insallah :))

merhaba günaydın nasılsın ?
Ay senin için çok heyecanlıyım haftaya transferin vardı dimi?

Canım hayırlı olsun, artık hersey cok heyecanlı. İnsallah cok guzel sonuclanacak. Tek embriyo mu transfer edilecek, çift mi?

çok mutlu oldum senin adına ya birde hastaneyi biliyorum ya zorluklarını anlayınca seni daha net anlıyorum
Allah sabır ve kolaylık versin

merhaba günaydın nasılsın ?
Ay senin için çok heyecanlıyım haftaya transferin vardı dimi?

Evet pazartesi inşallah..Allahım bu sefer olumlu sonuç almamızı nasip etsin diye sürekli dua halindeyim..yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sürecin..Artık hakkımızda hayırlısı diyorum bundan sonrası için..

Canım hayırlı olsun, artık hersey cok heyecanlı. İnsallah cok guzel sonuclanacak. Tek embriyo mu transfer edilecek, çift mi?
Çok teşekkür ederim cholen' ciğim..Allah razı olsun..2 tane 5.gün embriyomuz dondulmuştu..yaşım 37 olduğu için 2 si de transfer edilecek hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…