Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Aa gidicekmisin diger adetinle. Ne guzel..
Benimde bi duzene girsinde insallah 1 2 aya toparlanip yapmak niyetim insallah.o sirada siskinligimi atmak biraz bedenime ruhuma iyi gelecek seyler yapmak istiyorum.
evet bu ay adetimi bekliyorum daha ilaçları dün bıraktım bi sonraki adetinde gel dedi ama bilemiyorum.. sömestra bırakmak istiyorum belki öyle yaparız doktorla konuşup.
En önemlisi iyi hissederek başlamak tedaviye önce kendini iyi hisset.

Bana diyorlar ki, tüp bebek yaptirsana "H M"
Hic dusundünmu?
Tabiki cevap olarak diyemiyorsun yaptirdim diye.Ama ne kadar kolay geliyor.
Tüp bebek yapinca herşey bitiyormu?
Her ay kendiliģinden kalip düsürmekle
Tüp bebekle hamile kalip dusurmek kurtaj olmak bile farkli bi psikoloji duygu.
Her doktora gittiģimde "aaa tüp bebekmiydi"
Deģrli gebelik sizin durumundakiler bekleyelim dendi..
Yani bu surecte en basitini yaşamak bile bazen zor. Ama biz diyoruz ki cok sükur Allahim saģliğimiz dişimizi sıkar gene para döküp yapariz..
Bu farkli bi iç gudü.. farkli bi his..
Her gittiğinde 3 4 milyar kimine göre 10 milyar dökup gidiyorsun. Para sorun değil diyebiliriz evet ama maalesef herkesin şartlarinda sorun değil demek olmaz.
Beklemek uğraşmak..
Ama herşeye raģmen çok sükür Rabbim demek.. sen imkani yine verir yine yapariz demek kuvvetli bi his istiyor.
Ama gercekten sükur.. herseyin farkli bi imtihani var.. bizimkide buymuş vardir bi hayir Tevekkeltü Allah demek ve beklemek.
Elinden geleni yapmanin sora arkana yaslanmanin tarifi yok. Bu insana ayri bi rahatlik veriyor.Insallah tüm emek harcayan isteyen kardeşlerimize nasip olur.
Rabbim şu mübarek Cuma gunu skntısıni gidersin.. imkani olmayanlarada imkan versin yapsinlar..

Son düzenleme:
Sana da sürekli soruluyor dimi bebek düşünmüyor musunuz diye. Yaşınız geldi diyolar hep. Sen kaç yaşındasın canım?
evet bu sürece başlamadan önce bana da hep sanki tüp bebek yaptırınca kesin oluyormuş gibi gelirdi halbuki öyle değilmiş.Yine de olmayabilirmiş.Hayat her şeyi tecrübe ettiriyor insana. Nelere nelere özeniyorum. Hiç hamile kalamadım ben. O çubukta çift çizgiyi görmeye o kadar özeniyorum ki.Hatta kendime sözüm vardı dün kanda pozitif görseydim gidip bi test alıp yine de onda da görecektim. Allah her şeyin hayırlısını versin hayırsızı da hayırlıya döndürsün inşallah.

Sen böyle diyince duygulandim
Öyle deme bende cok dedim.. Allahim poztifte olsa 1 kere goreyim ama gorduğum her seferinde skntılar yaşadim.Demekki dedim pozitif gormek deģil saglikla ilerlemesi..
Sonrasi ayri bi stres..
Kan degerimin yukselmesini beklerken bi zaman sonra tekrar düsmesi icin dua ettim..
Umarim gorur ve saglikla sonuca ulaşiriz eksik dua etme.. ben ettim ve cok stres yaşadim. Dualarini hep tam ve guzel et..
sen boyle diyince otomatikman gozlerimden yaşlar akti vallahi..
Ben 29 yasindayim.. 5 senelik evliyim..
Esimin ilk tahlili cok kotuydu ama sora duzeldi cok sukur.. ama cok ugrastik onu yap bunu yap.. stres yapmadan ugrastik.. teslim olduk allaha.. herseyi iyi ama morfoloji yukselmiyordu. Tup denedik embroyllarimz oldu sükur. Morfoloji 2 ydi yine.

Kusura bakma yarana basmış oldum haklısın duamızı doğru ve tam etmemiz lazım ne istediğimize dikkat etmemiş lazım ama ne bileyim işte hamile kalabildiğini bilmek bile bi artıymış gibi geliyor bana :/ Bir de bizde eşimin tahlillerinde hiç bir sıkıntı yok şükür ama benim doğuştan rahim anomalim var yani rahmim yarım ve tek tüpüm var. Çok üzülüyorum eşim benim yüzümden baba olamıyor diye. İnanılmaz suçluluk hissettim dün de. Ama eşim rahatlattı beni.
İkimizin de yaşı müsait daha aynı yaşta evlenmişiz :) İlk yıl istemedik biz 1.5yıldır doktorlardayım. Tek avantajım gittiğim doktorun beni oyalamaması rahatsızlığımı erken öğrenmem oldu. Ama keşke o ilk yıl da deneseymişiz de bilemiyor insan.

Canim bize olmaz denmedi.. hemen de tup yapmak istemiyor insan.
Istanbulda yaşarken yaptirsaymisim simdi gidip gelmek maddi acidansa skntı oluyor..
Bizim sayi hiz vs hep iyiydi ama morfoloji bi duzelemedi ya da duzeldi biz gormedik biraktik bi zaman sora ama tüp bebekte gene 2 ydi.. fazla da israrci olmanin anlami yokmus demekki doğaldan olsun diye iyi ki yaptrmişim onlari denic3m simdi.. insallah bir can buluruz hepimiz aralarindan...
Kendini asla suçlama.. sorun eşindede olabilirdi.. boyle dusunursek suçlu cok bulunur.ama kendini asla sućlama.. kadinlar kendilerine pay cikarirlar ama icgüdüler hisler bunu da yaptirir insana bende olsam yapardim sanirim. Ama boyle dusunmemeliyiz.. nasil hallerde kalanlar var oluyor. Oldumi o bu bahane hic takma kafana.
Olucak allahin izniyle insallah. Evet ayni 24 ümde evlendim... esinle aranizdaki sevgi oldukca sagliginiz aģiz tadimiz oldukca guzelliklere gebe olur herşey..

Ağlayıp içinizi boşaltmışsınız. Şimdi artık önümüze bakma baştan başlama vakti. Ben negatif sonucu alında donup kaldım. Halbuki kendimi her ihtimale hazırlayarak gitmiştim. Bir süre donup kalmışım eşim öyle diyor. Kendime geldiğimde oturtmuşlar beni doktorlar başıma toplanmıştı. Özel bir hastanenin acilinde yaptırmıştım testi. Sonra 2 damla gözyaşım aktı bir daha da ağlayamadım. İçime attım inan ağlamak daha iyi yani. O günü hayatımın sonuna kadar unutamam herhalde. Şükür sizde toparlanmışsınız belki aynı süreçleri beraber yaşarız transfer vs

hepimiz ne zor şartlardan geçiyoruz. rabbım nasşp etsin hepimize. sağlıkla gelsn bebişler

merhaba nasılsınız ? nasıl gidiyor adetiniz ile birlikte gittiniz mi ?
Banada ocak ayına gün verdiler o yüzden sürecinizi merak ediyorum
Birde kan pıhtılasması yani fibrinojen yüksek çıktığı halde bana herhangi bir ilaç vermediler..
sizin adetle birlikte gittiğiniz süreçlerini bizimle de paylaşır mısınız ?
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin bebişinizi ve bu tür durumları bir an önce unutup yolunuza devam edin inşallah :)

Kizlar nabiyorsunuz.. sessizledi buralar :)
Bizler alacaģimizi almadik henuz sessizlemeyin yahu:)
Bende durumlar Aynı devam canım adet olmayı bekliyorum işte sonrası kontrole gidicem inşallah sıkıntı yoktur ben bi süre beklemeyi düşünenlerdenim hayırlısı bakalım

Reactions: H M
Bende durumlar Aynı devam canım adet olmayı bekliyorum işte sonrası kontrole gidicem inşallah sıkıntı yoktur ben bi süre beklemeyi düşünenlerdenim hayırlısı bakalım
El mahkum bekliyoruz. Bende 2nci adeti bekliyorum. Beklerken arada darlaniyorum ne zaman olcak nasil olcak diye ama sora mecbur bosveriyorum

El mahkum bekliyoruz. Bende 2nci adeti bekliyorum. Beklerken arada darlaniyorum ne zaman olcak nasil olcak diye ama sora mecbur bosveriyorum
Düşünüp kafa yoruncada değişmiyor canım malesef en güzeli akışına bırakmak çünki ne yaparsak yapalım zamanı gelince hersey bi düzen içinde oluup gidiyor hayırlısı diyelim dua edelim çok rabbim en güzelini bilir

Kizlar nabiyorsunuz.. sessizledi buralar :)
Bizler alacaģimizi almadik henuz sessizlemeyin yahu:)
İyiyim canım napıyorsun? Adet oldun mu?
Biz yarın bi araştırma hastanesi genetik bölümüne randevu aldık, oraya gidecegiz. Devlette yaptırabilirsem iyi olur, olmadı haftaya bir özel genetik lab da yaptıracagım. Sonra bekleyiş

Canim transfer ne zaman? Beninkisi 8i :)

Yok olmadim 20 gun kanamam olmustu zaten 1 hafta gcti ustunden doktora gidicem yine ne durumdayim diye.
Bende bitakim testler dusunuyorum ama devlette universiteye yonlendiriyor
Hasta olunca bi detayli hormon testi yapicsm goģs agrim var nedense. Pihtilasmayi filan sorucam doktora progestoron testi flan bu siralarda diger tedaviye kadar hepsine baktirmayi dusunuyorum yine. Benm kahverengi ufak akntmlarimda var. Diger adetm gelsinde bi duzen olusur. Sanirim oyle boyle derken 2 ay filan gecicek bu gidisle. Vakti ne zaman hayirliysa o zaman olsun insallah.biz doguda olunca ozel labarstuvar filan yok burda. Baska sehirede gidemem suan. Artik hayirlisi canim. Hangi testleri yaptiricaksin?

Canim ya seninde mi göğüs ağrın var benimde öyle bi tanesi çok ağrıyor korkuyorum da gitmedim de hiç böyle olursa gidicem bende

Degismiyor canim aynen de bazen aklima geliyor iste..

Canim ya seninde mi göğüs ağrın var benimde öyle bi tanesi çok ağrıyor korkuyorum da gitmedim de hiç böyle olursa gidicem bende
Sorma gercekten tek tarafli var bazen ikisinede vuruyor prolaktinimiz mi yukseldi acaba? O yuzden hormon testi vericem adet olunca bi. Olmassam gene vericem bi gider yaparim belki.

Sorma gercekten tek tarafli var bazen ikisinede vuruyor prolaktinimiz mi yukseldi acaba? O yuzden hormon testi vericem adet olunca bi. Olmassam gene vericem bi gider yaparim belki.
Hormon testi vermek aklıma hiç gelmedi canım ama bende ayrı gitsem onun için diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…