- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
Ne kadar hazırlasa da insan kendini umut çok güçlü içimizde olacağına o kadar inanıyoruz ve inandırıyoruz ki kendimizi dil ne söylerse söylesin yıkılıyoruz duyunca. Belki yine yenilcez ama hep deniycez napalım.. :) İnşallah canım hayırlı haberler veririz birbirimize :)Ağlayıp içinizi boşaltmışsınız. Şimdi artık önümüze bakma baştan başlama vakti. Ben negatif sonucu alında donup kaldım. Halbuki kendimi her ihtimale hazırlayarak gitmiştim. Bir süre donup kalmışım eşim öyle diyor. Kendime geldiğimde oturtmuşlar beni doktorlar başıma toplanmıştı. Özel bir hastanenin acilinde yaptırmıştım testi. Sonra 2 damla gözyaşım aktı bir daha da ağlayamadım. İçime attım inan ağlamak daha iyi yani. O günü hayatımın sonuna kadar unutamam herhalde. Şükür sizde toparlanmışsınız belki aynı süreçleri beraber yaşarız transfer vs
Allah yardımcınız olsun dua edin inşallah sağlıklıldır, mucizeleri yaratan Allah muhakkak bir kolaylık yaratacaktır..ağustosta tüp bebek deneyen ben(ttranslakasyon var bizde ve 3 evlat koydym mezara) şimdi normal yolla gene hamile kalmışım
allah ım ya yine hastaysa naparım
aklım başımda değil kızlar
translakasyon olup sağlıklı bebeği olan var mı
Allahım yardımcınız olsun..inşallah bu sefer korktuğunuz gibi sonuçlanmaz..kromozamal bir durum sanırım..siz umudunuzu kaybetmeyin hiç..ağustosta tüp bebek deneyen ben(ttranslakasyon var bizde ve 3 evlat koydym mezara) şimdi normal yolla gene hamile kalmışım
allah ım ya yine hastaysa naparım
aklım başımda değil kızlar
translakasyon olup sağlıklı bebeği olan var mı
Tavsiyen için teşekkür ederim canım.Canim ben ara vermeni tavsiye ederim bi kez transfer okdu negativ siger kez transfer iptal rahim cok kalindi sindi transferimi oldum bebisler benle :) en azindan ben oyle dusunuyorun:) test gunun pazartesi dananin kuyrugu kopucak :)
Insallah canim haberleselim :)Tavsiyen için teşekkür ederim canım.Yanlış yazmışım ben eylül ayında tüp bebek denedim 1 ay ara verdim bu ay sonu ikinci denemeyi yapmam gerekiyor çünki ilk neden yaşım 39 şubat ayında 40 olucam kısmetse. Almanyada yasiyorum 40 yasina kadar burada sosyal sigorta tup bebegin yarisini oduyor. Doktorum değerlendirelim bu süreyi dedi . Senin adına çok sevindim insallah pazartesi mutlu haberi alır ve bizimle paylaşırsın.
Merhaba canım sanırım tedavin başarılı geçmiş bende tüp bebek düşünüyorum erzurumda yaşıyorum yakup hoca ve bünyamin beyle kötü bir geçmişimiz var o yüzden pek güvenemiyorum sormak istediğim tedavi masrafları toplam ne kadar tuttu bunu ögrene bilirmiyim bebegini sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et canımErzurum araştırma hastanesinde yaptırdım ben.
MerhabaMerhaba canım sanırım tedavin başarılı geçmiş bende tüp bebek düşünüyorum erzurumda yaşıyorum yakup hoca ve bünyamin beyle kötü bir geçmişimiz var o yüzden pek güvenemiyorum sormak istediğim tedavi masrafları toplam ne kadar tuttu bunu ögrene bilirmiyim bebegini sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et canım
Yani bana 8 bine malolacak tşk ederim canım Duan için amin diyorum Allah razı olsunMerhabayakup hoca evet biraz gergin bir Dr ama Bünyamin bey çok iyiydi en azından ben kendi yaşadıklarımdan dolayı böyle düşünüyorum. Bize rapor çıkmadı malesef ki ama 3720 hastaneye, 122 tl Dr A, 3500 de ilaçlarım tuttu. Yani biz şehir dışından gidip orda 15 gün kaldığımız için bize biraz masraflı oldu açıkçası. 13 bin gitmiştir tahminimce. İki embriyo konuldu şuan ikizlerime hamileyim biri kız biri erkek. İkiside tuttu çok şükür darısı inşallah sizlere olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorum hep
Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahYani bana 8 bine malolacak tşk ederim canım Duan için amin diyorum Allah razı olsungözün aydın bu arada
Gunaydin canim.
Çok teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız..Allah razı olsun..iyi haberlerimi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..Gunaydin canim.
Aynenkar-emel ' e bolbol bol şanslar..
Rabbim insallah transferini hayirli saģlikli ona bi evlat eyler.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuş evlatlarına inşallahEvet pazartesi inşallah..Allahım bu sefer olumlu sonuç almamızı nasip etsin diye sürekli dua halindeyim..yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sürecin..Artık hakkımızda hayırlısı diyorum bundan sonrası için..
Öncelikle gecmiş olsun. Genetik testleri karyotip ve temel bazı kan pıhtılaşma testleri yapılması için tıbbı genetik bolumune gideceksiniz. Ben Zeynep kamile gitmiştim. Eşli olarak test yaptılar. Bunu drum ilk tüp bebek tutmayınca istemişti. Mtfhr geni homozigot cıktı yani hafif duzeyde kan pıhtılaşması varmış. İkinci tüpte iğne ve aspirin kullandım beş haftalık düşük oldu yiine. Ki embriyoma ngs yapılmıstı..Kızlar merhabalar bu formda Bi ara konuşulmuş tıbbi genetik ve Hematoloji bölümü ikisi arasında ki fark nedir ben mhrsden bakıyorum genetik için alınıyo hematoloji için alınmıyo istanbulda yaşıyorum farklı Bi ilde tüp bebek yaptırdım biri kimyasal biri embriyoya biyopsi yapılmış olmasına rağmen düştü doktor bana ve eşime genetik yaptıralım dedi istanbulda yaptırcam ama önce hangisine randevu alcaz nasıl Bi yol izlicez yardımcı olursanız sevinirim
Canım nasılsın nasıl oldun ? transferin gerçekleşti miÇok teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız..Allah razı olsun..iyi haberlerimi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..
Şuan hastanede su içip sıkışmakla meşgulüm..inşallah bebişlerimi sağlıcakla alıp evimizin yolunu tutacağız..
Çok teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız..Allah razı olsun..iyi haberlerimi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..
Şuan hastanede su içip sıkışmakla meşgulüm..inşallah bebişlerimi sağlıcakla alıp evimizin yolunu tutacağız..