Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hormon testi vermek aklıma hiç gelmedi canım ama bende ayrı gitsem onun için diye düşünmüştüm
Devlette aksam kadin doğum boş oluyor.
Bana yazin diyorum hormon vs. Yaziliyor.
Baya detayli bakiliyor. 3 4 ay gecmis oluyor hem bi hormonlarada bakalim.

Devlette aksam kadin doğum boş oluyor.
Bana yazin diyorum hormon vs. Yaziliyor.
Baya detayli bakiliyor. 3 4 ay gecmis oluyor hem bi hormonlarada bakalim.
Himm ben bi süre gidemem herhalde eşimin çalışma saatleri yüzünden akşam da gitsem acilde çok sıra vardı geçen gittiğim de acaba aile sağlığı merkezinde mi versem

Evet bu cuma günü adetimin 3.günü (1 kasım) dondurulmuş embriyo tedavisine başladım çok şükür..miyomlar gözüktü ama sorun etmediler..ilaçlara başladım..günde 3 kere estrofem..bebe aspirini ve folik asit var bir de..şimdilik başka ilacım yok..13 Kasım kontrol..nasipse 18 i pazartesiye de transfer dediler..bu süreçte bende elimden geldiğince çiğ badem, incir kurusu, nar suyu, kayısı gibi besinler tüketip beslenmeme dikkat edeceğim..bu sefer olacak bu iş ümidiyle motivasyonumu hep canlı tutuyorum ki gerçekten de ümitliyim..rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip edecek hayırlısıyla..

Canim transfer ne zaman? Beninkisi 8i :)
Ben 1 kasımda başladım..13 ünde kontrol..nasipse 18 inde transfer..siz daha erken başlanışsınız..benim opudan sonra adetimin gelmesi çok uzadı..o yüzden 2.adetin olması da sarktı..neyse geç olsun güç olmasın..hem benim için ara tatile denk gelmesi de ayrı güzel oldu..en azından rapor alsam bile seminer dönemine denk gelmiş olacak..

Peki kan pıhtılaşmasi için bisey verdiler mi bende fibrinojen 408 çıktı bilmiyorum sizin bilginiz vardır diye soruyorum hatta banu hanıma sordum oda şuanda herhangi bir ilaç veremeyiz dedi
Sanırım bebe aspirin belkide o ise yariyordur

Karyotip analizi istedi doktorumuz, bakalım yarın genetikci ne diyecek. Yazarım yine yarın, umarım devlette yaptırabilirim yas.
Hayırlısı ne zamansa, o zaman olsun canım 1 ay 2 ay farketmez artık.

Benim genetik testlerim temiz çıktı..pıhtılaşma ile ilgili herhangi bir sorunum yok..bebe aspirini rutin veriliyor diye biliyorum..pıhtılaşma ile ilgili ekstra ilaç vardır diye düşünüyorum..

Benim genetik testlerim temiz çıktı..pıhtılaşma ile ilgili herhangi bir sorunum yok..bebe aspirini rutin veriliyor diye biliyorum..pıhtılaşma ile ilgili ekstra ilaç vardır diye düşünüyorum..
ben genetik bir test yaptırmadım siz kendiniz randevuyla genetik bölümünden alarak mı gittiniz ?
Ben pıhtılaşma testini kan testi yani orada gördüm araştırdım
genetik herhangi bir test yaptırmadık eşimle

Son düzenleme:
Evet biz genetik testlerini kendimiz yaptırdık eşimle birlikte..tıp fakültesinde..pıhtılaşma sorunu o testlerden anlaşışıyormuş..belki bunu anlamanın başka yolları da vardır..orasını bilmiyorum..ancak bende öyle bir sorun yok..bu arada benim başarısız tüp bebek denemelerim ve kendiliginden oluşan düşüğüm olduğu için yaptırmıştık genetik testleri..

Ben esimle konuştum eğer geç değilse bizde yaptırmak istiyoruz.
Genetik bölümünden randevu alıp gitmek yeterli mi sadece başka herhangi bir şey istiyorlar mı?
Bu arada ocak ayına gün aldım ben genetik için geç mi?bilgi verebilir misin?

Merhaba, ben bu sabah genetik testlerim için kan verdim ilk kez. Hemen anlatıyorum araştırma hastanesinden randevu aldım önceden, tıbbi genetik bölümü. Gittik, kendi durumumuzu anlattık, eşime randevu almamıştık onun için de kayıt actırdılar. İkimize de karyotip analizi ve bana trombofili paneli testi yaptırdık. Kolay oldu, genetik bölümündeki doktor dosyamıza bile bakmadı. Trombofili paneli 45 günde, eşimin ve benim karyotip analizimiz de 2 3 ay içinde sonuçlanırmış.

Oo ne kadar uzun suruyor oyle.

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Ben Zeynep kamil hastanesine gidiyorum ocak ayı için gün aldık
İlk defa yaptıracağız çokta bilgimiz yok açıkçası sizin durumunuz nedir ilk defa mı daha once tüp bebek denediniz mi?

Bir kere tüp bebek denememiz oldu, pozitif sonuclandı, fakat malesef 8 haftalıkken kalbi durdu. Şimdi dondurulmus embriyoları transfer etmeden önce, genetik testlerimizi yaptırıyoruz. Öncesinde de 3 sene hiç hamilelik elde edemeden bir sebepsiz infertilite durumumuz vardı.
Sizin tüp bebege baslama nedeniniz nedir?

Benimde tüp bebeğe başlama nedenim aslında seninle aynı ..
Neredeyse 6 senedir hiç hamile kalmadım
eşimden kaynaklı morfoloji sayı hız sorunlarımız vardı.Varikosel ameliyatı oldu bir sene geçsin bir bakalım denildi bu sırada iğneler ilaçlar vesaire kullandı eşim fakat bir fakat faydasını görmedik
Bir mucize olur mu diye bir sene daha bekledim ama maalesef bir kere bile hamile kalamadım ..
İlk defa deneme olduğu için hep kafamdan diyorum ya benimki tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…