Kacinci gunun transferinin?Amin cümlemizin canım. Çok teşekkürler. Şükür bugün daha iyi gibiyim.Sevgiler
Canım nedenini bilsek belki iyiki olmamış derdik ama işte biz kuluz ötesine gecemiyoruz hayr olan birşey olduğunu bilmemiz bizim için en güzeli çok zor daha kısa bi süre önce yaşadım ama elden birşey gelmiyo ağlama diyemem içini bosalt ama kendini fazla yipratma nolurOLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
Ayy ben bile nasıl heyecanlandım senin içinÇok şükür ben de transfer işlemlerine bu cuma başlayacağım inşallah adetimin 3.günü ile birlikte..bir aksilik çıkmazsa..inşallah ağustosta başlayan bu tüp bebek tedavim kasımda mutlu sonla sonuçlanır..bu sancılı ve stresli süreç sonunda son aşamaya geliyor..ayyy şimdiden çok heyecanlandım..
Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksın,ağustosto 3.tedavim negatif sonuçlanmıştı donmuşlar var bu ay tekrar transfer olacağım inşallah bu sefer nasip olur..Çok şükür ben de transfer işlemlerine bu cuma başlayacağım inşallah adetimin 3.günü ile birlikte..bir aksilik çıkmazsa..inşallah ağustosta başlayan bu tüp bebek tedavim kasımda mutlu sonla sonuçlanır..bu sancılı ve stresli süreç sonunda son aşamaya geliyor..ayyy şimdiden çok heyecanlandım..
Aa canim uzulme lutfen bak bizimde olumsuz oldu.. ama guclu olucağiz devam edeceģiz bizde kucaģimiza alacğiz.. kendini birskma..OLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
Malesef denilecek hiç bir şey yok, üzülme desek boş.. ama yalnız degilsin, nedenini lütfen sorgulama, bazı şeyleri ne kadar sorarsak soralım net bir cevabını alamıyoruz. Pes etmeyecegiz, dogru zamanı degilmiş demekki diyip bir sonraki adımın hayalleriyle yaşayacağız bir süre dahaOLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
Bende en kisa surede 2nciye baslamak istiyorum elimden geldigince uzatmak istemiyorum.. insallah hepimiz icin hayirlisi olur. 2 adet dönemi sorasi istiyorum bakalim Rabbim buyuk O da dilemisse olur..
Inan bende soğumadan istiyorum.Canım ben de ara vermeyecegim. Bir yola çıktık bakalım, maddi olarak büyük bir sorun olmadıgı sürece, sonuc alana kadar devam etmek istiyorum. artık bir süre sıkacağız kemerleri, ne yapalım. Sanki araya vakit girerse, odak noktam ve motivasyonum düşer, olumsuzlugu iyice içselleştiririm gibi geliyor
Neden diye sormanın bir faydası yok maalesef. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Bizim göremediğimiz bir sebebi var, zamanı değilmiş deyip önümüze bakmaktan başka elden birşey gelmiyor. Bir vakti var mutlaka, bizlerde anne olacağız. Elimizdeki imkanlar dahilinde sonuna kadar mücadele edeceğiz inşallah. İlk günler kabullenmek çok zor ama insan zamanla kabulleniyor. Lütfen kendinizi hırpalamayınOLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
Tabiki denemeye devam edeceģiz.. :)Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Doktorumla konuştum serum vericem dedi nedir ne değildir bilmiyorum. 3 yıllık evliyim ama yaşım genç. Dünkü hali gözlerim şişene kadar ağlasam da şükür atlattım. Rabbim nasip ederse biz gücümüz yettiğince denemeye devam edeceğiz. Allahım çok aratmasın,imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah.
Evet elimden gelen her şeyi yaptım olmayınca olmuyor nasip olacak evvela. Ama nasibimizin peşinde koşmaya da devam edicem. Doktorum bu adetin değil bi sonraki adetinle gel dondurulmuşlarla devam edelim dedi bilmiyorum erken mi yoksa peş peşe denemeli miyim. 27 yaşındayım çevremde yakın arkadaşlarımın bi yarısı daha evlenmedi bi yarısı anne oldu tam ortadayım :))Tabiki denemeye devam edeceģiz.. :)
Aģlayip icini dökmüşsün. Şimdi artik kendine planlar yap artik.. yaşin kac peki.
Ben 5 senelik evliyim.
Aa gidicekmisin diger adetinle. Ne guzel..Evet elimden gelen her şeyi yaptım olmayınca olmuyor nasip olacak evvela. Ama nasibimizin peşinde koşmaya da devam edicem. Doktorum bu adetin değil bi sonraki adetinle gel dondurulmuşlarla devam edelim dedi bilmiyorum erken mi yoksa peş peşe denemeli miyim. 27 yaşındayım çevremde yakın arkadaşlarımın bi yarısı daha evlenmedi bi yarısı anne oldu tam ortadayım :))