Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

OLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..

Canım nedenini bilsek belki iyiki olmamış derdik ama işte biz kuluz ötesine gecemiyoruz hayr olan birşey olduğunu bilmemiz bizim için en güzeli çok zor daha kısa bi süre önce yaşadım ama elden birşey gelmiyo ağlama diyemem içini bosalt ama kendini fazla yipratma nolur

Ayy ben bile nasıl heyecanlandım senin için Güzel haberlerini bekliyoruz. Sürecini dualarla takip edecegim

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksın,ağustosto 3.tedavim negatif sonuçlanmıştı donmuşlar var bu ay tekrar transfer olacağım inşallah bu sefer nasip olur..

Aa canim uzulme lutfen bak bizimde olumsuz oldu.. ama guclu olucağiz devam edeceģiz bizde kucaģimiza alacğiz.. kendini birskma..
Agla dök icini ama hayirlisi sagliklisi olsun insallah lutfen cok yiprstms kendini..

Malesef denilecek hiç bir şey yok, üzülme desek boş.. ama yalnız degilsin, nedenini lütfen sorgulama, bazı şeyleri ne kadar sorarsak soralım net bir cevabını alamıyoruz. Pes etmeyecegiz, dogru zamanı degilmiş demekki diyip bir sonraki adımın hayalleriyle yaşayacağız bir süre daha allah yüzümüzü elbet güldürecek.

Bende en kisa surede 2nciye baslamak istiyorum elimden geldigince uzatmak istemiyorum.. insallah hepimiz icin hayirlisi olur. 2 adet dönemi sorasi istiyorum bakalim Rabbim buyuk O da dilemisse olur..

O kısacık hamilelik tecrübemde, bebegimize hamile olmayı çok sevmiştim bazen cok iyiyim, vardır bir hayır diyip önüme bakıyorum, ama bazen de içim öyle bir tuhaf oluyor ki. Sanki eksik gibi hissediyorum. Halbuki sadece 8 haftalık hamileydim. Ne kadar da alışmışım hemen

Bende en kisa surede 2nciye baslamak istiyorum elimden geldigince uzatmak istemiyorum.. insallah hepimiz icin hayirlisi olur. 2 adet dönemi sorasi istiyorum bakalim Rabbim buyuk O da dilemisse olur..

Canım ben de ara vermeyecegim. Bir yola çıktık bakalım, maddi olarak büyük bir sorun olmadıgı sürece, sonuc alana kadar devam etmek istiyorum. artık bir süre sıkacağız kemerleri, ne yapalım. Sanki araya vakit girerse, odak noktam ve motivasyonum düşer, olumsuzlugu iyice içselleştiririm gibi geliyor

O kısacık hamilelik tecrübemde, bebegimize hamile olmayı çok sevmiştim bazen cok iyiyim, vardır bir hayır diyip önüme bakıyorum, ama bazen de içim öyle bir tuhaf oluyor ki. Sanki eksik gibi hissediyorum. Halbuki sadece 8 haftalık hamileydim. Ne kadar da alışmışım hemen
[/QUOTE]
Ahhh canım öyle iyi anlıyorum ki bende çok zor şeyler yaşadım 2kere kaybettim bebeğimi, 3tedavide direk negatif aldım, şimdi 4.ye bir umut başlıyorum vazgeçemiyorum başka çaremde yok tüp tedavisinden başka, azcık ucundan tattım annelik duygusunu şimdi olması için elimden geleni yapacağım, yapacaksın lütfen üzülme toparlan yine başla

Inan bende soğumadan istiyorum.
Sıkacagiz dedigin gibi kemerleri.. girdik yola dondurduk ettirdik.
Benim betam dun 23 tu temizlendi artik cok sukur.. biraz kendimi toparlayip önumuzu bi gorelim tekrsr insallah istiyorum.
Umitsizlik yok insallah

Neden diye sormanın bir faydası yok maalesef. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Bizim göremediğimiz bir sebebi var, zamanı değilmiş deyip önümüze bakmaktan başka elden birşey gelmiyor. Bir vakti var mutlaka, bizlerde anne olacağız. Elimizdeki imkanlar dahilinde sonuna kadar mücadele edeceğiz inşallah. İlk günler kabullenmek çok zor ama insan zamanla kabulleniyor. Lütfen kendinizi hırpalamayın

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Doktorumla konuştum serum vericem dedi nedir ne değildir bilmiyorum. 3 yıllık evliyim ama yaşım genç. Dünkü hali gözlerim şişene kadar ağlasam da şükür atlattım. Rabbim nasip ederse biz gücümüz yettiğince denemeye devam edeceğiz. Allahım çok aratmasın,imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah.

Tabiki denemeye devam edeceģiz.. :)
Aģlayip icini dökmüşsün. Şimdi artik kendine planlar yap artik.. yaşin kac peki.
Ben 5 senelik evliyim.

Tabiki denemeye devam edeceģiz.. :)
Aģlayip icini dökmüşsün. Şimdi artik kendine planlar yap artik.. yaşin kac peki.
Ben 5 senelik evliyim.
Evet elimden gelen her şeyi yaptım olmayınca olmuyor nasip olacak evvela. Ama nasibimizin peşinde koşmaya da devam edicem. Doktorum bu adetin değil bi sonraki adetinle gel dondurulmuşlarla devam edelim dedi bilmiyorum erken mi yoksa peş peşe denemeli miyim. 27 yaşındayım çevremde yakın arkadaşlarımın bi yarısı daha evlenmedi bi yarısı anne oldu tam ortadayım :))

Aa gidicekmisin diger adetinle. Ne guzel..
Benimde bi duzene girsinde insallah 1 2 aya toparlanip yapmak niyetim insallah.o sirada siskinligimi atmak biraz bedenime ruhuma iyi gelecek seyler yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…