Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sağlığını etkilemicek en doğru tedavi olsun rabbim ehli doktorlarla karşılaştırsın çok yormadan sonuçlandırsın inşallah

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sağlığını etkilemicek en doğru tedavi olsun rabbim ehli doktorlarla karşılaştırsın çok yormadan sonuçlandırsın inşallah
Canjm 131 e düsmüs.. cuma beta vericem
Doktorum kendini sınirlandirilmis olabilir kendiliginden atabilir vucudun dedi.
Hastanedeki doktorda dış gebelik gibi durmuyor dedi.

Canjm 131 e düsmüs.. cuma beta vericem
Doktorum kendini sınirlandirilmis olabilir kendiliginden atabilir vucudun dedi.
Hastanedeki doktorda dış gebelik gibi durmuyor dedi.
Ohh hadi inşallah canım ☺bende verdim bugün yarın alcam sonucu bakalım inşallah benimkide sıfırlanmıştır da bi daha gerek kalmaz☺

Ya bu hormon cok tuhaf gercekten kolay kolay atamiyor vucut.. sanirim aceleci davraniyoruz.
Aynen canım önce pozitif görmek için değer yuksek çıksın diye uğraşırdık şimdi sıfırlasın diye rabbimin yarattığı bi düzen var mutlaka hayatta olduğumuz sürece herşeyi yaşayarak öğreniyoruz rabbim hayırlısından sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda gönlümüzce versin inşallah

Bugun damar bulamadiklari icin 6 kez igne sokup cikardilar.. ustum basim kan oldu.beceriksizliklerindende bulamadilar.. kollarim cok aciyor. Kan alma cabasi damar yolu icin deneme yapildi cikarildi kac kez bide..
Bugun gercekten kollarim cok aciyor..
Damarlar şisti.
Doktora kurtaj olmak istemiyorum ama muayene edip istişare edelim dedim hemsire gitmis hasta Rc olmak istemiyor gitmek istiyor demis.. doktora laf anlatmaya ugrastim bena sesini cok yukseltti benm kibar oldugumu gorunce yola geldi kendimi ifade edince ben. Ama muayeneden cikarken basti bana bi aglama sinirlerim cok bozulmus odaya gecip dakikalarca agladim.

Canım yaaağla içini boşalt ama kendini de çok yıpratma nolur gerçekten bazı hemşireler doktorlar öyle oluyo ama yapacakda bir şey yok onlarsız da olmuyo

Canım yaaağla içini boşalt ama kendini de çok yıpratma nolur gerçekten bazı hemşireler doktorlar öyle oluyo ama yapacakda bir şey yok onlarsız da olmuyo
Elimde degildi hickira hickira agladim.
Doktorda tup bebek yaptirmis bide düşün..
Gunlerdir kac hemsireye kac doktora yeniden yeniden kendimi anlatmaya calistim duygu bosalmasi oldu sanirim.Rabbim yardim etsin herkese.. saglik sihhat versin.

Elimde degildi hickira hickira agladim.
Doktorda tup bebek yaptirmis bide düşün..
Gunlerdir kac hemsireye kac doktora yeniden yeniden kendimi anlatmaya calistim duygu bosalmasi oldu sanirim.Rabbim yardim etsin herkese.. saglik sihhat versin.
Amiinn canım amiiin

Doga Delisi H M gultisssss kar-emel
Arkadaslar cok tesekkurler, yazdıklarınız beni çok aydınlattı, biraz da rahatlattı. Genetik testleri bir sekilde yaptırıp, içimizi rahatlatırız insallah. Ama 4 adet dondurulmuşum, pgt’siz. Ya nasip deyip, direk transfer edecegiz, ya da genetik sonuclar da çıkınca yeni döngüyle, sıfırdan, pgt’li sürece başlayacağız.
Embriyolog aradı dün beni, ben sizin yerinizde olsaydım bu dondurulmusları ziyan etmezdim dedi. Bazı şeylerde malesef net bir sekilde nedeni bilemeyiz dedi. En azından 1 kere daha denemelisiniz, eger dondurulmuslarla da birebir aynı süreci yaşarsanız (pozitif olup, sonradan kalp durması) o zaman PGT ‘li yeni sürece başlarsınız dedi. Bakalım ne yapacağız. Her sekilde 3 ay dinlenmedeyim, burada sizin sürecinizi takipte olacagım.
Hepiniz tek tek, iyi ki varsınız

Ah keske en başından pgt yapırsaydım diye biraz pişman oldum geriye dönüp keşke dememek lazım, kendimi suçlamak istemiyorum. Ama gercekten kürtaj ve o yıkım hissi de çok kötüymüş. 2 gün önce bebegin kalp atışı cok sağlıklı diyen doktor, 2 gün sonra mecburen bebek yerine materyal kelimesini kullanmaya başlıyor ya gözünün içine baka baka.. hala cok degisik hissediyorum.

Canim yine kalicaksin insallah.. belki ikincide cok daha guzeli olucak.. biz yonlendirmeyelim tabi sen icine sineni yap ama Rabbim nasip ettimi embriyonun kusuru filan kalmaz.. Rabbim cok buyuk insallah digerinde daha guzeli niyetiyle..

Canim yine kalicaksin insallah.. belki ikincide cok daha guzeli olucak.. biz yonlendirmeyelim tabi sen icine sineni yap ama Rabbim nasip ettimi embriyonun kusuru filan kalmaz.. Rabbim cok buyuk insallah digerinde daha guzeli niyetiyle..
Amin canım insallah. Sizler içime su serptiniz. Bu işte gercekten hiç bir şeyin garantisi yok, kesin nedeni de yok. Allah isterse oluyor, kısmet nasip degilse bir sekilde negatife dönüyor. İçimi biraz ferah tutmaya çalışacağım. Günlerdir inan uyku uyuyamıyorum, ki ben kendimi çok kaptırmadım ve temkinliyim, herseye hazırım diye düşünüyordum. Halbuki hemen de alışmışım hamilelik hissine
Senin de bugun yaşadıklarını okudum, umarım en kısa zamanda sıfırlanır beta degerin. Bir sonraki kan verme zamanı Cuma mı?

Allah ne derse o olur be gulum.inan o bitti demeden bitmiyor hicbirsey..
Cuma gunu kan vericem yukselirse devlet hastanesi ille kurtaj edicem dedi ama ben steril bulmadim hastaneyi.. gunlerdir muayene oldugum yere bisey sermekte aciz kaldilar.. herkesin alltan muayene oldugu yer sonucta.. bide 131 deger icin kurtajmi olunur? Parca alip patoloji gondercekmis yav kan pihtisindan ne cikacaksa geneldede bisey cikmiyor 1 ay sora sonucu.. rahim ince zaten.
Igneyi vurmucakmis yoksa.. baska illere gidicem olmassa baska carem kalmadi.. igneyi vurunmam sart olursa buraya yakin bi ile gidic3m.iş dolasiyla dogudayiz tup bebek yaptirdigim yer istanbyl. Insallah duserde kurtulurum

Embriyolog bencede doğruyu söylemiş dondurulmuşları deneyip olumlu olumsuz bitirmek en mantıklısı cünkü onlar çözülecek genetik bakılacak yeniden dondurulacak mutlaka kalitede düşüklüğe sebep olur. Beni de bugun aradılar 3 secenek var dediler
1.Dondurulmuşlar ile 3 adet geçmesi ile yeniden denemek
2.dondurulmuşları genetiğe göndermek sağlıklı çıkar ise devam etmek
3.sil baştan tedaviye yeniden başlayıp oluşacak embriyoları genetiğe göndermek

Maddi manevi 2 seçenek yorucu zor geliyor bu yüzden biz deneme yanılma yöntemi ile %50 şansımızı deneyip transfere karar verdik hayırlısı ile nasip olur.
Aynı süreci takip edeceğiz gözüküyor hakkımızda hayırlısı cnm

Bunların hepsi birer tecrübe canım. Benim ilk tedavimde toplam 4 embriyo oluştu. İlkinde 2 , ikincisinde 2 olacak şekilde hepsini transfer ettirdik. İlki taze, ikincisi dondurulmuştu. 4 taneden 1’i bile sağlıklı değil miydi diye düşünüyor insan ama demek ki o zaman vakti değilmiş o duyguları, zorlukları yaşamam gerekiyormuş. Yalnız değilsin bir çoğumuz aynı süreçleri yaşıyoruz. Sen şimdi kendini toparla, aklından olumsuz düşünceleri atmaya çalış. Olmaması için bir sebep yok sadece zamanını bekliyor. Rabbim en kısa zamanda evladını sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin inşallah

Evet sürecimiz tamamen aynı ilerliyor, 3 secegimiz var. Biz de senin yazdıgın sırayla 1.secenekle ilerleyecegiz gibi gözüküyor. Sıfırdan sürece başlamak gerçekten maddi manevi çok yorucu. İnsallah kısmetimizde dondurulmuslarla olumlu sonucu almak vardır.
Dondurulmuslarının kalitesi nasıl? Gerçi kalite ne kadar etkili hiç bilmiyorum, sonucta transfer yapılan da 5AA yazıyordu ama sonuç belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…