Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Diyorki kurtaj etmeden iģne vurmam.
Yatişimi yapacaklar gidicez birazdan degerim dusmeden birakmazlar buyuk ihtmal.

Ama canım daha görünürde birşey yok ki neyi kürtaj edecek özelde ki doktoru sevmedin mi canım onun gözetimi altında olsan devlete gitmesen

Canım benim ilk gittiğim prof. doktor ya dış gebelik yada iki taneymiş biri düşmüş biri kalmış demişti ikiside değilmiş ama en azından beklemişti değere göre belirlenmişti senin öyle olabilme ihtimalinden söz etmedi mi doktor

Allah hepimize güç versin. Gercekten cok zor bir süreçmiş şimdiki yol haritanız nasıl? Devam mı yoksa bir süre dinlenecek misiniz?
Bizden bir tane genetik test istedi doktorumuz, onu yaptıracagız. Eger onda bir sıkıntı çıkarsa, dondurulmuşlarımı da kullanmak istemeyeceklerdir

Sperm oldugu sürece hep şans var. Kendiliginden bile hamile kalmışsın, ne büyük mucize. Allah yolumuzu açık etsin. Umarım güzel sonuclar alacagız bir gün. Bizim de hayattaki sabrımız buymuş.

Ben de şimdi senin sürecini okudum, ben de çok üzüldüm. Dualarım seninle, son durumdan haberdar et lütfen

Reactions: H M
Kızlar bizden karyotip analizi diye bir genetik test istedi doktorum. İlk düşük bile olsa, nasip diyip geçmeden önce şu teste bir bakalım dedi. Dondurulmuş 4 tane embriyom var, fakat eger şu analizde bir sıkıntı varsa, dondurulmusları kullanmak yerine sürece sıfırdan başlayarak, embriyoları PGT’ye göndererek ilerlemek gerekebilirmiş. Umarım gerek kalmaz dondurulmuşlarım da elimden giderse, sıfırdan başlamak hem de bu sefer pgt masrafıyla bizi çok zorlayacaktır.

Elimde 2 kutu oksapar iğne kaldı (4000’lik).
İhtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim.

Canım o kadar üzüldüm ki gerçekten anlatamam,seni en başından beri takip ediyordum, aynı merkezde transfer olmuştuk,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamileliğin olur ve evladını kucağına alırsın...en içten dualarım seninle..Allah maddi manevi güç versin inşallah

Ben de pek anlamadım..165 e çıkmış beta hcg ile daha kese bile oluşmamışken, kalp sesi yokken neyi kürtaj edecek bu doktorlar? Ben bunu çok merak ettim..bekleyin bence..ki ben kalp sesini duyduğum halde artık yaşamıyor demelerine rağmen iki hafta sonra kürtaja ikna oldum..bence biraz daha bekleyin..başka doktora da görünün..

Inan kevgire döndüm. Habire kan aliniyor alttan bakiliyor hersey temiz deniyor tupler temiz deniyor gonderiliyor yazik degilmi bana ya devlete mecbur olmasam onunden gecmem ama ozelleri tek tek gezdm vuran yokk.. ya dis gebelik iyice tehlikeye girerse bana yazik degilmi yaa erkenken yapin iste biseyler.. doktor yarinki betama bakicakmis surekli farkli doktorlara laf anlatmaktan gina geldi hastanelerde yatip kalkmaktan biktim inanki.yatisim veriliyor imzali cikiyorum cunku sonuc yokk!!

Yarin ki doktor bakicak tahlil yapicakmis progestorona betaya bakicakmis.
3 tane doktor onayi ile igne vurulcakmis.
Yarin sonuclandi sonuclandi istanbula gidicem mecbur doktoruma kendi sagliğimi bu doktorlari keyiflerine birakmicam.

Kurtaji sundan yapicakmis rahime yakin biyere yerlestiyse temizlenebilirmis. Yani suan hicbi yerde tabiki gozukmuyor cunku deger dusuk.. bende degilse ne gerek var dedim igne vurulsun dedim.
Saģ tarafimda agri belirmeye basladi ama..
doktora bunu soyledigimde bana temiz kist filan yok diyor. Bide tek şey kanamaymis kanama olmasi kotuymus yani kanamada sanki gokten yagiyor :))

Canım senin en son ki betan kaçtı ki yani beta takibi sonucu mu bebeğin sağlıksız olduğuna karar verdiler

Ahhh canımm aynı şeyleri yaşadım kollarım morardı artık zorlanıyorlardı alamayıp diğer koluma geçiyorlardı ama şunu anladım biz gibi çok hastaları olmamış bence ki şu deyip tedavi yapamıyorlar en son kürtaj yapan doktorum kaç doktor değiştirsende nereye gidersen git bunu ancak bekleyerek çözeriz demişti gerçekten de öyle olmuştu başta dış gebelik şüphesiyle yatıp iğne olsaydım şu an ne durumda olurdum boş gebeliğe faydası olur muydu bilmiyorum rabbim yardımcn olsun inşallah çok uzamadan hayırla sonuçlandırsın...

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…