Ama canım daha görünürde birşey yok ki neyi kürtaj edecek özelde ki doktoru sevmedin mi canım onun gözetimi altında olsan devlete gitmesenDiyorki kurtaj etmeden iģne vurmam.
Yatişimi yapacaklar gidicez birazdan degerim dusmeden birakmazlar buyuk ihtmal.
Canım benim ilk gittiğim prof. doktor ya dış gebelik yada iki taneymiş biri düşmüş biri kalmış demişti ikiside değilmiş ama en azından beklemişti değere göre belirlenmişti senin öyle olabilme ihtimalinden söz etmedi mi doktorBenmde kanamam var maalesef.
Iģn3 vurulcak canm dia gebelik suphesi artti henuz yeniyken temizlenmesi iyi olur.
Degerim 165 olmus. Kanamayla rahim kalinligini atmisim. Rahim suan gayet ince gebelik olmasi gornurde cok zor.
Benm anlamadigim devletteki doktor illa kurtaj edicem dedi benm rahimde bsy yokki neden kurtaj ediyor ya igneyi vurun diye israr edicem
Allah hepimize güç versin. Gercekten cok zor bir süreçmişMalesef bende tüp bebek sonucu kalp atışı olmadığı için 26 eylülde zorunlu kürtaj oldum ve aynı senin gibi 2 3 gün anca lekelenme gibi yaşadım ve hala adet olmadım. Doktorum normal dedi kürtajdan 5 6 hafta sonra olursun normal adetini dedi bekliyorum. 7 yıl sonra pozitif görmek hamile olmak harika bir duyguydu ancak devam etmedi hakkımızda hayırlısı
Sperm oldugu sürece hep şans var. Kendiliginden bile hamile kalmışsın, ne büyük mucize. Allah yolumuzu açık etsin. Umarım güzel sonuclar alacagız bir gün. Bizim de hayattaki sabrımız buymuş.Bizdeki temel sorun eşimin sperm kalitesi düşük..ilk tedavimizde embriyo bile oluşturamadık, transfer iptal oldu..öbürlerinde embriyolar oluştu..Hepsi de negatif..embriyolara genetik yapılmadı..ancak biz eşimle ünv. hastanesinde genetik test yaptırdık kendimize..kendiliğinden hamile kalmamı da tüp bebek tedavilerinde kullandığım ilaçlara bağladı doktorlar..topu hep eşimin spermlerine attılar kolaya kaçıp.
Belki de öyle..eşimin spermleri gereken döllenmeyi sağlayamıyor döllenme sağlansa da gelişimi için yeterli gelmiyor olabilir..belki de başka sebepler var..bilmiyorum..ancak yaşımız elverdiği sürece denemeye devam..
Canim uzuldum bende cok sora gordum. Yazdim ama gormedin sanirim.Zor surecler geciriyoruz nabalim hayirlisi olsun nasip kismet.bazen hic olumsuzluk gozukmez sonu olumsuz olur bazende bi suru olumsuzlukla biseyler devam eder gider ne olcagni bilmessn. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
Canım o kadar üzüldüm ki gerçekten anlatamam,seni en başından beri takip ediyordum, aynı merkezde transfer olmuştuk,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamileliğin olur ve evladını kucağına alırsın...en içten dualarım seninle..Allah maddi manevi güç versin inşallahKızlar bizden karyotip analizi diye bir genetik test istedi doktorum. İlk düşük bile olsa, nasip diyip geçmeden önce şu teste bir bakalım dedi. Dondurulmuş 4 tane embriyom var, fakat eger şu analizde bir sıkıntı varsa, dondurulmusları kullanmak yerine sürece sıfırdan başlayarak, embriyoları PGT’ye göndererek ilerlemek gerekebilirmiş. Umarım gerek kalmazdondurulmuşlarım da elimden giderse, sıfırdan başlamak hem de bu sefer pgt masrafıyla bizi çok zorlayacaktır.
Canım Allah acil şifa versin..inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyorDiyorki kurtaj etmeden iģne vurmam.
Ben de pek anlamadım..165 e çıkmış beta hcg ile daha kese bile oluşmamışken, kalp sesi yokken neyi kürtaj edecek bu doktorlar? Ben bunu çok merak ettim..bekleyin bence..ki ben kalp sesini duyduğum halde artık yaşamıyor demelerine rağmen iki hafta sonra kürtaja ikna oldum..bence biraz daha bekleyin..başka doktora da görünün..Diyorki kurtaj etmeden iģne vurmam.
Canım sende pıhtılaşma yoktu oksaparı niye vermişlerdi kiElimde 2 kutu oksapar iğne kaldı (4000’lik).
İhtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim.
Ozeldeki o igneyi vurmuyormusAma canım daha görünürde birşey yok ki neyi kürtaj edecek özelde ki doktoru sevmedin mi canım onun gözetimi altında olsan devlete gitmesen
Inan kevgire döndüm. Habire kan aliniyor alttan bakiliyor hersey temiz deniyor tupler temiz deniyor gonderiliyor yazik degilmi bana yaBen de pek anlamadım..165 e çıkmış beta hcg ile daha kese bile oluşmamışken, kalp sesi yokken neyi kürtaj edecek bu doktorlar? Ben bunu çok merak ettim..bekleyin bence..ki ben kalp sesini duyduğum halde artık yaşamıyor demelerine rağmen iki hafta sonra kürtaja ikna oldum..bence biraz daha bekleyin..başka doktora da görünün..
Saģol canim Allah razi olsun Rabbim sanada tez vakitte guzellikler versinBen de şimdi senin sürecini okudum, ben de çok üzüldüm. Dualarım seninle, son durumdan haberdar et lütfen
Allah razi olsun canim insallah oyle tabi rabbim ne derse o olur elden bisey gelmez..Canım Allah acil şifa versin..inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor
Kurtaji sundan yapicakmis rahime yakin biyere yerlestiyse temizlenebilirmis. Yani suan hicbi yerde tabiki gozukmuyor cunku deger dusuk.. bende degilse ne gerek var dedim igne vurulsun dedim.Ben de pek anlamadım..165 e çıkmış beta hcg ile daha kese bile oluşmamışken, kalp sesi yokken neyi kürtaj edecek bu doktorlar? Ben bunu çok merak ettim..bekleyin bence..ki ben kalp sesini duyduğum halde artık yaşamıyor demelerine rağmen iki hafta sonra kürtaja ikna oldum..bence biraz daha bekleyin..başka doktora da görünün..
Canım senin en son ki betan kaçtı ki yani beta takibi sonucu mu bebeğin sağlıksız olduğuna karar verdilerKurtaji sundan yapicakmis rahime yakin biyere yerlestiyse temizlenebilirmis. Yani suan hicbi yerde tabiki gozukmuyor cunku deger dusuk.. bende degilse ne gerek var dedim igne vurulsun dedim.
Saģ tarafimda agri belirmeye basladi ama..
doktora bunu soyledigimde bana temiz kist filan yok diyor. Bide tek şey kanamaymis kanama olmasi kotuymus yani kanamada sanki gokten yagiyor :))
Ahhh canımm aynı şeyleri yaşadım kollarım morardı artık zorlanıyorlardı alamayıp diğer koluma geçiyorlardıInan kevgire döndüm. Habire kan aliniyor alttan bakiliyor hersey temiz deniyor tupler temiz deniyor gonderiliyor yazik degilmi bana yadevlete mecbur olmasam onunden gecmem ama ozelleri tek tek gezdm vuran yokk.. ya dis gebelik iyice tehlikeye girerse bana yazik degilmi yaa erkenken yapin iste biseyler.. doktor yarinki betama bakicakmis surekli farkli doktorlara laf anlatmaktan gina geldi hastanelerde yatip kalkmaktan biktim inanki.yatisim veriliyor imzali cikiyorum cunku sonuc yokk!!