Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bişey sormam lazım oksapar ve prolutex kullanıyorum daha öncesinde eczaneden ücretli aldık. Yazdıran var mı aranızda yani yazıyorsa kim yazıyor sağlık ocağı mı kadın doğumcu mu sadece?
Prolutexi hiç biri yazmıyor ücretli alacaksın,oksapar için sağlık ocağından rapor çıkartırsanız bir defa da birden fazla yazdırılaliyormuş demişti kadın doğumcu bana

Sağolasın canım amiiinn sendende güzel haberler alalım yarın inşallah...
63 e dustü.. Allahima sukurler olsun.. insallah 3 gun sora yin3 veric3m.. tamamen sifirlanir bidaha artmaz..
Sagliksiz ic gebelik gibi duruyor 0 i görmeden icim rahat etmicek tabiki..
Allahim herkesin yardimcisi olsun
Dualarinz guzel temennileriniz icin tsk ederim..
Doktorumla dedikki demekki bazen düşüncede sevinebiliyoruz.. igneye suanlik gerek yok insallah.. midem cok kotu olmustu dunden beri gecede rahatsiz etti epey.. kasiklarim belim ağridi korktum arttimi diye ama sanirim vucudum atmaya calisiyor ondan oldu mide bulantisi filan.
Haftaya yaptirdigimda sifiri gorurum insallah.. allah herkesin yardimcisi olsun..

İnşallah bu süreci bu şekilde atlatırsınız..bundan sonrakilerde ise böyle sorunlar yaşamazsınız..Büyük geçmiş olsun..Allahım inşallah tez zamanda kucağınızı sağlıcakla doldurur

Reactions: H M
İnşallah bu süreci bu şekilde atlatırsınız..bundan sonrakilerde ise böyle sorunlar yaşamazsınız..Büyük geçmiş olsun..Allahım inşallah tez zamanda kucağınızı sağlıcakla doldurur
Cok saģolunnnn.. Rabbim sizinde gonlunuze gore versin.. guzel haberler duyariz insallah hepimiz en yakin zamanda birbirimizden..

Ohh çok şükür canımm çok sevindim inşallah gönlünce olsun dualarimiz hep hayırlısı için..bende bugün doktoru aradım bi daha kan vermene gerek yok dedi şükür herhalde bi iki güne sıfırlanır

Reactions: H M
Canim atakan hoca ordaymis simdi bende yok canim nerde benim en erken aralikta

Canim bence senin sansin atakan hoca olmus ben opudayken transfer yapiyordu bjnyamin hoca iki tane 10 dakikada bitiryordu transferi onlarinda tutmadi zaten

Canim baya azmis nerde transfer oluyon raporsuz az baya
Ilk transferimiz boyleydi tabi ikinci ayni olmaz ama transfer ucreti cozdurme ucreti filan derken. Emsey hospital
Ben opu 5 + 3 bin ilaclar bide emrbiyolari dondurma 1 bucuk verdim baska seylerde vardi unuttjm suan hatirladigim kadariyla
.

INsallah canim ama ben bedenen iyi degilim neden bilmiyorum heryerim agriyor karnim kasıklarim.halsizlik.. hayir olur insallah

Ben Bursa dayım cnm, İstanbul da Brüksel tüp bebekte yaptırdık orada devam edeceğiz nasipse,

Rahim dinlendirmek cok onemli.. bence taze transfer mumkun mertebe yapilmamali.. insallah beklediginjz zamanlara değer
oyle haklısın canımda ben baya erteledim gündengüne derken insan sabırsızlanıyor birde ertelemek için hep bir bahane çıkıyor ondan korkuyorum yine birşseyler çıkar diye sen ne yapıcaksın canım çok üzüldüm seninde sorunlu gebelik sanırım ama hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden

Selamlar Ağustos transfer arkadaşlarım kimyasal sonucumdan sonra buraları bıraktım eşim biraz sosyal medyada okuyup araştırmamı yasaklamıştı Tekrar transfere hazırlandım dondurulmuşlarıma dün çözdürdüler 4 tanesini genetiğe gönderdiler yarın sonuç çıkacak transfer olacakmışım gibi gidecem merkeze eğer sonuç iyi gelirse transfer olucam bu kez herşeyi akışına bıraktım ananas kabak çekirdeği havuç hepsine veda ettim Kendimi strese çok aşırı sokmuştum ama yarın için saat azaldıkça heyecanım başladı yine sizle dertleşmek istedim dualarınıza beni de ekleyin lütfen Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Hadi inşallah hayırlısıyla bebişine kavuş canım sağlıkla sıhhatle...

İnşallah bu sefer herşey çok güzel ilerler ve süreç sonunda kucağınız dolar..güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…