Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar benim dondurulmuslarim hastanede sadece transfer ucreti odeyecegim transfer ucreti ne kadar bilgisi olan varmi. C chloen cnm cok uzuldum ama hayirlisi buymus demekten baska bisey gelmiyor insanin elinden.hayirlisiyla insallah gebe kalirsinda bu zor sureci unutursun

Kizlar benim dondurulmuslarim hastanede sadece transfer ucreti odeyecegim transfer ucreti ne kadar bilgisi olan varmi. C chloen cnm cok uzuldum ama hayirlisi buymus demekten baska bisey gelmiyor insanin elinden.hayirlisiyla insallah gebe kalirsinda bu zor sureci unutursun
Canım biz yaptırdığımız zaman
raporlu 5000
raporsuz 7500 demişlerdi

Evet sürecimiz tamamen aynı ilerliyor, 3 secegimiz var. Biz de senin yazdıgın sırayla 1.secenekle ilerleyecegiz gibi gözüküyor. Sıfırdan sürece başlamak gerçekten maddi manevi çok yorucu. İnsallah kısmetimizde dondurulmuslarla olumlu sonucu almak vardır.
Dondurulmuslarının kalitesi nasıl? Gerçi kalite ne kadar etkili hiç bilmiyorum, sonucta transfer yapılan da 5AA yazıyordu ama sonuç belli.
İnşallah canım güzel sonuçlar alırız. dondurulmuşların kalitesi güzel, yanlış hatırlamıyorsam 3 tanesi en iyi kalite 2 tanesi de bir altıydı. 5.gün embriyosu 5 tanesi de,

siz nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi hangi şehirde

Canım ilaçlar hariç özel hastaneye ödediğimiz ücretdi ama şöyle söyleyim raporumuz vardı 10 bin ödedik raporsuz 15 bin gibi muhtemel
Zeynep senin durumunla benmki cok benziyor ya okudumda gecmisi.. bende senin gibi adet oldum degerim yukselmeye basladi durumumuz cok benziyor yahu
Benmde suan kanamam var.. seninki gibi inis cikis bendede oldu

Esnmstf Esnmstf canim merhaba bebisler nasil. Canim sana birsey sorcam senin transferini atakan hocami yapmisti
Çok şükür iyiler teyzesi 😊 bi kız bi erkek bekliyorum hayırlısıyla. Evet canım atakan hoca yapmıştı çok özenerek transferimi yapmıştı yarım saat sürdü ortalama. Naptın sen transfer olmadın mı daha?

Çok şükür iyiler teyzesi 😊 bi kız bi erkek bekliyorum hayırlısıyla. Evet canım atakan hoca yapmıştı çok özenerek transferimi yapmıştı yarım saat sürdü ortalama. Naptın sen transfer olmadın mı daha?
Oy maşallah Rabbim bize de nasip etsin bende beklemedeyim.Rahmimdekine can ver Allahım🙏🏻

Zeynep senin durumunla benmki cok benziyor ya okudumda gecmisi.. bende senin gibi adet oldum degerim yukselmeye basladi durumumuz cok benziyor yahu
Benmde suan kanamam var.. seninki gibi inis cikis bendede oldu
Aynen canım o yüzden ben gibi olduğu için sana bekle dedim çünki bana kendi doktorum harici hiç bi doktor iğne önermedi beklemekten başka çare yok demişlerdi bugün ki sonucum da şükür 9 çıkmış :)

• Beğen
Reactions: H M
Aynen canım o yüzden ben gibi olduğu için sana bekle dedim çünki bana kendi doktorum harici hiç bi doktor iğne önermedi beklemekten başka çare yok demişlerdi bugün ki sonucum da şükür 9 çıkmış :)
Ayy ne guzel.. bende gorsem o degeleri :KK43:

İnşallah canım yaa bu ana gelmek için çok zor günler geçirdim 😔ama inşallah hayırlısıyla tekrar rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Canm dondurmustum hesabimi.. tanik olamadim ama sende cok zorluk cekmissin..
Gecmisi o yuzden okudum.. cok sukur ki gecti.. bende yarin tahlilim var insallah geri yukselmez ya
Dilerimki kalbimden en guzeli olsun senin icin tum arkadaslar icin..

Canm dondurmustum hesabimi.. tanik olamadim ama sende cok zorluk cekmissin..
Gecmisi o yuzden okudum.. cok sukur ki gecti.. bende yarin tahlilim var insallah geri yukselmez ya
Dilerimki kalbimden en guzeli olsun senin icin tum arkadaslar icin..
Sağolasın canım amiiinn sendende güzel haberler alalım yarın inşallah...

• Beğen
Reactions: H M
Cok sagol canım. Umarım güzel günler bizi bekliyordur 🙏
Ben de bugun sordum dondurulmus transfer ücretini, 3750 dediler

İnşallah canım güzel sonuçlar alırız. dondurulmuşların kalitesi güzel, yanlış hatırlamıyorsam 3 tanesi en iyi kalite 2 tanesi de bir altıydı. 5.gün embriyosu 5 tanesi de,

siz nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi hangi şehirde
Ah cok iyi, benim de seninkiler gibiydi sanırım. 2 tane 5AA 2 tane 4AB yazıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam, hepsi 5.gün. İnsallah güzel olacak, biraz içimi ferahlatmaya başladım. Bugun tam 1 hafta oldu kürtaj olalı.

İstanbuldayım canım ben, memorial bahcelievlerde tedavi görüyorum. Sen?

Kızlar bişey sormam lazım oksapar ve prolutex kullanıyorum daha öncesinde eczaneden ücretli aldık. Yazdıran var mı aranızda yani yazıyorsa kim yazıyor sağlık ocağı mı kadın doğumcu mu sadece?

X