Maşallah..üçünüz de inşallah bayram hürmetine transfer sonucunuz da bayram tadında gerçekleşir..hepimiz için ağustos ayı bayram havasında geçer inşallah..hadi inşallah 3 kişi olduk aynı anda opu olacak inşallah döllenme ve transfer de çok güzel gecer ve hemen olur herşeyin hayırlısı inşallah
Evet cnm ilk. Hep normal olcak inancındaydım oyüzden hiç araştırmadım bilmiyorum aşamaları herkese bişeyler soruyorum. Allah yardımcımız olsunİnsallah genetikten sağlıkla gelir embriyolar. Ama sayın şu anda çok iyi bence, masallahın var. Hiç canını sıkma sen.
İlk tüp bebek denemen mi?
Canim transferim oldu bugun 4tane 3 gun embrionu :) 20 kan tahlil gunum gunler nasil gecicek bilmiyorumMaşallah..üçünüz de inşallah bayram hürmetine transfer sonucunuz da bayram tadında gerçekleşir..hepimiz için ağustos ayı bayram havasında geçer inşallah..
amin inşallah amin olacak ya kızlar. nedense içim umut dolu=) şimdi iğneyi bekliyorum elim hiçbirşeye gitmiyor is güç bayram temizliği hiçbirşey yapmadım =))))Maşallah..üçünüz de inşallah bayram hürmetine transfer sonucunuz da bayram tadında gerçekleşir..hepimiz için ağustos ayı bayram havasında geçer inşallah..
4 tane mi koydular yasal mı? ya hepsi tutarsa =)Canim transferim oldu bugun 4tane 3 gun embrionu :) 20 kan tahlil gunum gunler nasil gecicek bilmiyorum
Cnm gerçekten iyi bi sayımı 10. Herkesten 15 20 yumurta toplanmış bende üzülüyodum. Kalite önemli gerçide. İyi olur inşallah. Şuraya yazan okuyan herkes hayırlısı ile kavuşur bebeklerine.İnsallah genetikten sağlıkla gelir embriyolar. Ama sayın şu anda çok iyi bence, masallahın var. Hiç canını sıkma sen.
İlk tüp bebek denemen mi?
Ne güzel işte son aşamaya gelmişsiniz..bundan sonrası en tatlı bekleyiş..ben daha adet olacağım da yumurta büyüteceğim de toplanıp döllenecekler de transfer olup sizin geldiğiniz aşamaya geçeceğim..emin olun şuan sizin yerinizde olmayı ne çok isterdim..Canim transferim oldu bugun 4tane 3 gun embrionu :) 20 kan tahlil gunum gunler nasil gecicek bilmiyorum
Ben de öyleyim, ilk seferim. Bizde 4 senedir hiç gebelik oluşmadı. Kısmet tüp bebekmiş. İnsallah güzel sonuclar alacagızEvet cnm ilk. Hep normal olcak inancındaydım oyüzden hiç araştırmadım bilmiyorum aşamaları herkese bişeyler soruyorum. Allah yardımcımız olsun
Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta 10 güne adet olunuyordu..Kızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor ortalama?
Allahım inşallah o güzel gönlünüze verir, emeklerinizin karşılığını bu sefer fazlasıyla alırsınız..dualarım sizlerle..en güzel haberlerinizi almayı bekliyorum..Kizlar internet sorunu yuzunden direk yazamiyorum canim burda yasalmos ben bakudeyim... donor uygulandi... ben iki dusunuyodum doktor sansa birakmayalim 3 yapalim demisti daha sonra transfer sirasinda embriologa sorunca kac donmisum kaldi falan biri dah avardi dedim 4 koyduk dedi :) donor oldugu icin bu kadar fazla oldu canim inanin 2 yildir ugrasiyoruz ve 6 aydan kisa surede 3 cu tup bebebk beklemenin ne demek oldugunu umitsizligi benden iyi kimse bilemez.. herdefasinda hersey cok guzelken toplanan onca 26:28 yumurtadan bi tane bile saglikli embriom olusmamisti artik son careyi denedik maddi manevi fiziken cok yiprandik fazla yumurta dolayisiyla ohss riski falan derken artik biktim ve oluccaksa boyle olsun dedim sonucta benim karnimda benim canim olucak dedim ve esimide ikna edip bu yola girdik beklemenin yillarla zaman ve para kaybinin gereksiz oldugunu dusundum sonucta ortada genetik bi sorun varsa (yumurtalarda delik gibi bisey var) bu hayatimin sonuna kadar boyle olucakti tek temennim guzel saglikli blir evladimin olmasi, 4unde tutm korkusu bende de var sordugumda ileri zamanda hepsi esit sekilde buyuyemez kese gorunumden sonra en iyi ikisini saklar digerlerini ala biliriz tabii boyle bisey dusunmek bile istemiyorum suan dordude benim coxuklarim sonucta aralarndan secip ikisinin hayat sansini elinden alamam umarim en fazla ikisi en az birisi tutunur :)
ben de 23.00 olmadi ama 22.50 de yaptim=) hayırlısı inşallahŞimdi yaptim çatlama iğnemi.
Hepimiz için hayırlısı
Amin canim herkes icin dua ediyorum yasamayan bilmez yollarda orda burda gezib tozarak hatda bazen istemeyerek sans eseri hamile kalipta 9 ay nassil gectiginden bibaher o kadar kadin varken sadece bi umut icin kucucuk bi kese pit pot atan bi kalp 9 ay sonrasi hayatimizi zindan eden kucuk bi yaramaz icin varimizi yogumuzu tum hayatimiizi ortaya koyup her sey ona gore planloyoruz :)
inşallah herşey gönlünce gönlümüzce olsun baküde oturmuyorsun normalde di mi ? donor için gittin sadece tabi cnm sonuçta senin içinde buyucekler =) içimden ne geçti biliyor.musun senin için üçüzAmin canim herkes icin dua ediyorum yasamayan bilmez yollarda orda burda gezib tozarak hatda bazen istemeyerek sans eseri hamile kalipta 9 ay nassil gectiginden bibaher o kadar kadin varken sadece bi umut icin kucucuk bi kese pit pot atan bi kalp 9 ay sonrasi hayatimizi zindan eden kucuk bi yaramaz icin varimizi yogumuzu tum hayatimiizi ortaya koyup her sey ona gore planloyoruz :)
selam opu öncesi ne tavsiyesi verdilerŞimdi yaptim çatlama iğnemi.
Hepimiz için hayırlısı
Bizde şehir dışından gelyrz şu an yoldayız. Bizim görünürde pek bi sorun yok biAminn teşekkürler cnm.benim bu 3 denemem eşim şiddetli oligoazosperm bende pkoluyum.bizde şehir dışından git gel yapıyoruz doktorumuz Özge hanım,vardır herşeyde bir hayır Gökalp bey vesile olucak belki sizede,sizin sorununuz nedir? umarım hepimiz için herşey güzel olur
Ay hadi inşallah pozitif olurrAselhannn ben de Özge hanım ın hastasıyım . Şuan memnunum doktorumdan . Bizde de sıkıntı sperm sayı ve hareketlilik . 4. Denemem bu benim de . Daha öncekiler devlette olmuştu . Transfer oldum şuan sonuç bekliyorum . Bugun transfer günü ile birlikte 7.günüm
Burda ailevi arkadasimiz var cok misafir perverler test sonrasi donucem ay yapma yas 2 olsa yeter :)inşallah herşey gönlünce gönlümüzce olsun baküde oturmuyorsun normalde di mi ? donor için gittin sadece tabi cnm sonuçta senin içinde buyucekler =) içimden ne geçti biliyor.musun senin için üçüz