92 den 57 ye dusmustü 116 oldu 12 saat soraki deger 141 yarin bidaha ver bakalim dedi doktorum ona gore gel ben yapaym igneni dedi bende istanbula gelemem simdi dedim ozele gitsem dedim oda olurdedi guvendigin bi doktora git dedi.Şimdi değerin kaç senin ne diyorlar doktorlar
Bana istermisin diyen olmadiki.. apar topar yatis yaptilar habire kan aldilar herseyime A dan Z ye baktilar. Ultrasonda bakildi tuplere filan yani daha belirsiz bisey elbette bir surceme girdi gitti boyle yuvarlaniyor.. sonum hayir olsun belirsizlik cok kotu.. bende kafayi yicem bu gidisle :))Canım ben kaç dr değiştirdim kendi doktorumla telefonla görüşebiliyordum o hep dış gebeliktir git hastane ye yatışını yap diye ısrar etti ama konyadaki doktorlar dış gebelik bile olsa daha belli olmaz ancak değerinin 1000 2000 arası olduğu zaman kese rahimde görünmez ise o zaman dış gebelik kesinleşir dediler doktorun biri acile gitmiştim kanamam vardı istersen yatış yapabilirim dedi ama ben istemedim bekledim çünki beta ya göre değerlendircekleri için yatsam da bir şey yapmıcaklardı iki günde bir kan verip takip ettik sonra kese görünmesi gereken değer olunca muayeneye gittim
Canım dış gebelik değilse eğer o iğne sıkıntı vermez mi peki onu sorsan çünki daha değerin çok düşük o iğne normal boş gebelikse eğer onada etki eder mi kendi doktoruna sor canım onuBana istermisin diyen olmadiki.. apar topar yatis yaptilar habire kan aldilar herseyime A dan Z ye baktilar. Ultrasonda bakildi tuplere filan yani daha belirsiz bisey elbette bir surceme girdi gitti boyle yuvarlaniyor.. sonum hayir olsun belirsizlik cok kotu.. bende kafayi yicem bu gidisle :))
Ama cok artinca da isin icinden cikilmiyor. Doktorumla konustum yarin artisin ii olursa bekleyelim dedi ama ben isteniyorum yaCanım dış gebelik değilse eğer o iğne sıkıntı vermez mi peki onu sorsan çünki daha değerin çok düşük o iğne normal boş gebelikse eğer onada etki eder mi kendi doktoruna sor canım onu
Ben en son bekleyelim dediğinde peki dış gebelikse sıkıntı olmaz mı dedim dış gebelikte değerler 6000 lerde olduğu zaman sıkıntıya girer daha değerin düşük 1000 2000 olduğu zaman kese görünmezse zaten o zaman o değeri beklemeden müdahele ederiz demişti bence bekle canım ama eğer o iğne boş gebelikte de işe yarıyor ise onu bilememCanım dış gebelik değilse eğer o iğne sıkıntı vermez mi peki onu sorsan çünki daha değerin çok düşük o iğne normal boş gebelikse eğer onada etki eder mi kendi doktoruna sor canım onu
Beklesem ne olacakki.. senin kese ne zamab gozuktu?Ben en son bekleyelim dediğinde peki dış gebelikse sıkıntı olmaz mı dedim dış gebelikte değerler 6000 lerde olduğu zaman sıkıntıya girer daha değerin düşük 1000 2000 olduğu zaman kese görünmezse zaten o zaman o değeri beklemeden müdahele ederiz demişti bence bekle canım ama eğer o iğne boş gebelikte de işe yarıyor ise onu bilemem
Canım evet o bekleme süreci çok zor ama umutlarla yola çıkıyoruz acaba mı ki var mı kiler oluyo hep doktorlar çok şaşkındı benim durumuma o yüzden bilinmediği için hep beklendi bunu ancak bekleyerek anlıcaz demişti hatta benim iki kese vardı şaşkınlığımı üzüntümü sen düşün tek embriyo transferi ama iki kese işte nasip olsaydı mucize olcaktı olmayınca da olmuyo o yüzden sakinliğini koru dua et hayırlısıyla sonuçlandırsın rabbimAma cok artinca da isin icinden cikilmiyor. Doktorumla konustum yarin artisin ii olursa bekleyelim dedi ama ben isteniyorum ya
O yuzden hep yarin artk cozylcek sukur diyorum hic bi cozulen yarin olmadi.. belliki sagliksiz
Haklisin ben yoruldum beklemekten..Canım evet o bekleme süreci çok zor ama umutlarla yola çıkıyoruz acaba mı ki var mı kiler oluyo hep doktorlar çok şaşkındı benim durumuma o yüzden bilinmediği için hep beklendi bunu ancak bekleyerek anlıcaz demişti hatta benim iki kese vardı şaşkınlığımı üzüntümü sen düşün tek embriyo transferi ama iki kese işte nasip olsaydı mucize olcaktı olmayınca da olmuyo o yüzden sakinliğini koru dua et hayırlısıyla sonuçlandırsın rabbim
Benim değerim 1998 di en son canım o zaman gördü keseyi hatta kese bile demedi prof polip dedi sonra polip önde kese arkada olunca görmemişim falan dediBeklesem ne olacakki.. senin kese ne zamab gozuktu?
Peki rahim kalinligin ne durumda idi?Benim değerim 1998 di en son canım o zaman gördü keseyi hatta kese bile demedi prof polip dedi sonra polip önde kese arkada olunca görmemişim falan dedipolip falan değilmiş yani kafa karıştırıyorlar ancak sana demek istediğim eğer o iğne dış gebelik yada boş gebelik ikisi içinde işe yarıyorsa yaptır ama değilse sonra bide kürtaj olmak zorunda kalırsın diye söyliyorum
Aynen canım bölünmüş bide kanamam oldu kaç defa sonra üşütmüşüm iki tane serum yedim yani hepsi üst üste geldi çok uzun sürdü 21 ağustosta transfer oldum 9 ekimde kürtaj düşün süreyi yani nasip canım zor ama var bi hayır ben hep bunu düşündüm çok düşünmeden rabbime bırakHaklisin ben yoruldum beklemekten..
Bisey olcak diyede tereddutteyim psikolojikmi degilmi artk degisik aģrilar yasiyorum kafam cok karisti...
Ben ne yaparsam yapayim olacaklarin onune gecemicem biliyorum.gercekten iki kese olmasi mucize yaa bolunmüsmü..
Ay canim ya sende cok uzun surec yasadin gercekten nasil beklicem bilmiyorum cok beklemeden hallolur umarim tek dilegim bu
Onu bende sormadım doktor da söylemedi canımPeki rahim kalinligin ne durumda idi?
Yada söylediyse orda bakarken ben o korkuyla hatırlamıyorum inanPeki rahim kalinligin ne durumda idi?
İnşallah canım inşallah çok bekletmeden hayırlı olan neyse o şekilde olsunHaklisin ben yoruldum beklemekten..
Bisey olcak diyede tereddutteyim psikolojikmi degilmi artk degisik aģrilar yasiyorum kafam cok karisti...
Ben ne yaparsam yapayim olacaklarin onune gecemicem biliyorum.gercekten iki kese olmasi mucize yaa bolunmüsmü..
Ay canim ya sende cok uzun surec yasadin gercekten nasil beklicem bilmiyorum cok beklemeden hallolur umarim tek dilegim bu
Size kaç embriyo transfer etmişlerdi..2 embriyo ise belki biri düşmüş diğeri devam da ediyor olabilir..durumunuz son raddeye gelinceye kadar bekleyin bence derim..belki ümitlerin bittiği noktada bir mucize oluverir..inşallah hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyordur..Ya bir anda katlarsa ust uste.. yarin ozele gidicem bi doktora bakalim o ne dicek. Sabah test vericez durum nasil olcak bakalim.
Sagolasin.. 2 tane koyuldu.. hayirlisi neyse o olsun artik ne dicemi kestiremiyorum.Size kaç embriyo transfer etmişlerdi..2 embriyo ise belki biri düşmüş diğeri devam da ediyor olabilir..durumunuz son raddeye gelinceye kadar bekleyin bence derim..belki ümitlerin bittiği noktada bir mucize oluverir..inşallah hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyordur..
Baya zaman aliyor ya hakkaten. Rabbim sorakini ugrastirmadan nasip etsin bize insallah.. hayirlisiyla.. düsünmekten yoruldum zaten dišgebelik riski ciksinda ortadan insallahAynen canım bölünmüş bide kanamam oldu kaç defa sonra üşütmüşüm iki tane serum yedim yani hepsi üst üste geldi çok uzun sürdü 21 ağustosta transfer oldum 9 ekimde kürtaj düşün süreyi yani nasip canım zor ama var bi hayır ben hep bunu düşündüm çok düşünmeden rabbime bırak
Amiiinn canımm amiiinnBaya zaman aliyor ya hakkaten. Rabbim sorakini ugrastirmadan nasip etsin bize insallah.. hayirlisiyla.. düsünmekten yoruldum zaten dišgebelik riski ciksinda ortadan insallah