Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Size kaç embriyo transfer etmişlerdi..2 embriyo ise belki biri düşmüş diğeri devam da ediyor olabilir..durumunuz son raddeye gelinceye kadar bekleyin bence derim..belki ümitlerin bittiği noktada bir mucize oluverir..inşallah hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyordur..🙏🙏
Aynen canım sana katılıyorum bencede öyle bi ihtimal var bana göre de beklemesini tavsiye ederim ama artık kendi kararı inşallah rabbim mucizesini tez vakitte göstersin

Kızlar nasılsınız? Daha önce benim gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kalanınız var mıydı? Hiç kanamam yok, sanki kanama olsa içimdekiler temizlenecek gibi hissediyorum ama böyle 2.günden direk kanama sıfırlanınca, içime sıkıntılar giriyor 😞
Zaten psikolojim hiç iyi değil..

Kızlar nasılsınız? Daha önce benim gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kalanınız var mıydı? Hiç kanamam yok, sanki kanama olsa içimdekiler temizlenecek gibi hissediyorum ama böyle 2.günden direk kanama sıfırlanınca, içime sıkıntılar giriyor 😞
Hayırdır ne oldu ki..en sonki mesajlarınızda herşey yolunda değil miydi?şimdi dediklerinizi duyunca çok şaşırdım ve de üzüldüm..

Hayırdır ne oldu ki..en sonki mesajlarınızda herşey yolunda değil miydi?şimdi dediklerinizi duyunca çok şaşırdım ve de üzüldüm..
Gectigimiz hafta çarşamba günü kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: perşembe günü de kürtaj oldum.. çok taze şu anda acım malesef, bir iyiyim bir de çok çok kötü hissediyorum. Nasip değilmiş 😞

Canım noldu kiii😕sende sıkıntı yoktu sanki hayırlısı olsun inşallah benimde kanamam 3 gün sürdü öyle çok da olmadı kafana takma

Ben kendiliğinden gelişen hamileliğimin 9.haftasında kürtaj olmuştum bebeğin gelişimi durduğu ve atan kalbi atmadığı için..kelimelere dökülecek gibi değil gerçekten de..ne denir ki..bu kadar isteyip de, gerçekleştiğini görüp de daha heveslenemeden elinden kayıp gitmesi..zamanla toparlanıp, yeniden o kalbin atışını duyabilmek motivasyonu ile güç bulup denemelere devam ediyorsunuz..biz şuan o aşamadayız..tüm negatif yaşananlara rağmen umudumuz hep var..Siz de bir an evvel toparlanırsınız umarım..

Canım noldu kiii😕sende sıkıntı yoktu sanki hayırlısı olsun inşallah benimde kanamam 3 gün sürdü öyle çok da olmadı kafana takma
Hiç bir kötü belirtim yokken, kalp atışının durdugunu ogrendik malesef 😞 öğrendikten sonraki ertesi gün de kürtaj oldum.
Haftaya kontrolum var, umarım kürtajla ilgili de bir sıkıntı yoktur. Temizlenmiştir

Gectigimiz hafta çarşamba günü kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: perşembe günü de kürtaj oldum.. çok taze şu anda acım malesef, bir iyiyim bir de çok çok kötü hissediyorum. Nasip değilmiş 😞
Çok büyük geçmiş olsun..sizi çok iyi anlayabiliyorum..aynı şeyleri yaşamışız..Allahım sabrını versin..üzülmeyin demekten başka elden gelen bir şey yok maalesef..

Ben kendiliğinden gelişen hamileliğimin 9.haftasında kürtaj olmuştum bebeğin gelişimi durduğu ve atan kalbi atmadığı için..kelimelere dökülecek gibi değil gerçekten de..ne denir ki..bu kadar isteyip de, gerçekleştiğini görüp de daha heveslenemeden elinden kayıp gitmesi..zamanla toparlanıp, yeniden o kalbin atışını duyabilmek motivasyonu ile güç bulup denemelere devam ediyorsunuz..biz şuan o aşamadayız..tüm negatif yaşananlara rağmen umudumuz hep var..Siz de bir an evvel toparlanırsınız umarım..
Ah canım 😞 ne kadar cok varmış ilk gebeliğinde aynı acıyı yaşayan. Kalp atışını duymasak, belki böyle içten hissetmezdim diye düşünüyorum. Ama kalp atışını duyup, 10 gün sonra kalbin atmadığını öğrenmek çok sarstı. Daha şimdiden alışmış gibiydim 😞
Sizin nedeni araştırdılar mı? Genetik test vs istemiş miydi doktorunuz?

😔aynen canım nasip olmayınca elden birsey gelmiyo yaramız taze ama kendimizi toplamalıyız ki yeni umutlarımız hayallerimiz olsun emin ol bizi bizden daha iyi düşünen var..hayırlısı böyleymiş ve daha güzel günler için duayla umutla yolumuza devam inşallah...💕

Hiç bir kötü belirtim yokken, kalp atışının durdugunu ogrendik malesef 😞 öğrendikten sonraki ertesi gün de kürtaj oldum.
Haftaya kontrolum var, umarım kürtajla ilgili de bir sıkıntı yoktur. Temizlenmiştir
İnşallah canım temizlenmiştir ben şehir değiştirince kontrole de gidemedim doktorum adet olduktan sonra muayene ol dedi sadece beta sıfırlamadığı için kan veriyorum

Ah canım 😞 ne kadar cok varmış ilk gebeliğinde aynı acıyı yaşayan. Kalp atışını duymasak, belki böyle içten hissetmezdim diye düşünüyorum. Ama kalp atışını duyup, 10 gün sonra kalbin atmadığını öğrenmek çok sarstı. Daha şimdiden alışmış gibiydim 😞
Bizdeki temel sorun eşimin sperm kalitesi düşük..ilk tedavimizde embriyo bile oluşturamadık, transfer iptal oldu..öbürlerinde embriyolar oluştu..Hepsi de negatif..embriyolara genetik yapılmadı..ancak biz eşimle ünv. hastanesinde genetik test yaptırdık kendimize..kendiliğinden hamile kalmamı da tüp bebek tedavilerinde kullandığım ilaçlara bağladı doktorlar..topu hep eşimin spermlerine attılar kolaya kaçıp.
Belki de öyle..eşimin spermleri gereken döllenmeyi sağlayamıyor döllenme sağlansa da gelişimi için yeterli gelmiyor olabilir..belki de başka sebepler var..bilmiyorum..ancak yaşımız elverdiği sürece denemeye devam..

Malesef bende tüp bebek sonucu kalp atışı olmadığı için 26 eylülde zorunlu kürtaj oldum ve aynı senin gibi 2 3 gün anca lekelenme gibi yaşadım ve hala adet olmadım. Doktorum normal dedi kürtajdan 5 6 hafta sonra olursun normal adetini dedi bekliyorum. 7 yıl sonra pozitif görmek hamile olmak harika bir duyguydu ancak devam etmedi hakkımızda hayırlısı 😣

Aynen canım sana katılıyorum bencede öyle bi ihtimal var bana göre de beklemesini tavsiye ederim ama artık kendi kararı inşallah rabbim mucizesini tez vakitte göstersin
Hayirlisi neyse o olsun kizlar ne dusuncegmi hissedicegmi bilmiyorum cok yavas ilerledi surec sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun. Hepimiz icin insallah

Canim uzuldum bende cok sora gordum. Yazdim ama gormedin sanirim.Zor surecler geciriyoruz nabalim hayirlisi olsun nasip kismet.bazen hic olumsuzluk gozukmez sonu olumsuz olur bazende bi suru olumsuzlukla biseyler devam eder gider ne olcagni bilmessn. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin

Hayirlisi neyse o olsun kizlar ne dusuncegmi hissedicegmi bilmiyorum cok yavas ilerledi surec sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun. Hepimiz icin insallah
Amiinn canım verdin mi tekrar kan özele gidicem demiştin durum nedir

canım benim ilk tüp denememde 6 haftalıkken olmuştum kürtajı içimde hiç parça kalmadan temizlemiş doktor bikaç gün leklenme oldu öle anormal kanamam olmamıştı sıkıntı yapma o anlarda insanın psikolojiside iyi olmayınca hep olumsuzu düşünüyor

Amiinn canım verdin mi tekrar kan özele gidicem demiştin durum nedir
Verdim bekliyorum kendiliginden temizlenir gider insallah kanamam vardi iste rahim gecenkinden incelmis.. belki temizlenip gitmistir. Kanda duşmüs olursa belli oluraz cok.ozeldeki doktorumda igne icin erken bence dedi. Tahlil ciksinda duşmüsse kendiliginden gerek kalmaz insallah.

Verdim bekliyorum kendiliginden temizlenir gider insallah kanamam vardi iste rahim gecenkinden incelmis.. belki temizlenip gitmistir. Kanda duşmüs olursa belli oluraz cok.ozeldeki doktorumda igne icin erken bence dedi. Tahlil ciksinda duşmüsse kendiliginden gerek kalmaz insallah.
İnşallah canım benim kanamama rağmen gittikçe yükselmişti değer senin inşallah kendiliğinden müdaheleye gerek kalmadan temizlenir

İnşallah canım benim kanamama rağmen gittikçe yükselmişti değer senin inşallah kendiliğinden müdaheleye gerek kalmadan temizlenir
Benmde kanamam var maalesef.
Iģn3 vurulcak canm dia gebelik suphesi artti henuz yeniyken temizlenmesi iyi olur.
Degerim 165 olmus. Kanamayla rahim kalinligini atmisim. Rahim suan gayet ince gebelik olmasi gornurde cok zor.
Benm anlamadigim devletteki doktor illa kurtaj edicem dedi benm rahimde bsy yokki neden kurtaj ediyor ya igneyi vurun diye israr edicem

X