Ooo gözünüz aydın..ne mutlu bir duygu..Allahım hepimize yaşatsın inşallah o günleri..yürekten tebrik ederim..Allahım tamamına erdirsinBebeğimin kalp atışlarını duydukkkk
Çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsinBebeğimin kalp atışlarını duydukkkk ♥♥♥
Amiiin canım benimmmOoo gözünüz aydın..ne mutlu bir duygu..Allahım hepimize yaşatsın inşallah o günleri..yürekten tebrik ederim..Allahım tamamına erdirsin
Amiiin kuzumm allahım isteyen bu yolda emek harcayan kişilerin elini boş çevirmesinnÇok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin
canım benim senin adına çok üzüldüm inş Rabbim bir an önce sanada nasip eder sakin umudunu kaybetme benim 12 yıl sonra oldu yani tüp bebek tuttu inş seninde olurbenim genetik sonuçlandı . hasta çıktı emriyolarbu seferde olmadı
Allah ım sabrımı arrtır ne diyim
Ayy hayırlı olsun canımBebeğimin kalp atışlarını duydukkkk
Kuzum vajinal yaptı muaynemi onda 7+1 diye ölçtü ama bir sonraki gidişimde net ölçüm yapıcak son adetimi tam hesaplayamıyoruz lucrin depot almıştım karından bakınca netleşirAyy hayırlı olsun canım ❤❤ Biz de bu sabah duyduk
6+3 dediler bana. Senin bebiş ne kadarlıkmış?
Benim de vajinal yaptı canım muayenemi. Yaa hadi bakalım gözümüz aydınKuzum vajinal yaptı muaynemi onda 7+1 diye ölçtü ama bir sonraki gidişimde net ölçüm yapıcak son adetimi tam hesaplayamıyoruz lucrin depot almıştım karından bakınca netleşir
Aay benide öyle çağırdı kuzumm prolutex kesiyoruz estrform kesiyoruz jele folik asit coraspirin devamBenim de vajinal yaptı canım muayenemi. Yaa hadi bakalım gözümüz aydın2 hafta sonra cagırdı bizi yeniden. Sen ne zaman gideceksin?
Ayrıca ben tüm ilaçlara aynen devam. Sen de degisiklik oldu mu?
Bence çok erken yapmışsın benim 8. Gün bile sonradan silik çizgi çıktı. 9. Gün yaptım onda birraz daha netti. Bekle canım biraz daha inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba, hayırlı olsun. Benim dün 5. Günümdü test yaptım negatif çıktı. Erken olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. Siz kaçıncı gün idrar testi yaptınız?
Aay benide öyle çağırdı kuzumm prolutex kesiyoruz estrform kesiyoruz jele folik asit coraspirin devam
Yok kuzum ben hiç kullanmadımCanım sana transferden sonra bant vermşmydi
Tamam kuzum banada vermedi doktorYok kuzum ben hiç kullanmadım
Kalsiyum protein kabak çekirdeği ananas tükettim o süreçte ama abartmadım sonra koyverdim gittiTamam kuzum banada vermedi doktor
Kalsiyum protein kabak çekirdeği ananas tükettim o süreçte ama abartmadım sonra koyverdim gitti
Bugün kaçıncı günün kuzumBende aynı canım ananas kabak çekirdeği havuç yiyoruminşAllah faydası olur
Bugün 4.günüm kuzum hafif sızlamam var dünden beri sol kasığımda hep normalmidir sende oldumu canımBugün kaçıncı günün kuzum